Lekker op dreef in de Shop

 

Wat een druilerige dag vandaag. Ik had er best moeite mee in de ochtend. Maar toch heb ik vandaag mijn eigen feestje gehad.

Mijn Shop & alle mooie dingen eromheen

Ik beleefde het weer in mijn shop. En met alle mooie dingetjes daaromheen. Ik ervaar mooie, persoonlijke contacten met dames vanuit mijn winkel. En met de personen bij wie ik inkoop. Het geeft me een heel rijk gevoel. Dat vrouwen zich kennelijk thuis voelen bij mij. En persoonlijke gesprekken met mij willen voeren. Het is precies zoals ik het me had voorgesteld. Of eigenlijk nog beter dan dat. Ik wil een persoonlijke onderneemster zijn. Eentje die er staat. En het lukt.

De methode

Wat ook leuk is, is dat de sieraden in de smaak vallen. Vandaag mocht ik ook weer leuke dingetjes verzenden. En ik heb even moeten zoeken naar de juiste methode van inpakken. Ook voor wat betreft het praktische gedeelte; gemakkelijk de brievenbus in kunnen glijden bijvoorbeeld. Maar ik vond hem en dit is het resultaat.

shop
Met een lief briefje, presentje, de pakbon & het sieraad mooi ingepakt

 

Het verzendzakje

Dit soort kleine dingen zijn mega fijn. Ze voelen als een soort van mini overwinning, Yaaaaaay. Dag lieve dames.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Victor

  31 januari 2018

  Ziet er echt heel leuk uit.

  Reply
  • Cynthia

   31 januari 2018

   Dank je wel!! X

   Reply
 • Ingrid

  31 januari 2018

  Ingepakt met passie voor wat je doet. Ziet er erg leuk uit.

  Reply
  • Cynthia

   1 februari 2018

   Dank je wel Ingrid!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in