Kijk nou wat een leuke Schaal!

 

kom

Deze schaal kreeg ik pas geleden cadeau bij Jumbo. Ik vind hem zo leuk, dat ik het natuurlijk met jullie deel!

Een schaal die voldoet aan mijn verwachtingen

Leuke dingetjes zijn er om ze met anderen te delen. Hoe klein ook! Daarom heb ik deze Blog in het leven geroepen. Há: reminder! Geluk zit in eenvoud, hoewel ik het hebben van eten & onderdak bepaald niet als vanzelfsprekend of eenvoudig bezie. Deze M&M’s schaal kreeg ik dus & ik vind het een super ding. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen:

 • Lekker groot ( dan kan ik er ook lekker veel yoghurt in doen)…
 • Vrolijk
 • Cute
 • Gekleurd
 • Stipjes
 • Voor diverse doeleinden te gebruiken. Hij is bedoeld om M&M’s uit te eten, maar je kunt er ook soep in doen ofzo

 

Middag ontbijtje

De kom doet me ook weer sterk denken aan mijn jurken. Het zou zo een Betsy kunnen zijn. Groen met stippen! En ik zag nog meer varianten liggen in rood, blauw en geel. Ik wil ze het liefst állemaal. Op dit moment zit ik trouwens lekker aan mijn omgedraaide middag ontbijtje. Zo probeer ik weer veel yoghurt te eten & me meer bezig te houden met koolhydraat arm eten. Gewoon omdat ik me hier goed bij voel & op gewicht wil blijven. Liefst nog een tikkie slanker. Wij vrouwen he?

Vinden jullie het schaaltje ook zo leuk?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Victor

  10 april 2018

  Haha schattig. En je zat toch zo heerlijk te smullen 🙂

  Reply
  • Cynthia

   10 april 2018

   Whaaaa! Mafkees. X

   Reply
 • Ingrid

  10 april 2018

  Vrolijk en gezond ontbijtje uit een cadeautje van meneer Sjumbo!

  Reply
  • Cynthia

   10 april 2018

   Vrolijk cadeautje! 🙂 Fijne dag Ingrid.

   Reply
 • Darina

  10 april 2018

  Een heel vrolijk schaaltje!

  Reply
  • Cynthia

   10 april 2018

   Leuk he?

   Reply
 • Rachel

  11 april 2018

  hey wat een leuke zeg :D!! en meis even een tip als je kh arm wil gaan eten zou ik de yogurt skippen en overe gaan op kwark of soja 😉 fijne dag lieverd xx

  Reply
  • Cynthia

   11 april 2018

   Oh bedankt schat! Ik vind kwark alleen totaal niet lekker.. Jij ook een heel fijne dag gewenst!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in