1028 koffieleuters!

koffieleuters
De koffie is hier werkelijk niet aan te slepen. De thee is tot aan het laatste zakje munt toe op en mijn zetels beginnen tekenen van slijtage te vertonen. Mijn voordeur wordt plat gewalst en mijn houten vloeren moeten nodig weer in de was worden gezet. En dat állemaal door bezoek van een hoop koffie-leuters. Welkom bezoek! Het was de afgelopen maand druk op EEN THEELEPEL GELUK en dit is slechts stilte voor de storm.

koffieleuters

Licht, no-nonsense koffie & theeleutsferen. Gekkigheid natuurlijk. Want in de woonkamer is alles nog zoals het was. De stoelen staan keurig en onaangeroerd op hun plek, de koffie is enkel voor Victor en mezelf gereserveerd. En de houten vloeren staan nog perfect in de lak. Maar in mijn fantasie winkeltje wemelt het. Van de bezoekers, welke ik levendig voor me kan zien. Groot, klein, man, vrouw. Zoekend naar iets. Een beetje licht misschien? No nonsens koffie & theeleut sferen? Ik hoop dit zo te bieden. Daar doe ik het voor. Elkaar hier een beetje sterken, samen lachen en praten en koffieleuten. Fijne gezelligheid met deuren die wagenwijd openstaan om iedereen heel hartelijk te verwelkomen.

img_3113

1028 x koffieleutbezoeken in één maand. Deze maand, gisteren om precies te zijn, stond mijn teller op 1028. Om maar even exact te zijn. 1028 x koffieleut bezoeken. Wat heerlijk, dat dat virtueel kan! En ik vind het helemaal geen slecht aantal, nu ik nog maar zo kort in de openbaarheid begin te geraken. Deze blog was de eerste tijd voor mezelf en mijn familie. Langzaam begin ik nu mezelf verder te openbaren. En velen weten vast nog niet de weg naar mijn theelepel. Maar dat komt, zoals het komt! En voor nu, zal ik alvast maar koffie en thee in gaan slaan. Voor al die fijne koffieleut bezoekjes die komen gaan!

koffieleuters

Wat leuk dat je weer even in mijn winkeltje langskwam. Wat vinden jullie er eigenlijk van? Om hier op de koffie te komen? Missen jullie nog die ene kers op de taart of willen jullie meer van een bepaald onderwerp zien? Iemand suggesties? Love to hear them.. Liefs Cynhia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Victor

  11 augustus 2016

  Ga vooral zo door lieverd. Jouw verhalen cq blogs zijn top! Ik lees ze graag en uh, ik kom graag bij zo’n lekker ding op de koffie. :-))
  Proficiat! Een geweldige prestatie in zo een korte periode . Dat moge gezegd worden.

  Reply
  • Cynthia

   11 augustus 2016

   Dank je schat! ❤️

   Reply
 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  11 augustus 2016

  Netjes hoor! Ik ben nu sinds maart bezig en ik heb dezelfde bezoekers aantallen 😉 Met een foodblog ben ik natuurlijk een speld in de hooiberg 😛 Jij hebt een persoonlijke blog die ik erg graag bezoek. Idd voor een stukje gezelligheid, om mee te leven en omdat ik je stijl leuk vind. Ga vooral door met zijn wie je bent, je bent er goed in!

  Reply
  • Cynthia

   11 augustus 2016

   Wat lief dat je dat zegt zeg! Ik bezoek jou blog om diezelfde reden. Het is lekker no-nonsens en normaal. Daar hou ik van!! Tot blogs. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg