Koffie met Dana

 

 

Vandaag had ik een super fijn lichtpuntje. Mijn vriendin kwam op de koffie, en wel in mijn kantoortje. Wat hebben we heerlijk bijgepraat & gelachen! Ja het was echt eventjes heel fijn.

 

Instant happy met haar appeltjes jurk

 

Ik ontving haar tussen al het inpakken door. En zelf kwam ze ook haar pakje ophalen. Ze bestelde namelijk de Ola Little Apple red. Een cutie uit mijn shop. Zoals ik al verwacht had, was ze bij het open maken van haar pakje instant happy! En haar blijdschap werkte aanstekelijk. Tante Betsy maakt gewoon zo vrolijk, zo bon-bonnerig, zo snoepig. Haast niet uit te leggen, maar iemand als Dana snapt het. We hebben echt heerlijk zitten keuvelen met ons bakkie koffie en de stukjes chocola. Ik ben zo blij met Dana als vriendin.

Morgen weer

Helaas kon ze maar een uurtje blijven, aangezien ze in haar pauze kwam. Maar dat uur werd goed benut en vol gekletst. Heerlijk gelachen en ontspannen met kaarsjes, wierook en zen muziek. Zo’n uurtje kan een mens goed doen! Super jammer dat ik vergat foto’s van ons twee te maken. We hadden het veel te druk. Ach, jullie zullen het met een beetje verbeelding moeten doen. En omdat het vandaag zo gezellig was, doen we het morgenochtend nog eens dunnetjes over. Samen gaan wij genieten van een Apple Pie coffee plus een ontbijtje. Yaayy!

Dank je lieve vriendin. Het was echt super!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Mooier Leven

  27 november 2017

  Gezellig! Zo jammer dat je niet dichterbij woont, dan kwam ik ook gewoon eens voor een bakkie langs <3

  Reply
  • Cynthia

   27 november 2017

   Jammer he? Ik zou jou ook zoveel vaker willen zien! Maar: je bent áltijd welkom!! Gewoon eens een dinsdagje ofzo!! Wat denk je?

   Reply
 • Charel

  27 november 2017

  Gezellig hoor!

  Reply
  • Cynthia

   27 november 2017

   Heel!! 🙂

   Reply
 • Cynthia

  27 november 2017

  Ondertussen hebben Marloes & ik een Date…..

  Reply
 • Lotte roest

  27 november 2017

  Aah Dana!
  Ik koester mooie herinneringen aan het mooie team van de tijd toen ik jou collega mocht zijn!
  Liefs, Lot

  Reply
  • Cynthia

   27 november 2017

   Jaa, Daantje! Wat hadden we het fijn he lot? Wat heb ik vreselijk met je gelachen. Ik mis dat nog.. Hoe is het met je? Xxx

   Reply
 • Dana

  27 november 2017

  Wat super lief van je! En precies zo ervaren zoals je hebt beschreven. Was weer helemaal zen heerlijk super blij met mijn vrolijke mooie jurk en blij met de vriendschap die we hebben. Tot morgen meis xxx

  Reply
  • Cynthia

   27 november 2017

   Heerlijk dat je er zo blij mee bent. Hij staat je zo sweet!! Tot morgen en tot gauw, op de outfit post in mijn webshop!! Xxx

   Reply
 • Ingrid

  28 november 2017

  Wat een mooie vriendschap moet dat zijn!

  Reply
  • Cynthia

   28 november 2017

   Een heel fijne inderdaad!! Veel liefs. X

   Reply
 • Rachel

  28 november 2017

  dat zijn altijd fijne en gezellige momentjes vind ik 😀 lekker even met een vriendin een bakkie doen 😀

  Reply
  • Cynthia

   28 november 2017

   Ja, momentjes om te koesteren. Zo simpel en bijzonder tegelijk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg