De laatste loodjes 👛

 


Gisteren heb ik het laatste belangrijke onderdeel van mijn webshop afgehandeld. Dat hoop ik tenminste.. Als er onverhoopt niet wéér iets onverwachts om de hoek komt kijken. 

Mijn laatste belangrijke gereedschap

Maar daar ga ik natuurlijk niet vanuit. Wat zo super geweldig is om te zien, is mijn to do lijstje. Hij heeft zoveel mooie streepjes. Ik had er eentje opgesteld, deze vervolgens afgewerkt en er wéér eentje opgesteld. Ook deze is nu volledig doorstreept. Gisteren bestelde ik namelijk mijn laatste, uitermate belangrijke materiaal. Goed werkend ‘gereedschap.’ Want straks wil ik natuurlijk alles perfect lopend & professioneel ogend hebben. Alles moet kloppen. En waar ben je zonder goede producten?

Mijn gezellige werk zoldertje

Mijn lieve Vic zocht wat mee naar een goede laptop en printer. Zodat ik strakjes fijn al die prachtige jurkjes correct en professioneel kan verzenden. Hij probeert me waar hij kan bij te staan & te helpen. Vandaag werd alles geleverd. Wat een opluchtend gevoel is dat. De laptop & printer zijn inmiddels compleet geïnstalleerd, en staan reeds op mijn gezellige werk zoldertje. Nu kan ik met een gerust hart werken aan mijn eigen blog bureautje, waar de printer ook staat. Ik zou zó aan de slag kunnen. En wat ik zo fijn vind, is dat ik de laptop niet meer continu hoef te delen. Met een tiener bijvoorbeeld, die mij voortdurend overal uitlogt enzo. Want dat is zo storend en tijdrovend.

Wachten..

Nu is het dus wachten op de bloemige & vrolijke jurkjes. Die moeten dan ook allemaal op de site worden gezet, met beschrijving erbij. Verder is de vormgeving van mijn webshop af. Zoo cute. Ook het betalingssysteem is nu gekoppeld én werkend. Whoohoo.

So, dresses? Where are U?

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

43 Comments

 • Ingrid

  13 juli 2017

  Wat heerlijk voor je!!!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Dank je wel Ingrid!! 🙂 🙂 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  13 juli 2017

  Wat onwijs fijn! Super spannend, de grote opening komt natuurlijk steeds dichterbij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Ja echt fantastisch dit, alles gaat soepeltjes met mijn speledingetjes.

   Reply
 • Roelina

  13 juli 2017

  Ooh ik ben echt zo benieuwd? Heerlijke werkplek. Fijn dat alles goed functioneert nu.

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Ja, een zalig plekje. Zo lekker voor mezelf. X

   Reply
 • Marieke

  13 juli 2017

  Oh wat goed! Spannend!! Aftellen nu!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Jaa echt!!

   Reply
 • Een goed begin is het halve werk! Fijne werkplek.

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Vind ik ook & dank je wel!!

   Reply
 • nicoleveevy

  13 juli 2017

  Oh spannend! Ben zo benieuwd naar je jurkjes!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Oehh, me to!!

   Reply
 • Karin

  13 juli 2017

  YAY! Wat fijn! Ben heeeel benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Super gewoon!! Ik houd jullie op de hoogte! 😉

   Reply
 • Aneta

  13 juli 2017

  Wat super!!! Maar ooohhhhh!! Dat jurkje op die foto die is zo gaaf!!! Ga je dit soort items verkopen??

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Die hoort er net niet bij. Maar Tante Betsy is nog veel mooier. Hihi!

   Reply
 • Nancy

  13 juli 2017

  Jaaaaa, ik ben zo benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Ik ook echt, want ik weet nog niet hoe de collectie eruit ziet. Whaaa!

   Reply
 • Christa Schrijft

  13 juli 2017

  Fijn man! Grote opening komt steeds dichterbij!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Jaaa echt, een hele geruststelling dat alles geregeld is nu!!

   Reply
 • Patricia

  13 juli 2017

  Wat gaaf zeg! Gefeliciteerd met deze mooie stap!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Heeel! Dank je wel!!

   Reply
 • Sandra

  13 juli 2017

  Leuk leuk!! Ik ben echt zo benieuwd ( net als de rest )naar de jurkjes!!

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2017

   Gaaf hé? Ja, één ding is zeker: de jurkjes zijn hoe dan ook super schattig!! Zooo blij dat ik juist deze ga verkopen!

   Reply
 • Victor

  14 juli 2017

  Van harte gefeliciteerd met je werkplek. Een goed begin is inderdaad het halve werk 🙂

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dank je viccie.. x

   Reply
 • Cynthia

  14 juli 2017

  Dank je wel Vic! X

  Reply
 • Zo cool…. fijn je eigen laptop ook…

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Ik ben écht heel gelukkig met dit alles! 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  14 juli 2017

  Ah zo fijn! Heerlijk om je eigen werkplekje te hebben en niets te hoeven delen! Ik ben zo benieuwd hoe alles er uit komt te zien, krijgen wel ook een glimps te zien van je mooie/nieuwe werkplekje? Heerlijke dag gewenst!

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dat is echt heerlijk ja! Tuurlijk krijgen jullie blikjes in mijn werkruimte!

   Reply
 • rachel

  14 juli 2017

  heel gaaf meis en su6 met de laadste loodjes 😀 xx

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dank je wel Rache!! X

   Reply
 • Wat leuk! En wat een schattig werkplekje. Wat fijn dat Vic je hierbij ook helpt 🙂

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dank je wel Irene. Het is erg fijn werken zo. Ik zit er nu ook!

   Reply
 • iliveformydreams.com

  14 juli 2017

  Wat super spannend, ben benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Ikzelf ook. Het is allemaal erg nieuw! 😉

   Reply
 • Nathalie

  14 juli 2017

  Wat super leuk en spannend ben erg benieuwd:D

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Heel erg spannend, maar onwijs gaaf!!

   Reply
 • Ilona

  14 juli 2017

  Wat gaaf en mooi lieve cynthia dat je nu lekker je werk kan genieten nu je gezellige web shop starten zet hem op lieve cynthia je kunt het fijn en lief dat Victor je helpt waar die kan kanjers knuffels fijn weekend lieverds

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Dank je wel lieve meid!! Heel lief dat je er zoveel vertrouwen in hebt. Dat heb ik zelf ook!!!! Een fijne avond nog! Xxxjes.

   Reply
 • Elke

  14 juli 2017

  Oooh, zo cool! Veel succes met de laatste loodjes! 😉

  Reply
  • Cynthia

   14 juli 2017

   Jaa echt super cool! Dank je wel.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg