Koningsdag & webshop-avonturen

 

koningsdag

Wat ik deed op Koningsdag? Thuis zitten en werken dus. Geen enkel punt, heel gaaf juist. Dit jaar geen drukke mensenmassa’s voor mij, maar leuk werken aan de shop. Toch kun je op die manier ook je eigen avonturen ervaren. En daarom neem ik jullie mee in mijn belevenis van die dag.

Op deze koningsdag kon niets meer fout gaan, zo dacht ik

Jullie krijgen het hier en daar wel mee, ik krijg het drukker met mijn online winkeltje. Daar ben ik mega dankbaar voor. Ik merk daarmee soms ook dat er meer ‘dingetjes’ ontstaan. Vervelende dingetjes die je eigenlijk helemaal niet wilt. Maar ze zijn helaas onoverkomelijk. Ik begon die dag vol plannen aan mijn webshop-dag. Mijn – soort van- Koningsdag. Ik zette een leuke actie op in de shop en deelde dit op social media. Bestellingen druppelden binnen en nietsvermoedend ging ik aan de slag. Heerlijk alles inpakken en mijn gedachten de vrije loop laten gaan. Oeps, visitekaartjes bijna op, en, oh mijn vloeipapier ook. Hmm. Dat soort gedachten. Zulke lekkere simpele gedachten. De berg administratie van de afgelopen week had ik in de ochtend gelukkig al verwerkt. Er kon niets meer fout gaan. Althans, dat dacht ik.

De bestelde jurk was ‘op’

Tot ik bij jurkje X aankwam en deze in wilde pakken. Ik had maat M gepakt, dat wist ik toch zéker, en voorzichtig haalde ik haar uit het zakje. XL. Huh XL? Hoe kon dit?? In mijn shop was deze maat al ruimschoots uitverkocht. Klopte alles nu nog wel? Ik begreep er werkelijk niets meer van. Na een aantal minuten uitzoekwerk had ik echter het euvel. Maat M had ik wel degelijk juist in het systeem verwerkt. En deze maat had ik er ook goed bij gepakt. Maar het kaartje bleek vast te zitten aan de onjuiste maat jurk. De jurk was echter al door de beste mevrouw betaald en nu moest ik haar teleur gaan stellen. Dat vond ik zo vervelend. Ik kon mij haar verheuging zo voorstellen, als vrouw. Zo zie je maar weer, dat foutjes soms onvermijdelijk zijn. Hoe perfect je het ook wilt. Ik heb deze zaak meteen netjes afgehandeld en de mevrouw een sympathiek aanbod gedaan. En zo leer ik elke dag. Achteraf ben ik dan trots en opgelucht.

koningsdag

De beloning

Als beloning zijn we in de avond naar de bioscoop geweest. Als lief cadeautje van mijn dochter. Dat was toch zo enorm lang geleden, dat ik intens van ons uitje genoot. Je leest dat vast af aan mijn gezicht. Even eruit. 

🌷Liefs cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Rachel

  29 april 2018

  werken met koningsdag waarom niet!! heb ik ook gewoon gedaan nadat ik er wel even uit ben geweest met mijn gezin. en ja meis kan gebeuren maar je hebt het opgelost 😉

  Reply
  • Cynthia

   29 april 2018

   Gaat gewoon door he, wanneer je een eigen zaak hebt! 😉 Precies, oplossingsgericht zijn is de key!

   Reply
 • Ilona

  29 april 2018

  Heerlijk werken cynthia heb ik gedaan voor stichting jurk met iemand alles geknipt en zometeen in elkaar zetten en op sturen naar de kindjes
  Wel vervelend als er een verkeerd kaartje aan een jurkje zit super fijn voor je dat het goed opgelost is
  En er ff lekker op uit samen
  Succes met je mooie webshop
  Knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   29 april 2018

   Gelukkig goed opgelost. Jij bent ook prima bezig geweest zeg! Dank je wel Ilona Knuffels terug.

   Reply
 • Ingrid

  29 april 2018

  Welbesteed en hardwerkend oplossingsgerichte koningsdag.
  En ja…..ook hier……mooie foto, dametje:)

  Reply
  • Cynthia

   30 april 2018

   Jij ook gewerkt dus! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • roeloveintheair

  2 mei 2018

  Kan gebeuren! Met de manier waarop jij je shopje runt, zo dicht bij jezelf, geloof ik vast dat mensen je het nooit kwalijk zullen nemen.

  Reply
  • Cynthia

   2 mei 2018

   Lief dat je dat zegt, echt. Heb je trouwens de uitslag gezien van de kortingscode op Facebook? X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in