Lekker gewone mensen!

 

img_6382

Het is vandaag weer zaterdag. Ik ben net terug van de sportschool (Want jaaa! Ik heb me ingeschreven) en nu is het lekker genieten van mijn resterende vrije dag. En waar zal ik het vandaag eens over hebben? Nou, laat ik eens kletsen over het type mens waarvan ik hou. 

img_6383

Mijn knappe broer en mooie mama

Lekker normaal

Ik kom uit een heel gewoon gezin. ”Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg,” zei mijn moeder altijd. Lekker normaal! En ik merk dat ik die Roots altijd bij me draag. Ik woon nabij Rotterdam, dus de Rotterdamse invloeden hebben ook in onze familie zijn weg gevonden. En ik vind het heerlijk om lekker onderling te kletsen met familie. Als ik ‘thuis’ ben, is alles weer als vroeger. Iedereen lult erop los (vaak kriskras door elkaar heen) en soms is het net een kippenhok. De sfeer is dan zo lekker simpel. Zo heerlijk ongecompliceerd. Lekker maf, super idioot, maar oh zo gezellig! Ik leerde van huis uit, dat je zeker niet beter bent als een ander. En dat een ander ook niets meer is dan jou. Op de foto’s hierboven staan trouwens mijn lieve moeder en broer.

 

img_6382

Mijn lekker normale vriendin

Ook in het dagelijks leven trek ik meer naar de normale bevolking. De ‘niet lullen maar poetsen’- mensen. En niet naar diegenen die zichzelf zo super geweldig vinden. Want we zijn allemaal gelijk, toch?  Wat ik wel heel belangrijk vind, is om soms ook te kunnen praten over diepgang. Over het leven. Het moet ook weleens ergens over gaan. Daarom ben ik ook zo blij met één iemand, die mijn leven rijker is geworden. Ik leerde een lieve vriendin kennen, met wie ik al veel leuks heb ondernomen. Gewoon heel onverwacht was zij daar. Ze is ook zo lekker normaal en we kunnen heel erg lachen samen. Ook zij is een typisch Rotterdamse, met af en toe een platte uitspraak. We hebben het heel gezellig samen en kunnen ook heel fijn en eindeloos praten. Mijn lekker normale vriendin die ik nu elke week zie. Naast alle fijne mensen, die ik om me heen heb, is zij ook echt weer een verrijking van mijn leven. Thank you babe..

En dan nu: Cappuchino-time! Zo ik heb weer even heerlijk met jullie gebabbeld en ga aan de cappuccino. Mensen: heb een mooie dag. Tot heel gauw. Liefs Cynthia. XXX

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • MamaIssues

  7 januari 2017

  Fijn een vriendin waar je het zo goed mee hebt! 🙂
  En wat goed dat je bent gaan sporten!!!!

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2017

   Dat is inderdaad erg fijn! Dank je wel. Het was heerlijk & morgen weer. X

   Reply
 • Aneta

  7 januari 2017

  Wat goed dat je bent gaan sporten. Mooi zo’n fijne vriendin❤️

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2017

   Vind ik ook Aneta, Dank je! X

   Reply
 • Juflisanneblog.nl

  7 januari 2017

  Hemaal mee eens! Lekker normaal doen 😉

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2017

   Juist Lisanne! X

   Reply
 • Dewi

  7 januari 2017

  Inderdaad! Niet lullen maar poetsen mensen! Doe maar gewoon. Een heerlijk lekker stukkie met een gezellige vriendin! Sportze!

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2017

   Dank je Dewi!

   Reply
 • Nancy Baten

  8 januari 2017

  Daar hou ik ook van, vooral het gewoon recht voor z n raap! Geniet lekker van je , inmiddels , zondag!

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2017

   Geniet ook van jouw dagje Nancy!! Xx

   Reply
 • Denise

  8 januari 2017

  Wat fijn dat je zo’n goede vriendin hebt! En wat goed van je dat je bent gaan sporten. Toevallig ben ik vandaag ook wezen sporten, al vind ik sporten niks. Ik doe de 30 dagen squat challenge. Ben benieuwd of ik het vol hou, haha.

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2017

   Ja echt fijn! Wat goed ook van jou. Vooral squats.. Ik moet zeggen dat ik echt helemaal tot rust kom in de sportschool. En tijd vliegt. Echt een aanrader Denise!! X

   Reply
 • Ingrid

  9 januari 2017

  Doe maar lekker gewoon dan doe je gek genoeg. Ik vind het zo fijn als mensen gelijkwaardig zijn in woord en daad. Kan zo slecht tegen mensen die het hoog in de bol hebben en dat ook zo laten blijken. Gelukkig onstaan juist vriendschappen met gelijkspel gestemden waarmee je kunt lachen en jezelf zijn.

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2017

   Ik vind dat ook helemaal niets Ingrid. We zijn geen van allen meer! Gelukkig zijn er genoeg mensen die er net zo over denken! Een heel mooie dag gewenst en dank je wel voor jouw reactie! X

   Reply
 • Ingrid

  9 januari 2017

  Hihi gelijkspel gestemden…..gelijk gestemden dus.

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2017

   Hihi! Ik snap je hoor.

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  9 januari 2017

  Fijn dat je mensen hebt gevonden die op jouw golflengte zitten : )

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2017
   Reply
  • Cynthia

   9 januari 2017

   🙂

   Reply
 • Charel

  9 januari 2017

  Heerlijke foto’s en wat goed dat je je hebt ingeschreven om naar de sportschool te gaan! X

  Reply
  • Cynthia

   9 januari 2017

   Dank je wel, lieve Charel!

   Reply
 • Marieke

  13 januari 2017

  Heerlijk blogje weer! 🙂
  En we wonen redelijk bij elkaar in de buurt geloof ik 😉
  Ben drie dagen in de week in het Rotterdamse te vinden 😉

  Reply
  • Cynthia

   13 januari 2017

   Echt waar joh? Een bakkie is dan weleens op zijn plaats!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg