Lelijk, gek mens

Jullie hebben al kunnen lezen over de verbouwing van onze badkamer. Wat ik jullie echter niet heb verteld, is over hoe ik heb gelachen. Die maandag dat ze hier, tóch nog onverwacht, op de stoep stonden. We hadden met de aannemer wel afgesproken dat ze in de week van de 27e zouden komen. Maar hadden niets concreets meer vernomen. Zondagavond zei ik nog tegen Vic, dat ik ze de volgende ochtend meteen zou  bellen. Er stond hier een glasplaat waar je u tegen kon zeggen. En ik was bang dat deze om zou vallen.

Afzichtelijk en Lelijk koppel

 

En daar sta je dan. In je afschuwelijkste outfit ever. Ontbijt te maken. Ik ben maandags vrij, dus dat betekent vaak eerst even lekker wakker worden. Joggingsbroek, achterlijk wit shirt, geen make-up én bril. Hoe lelijk wil je het hebben? Daar zie ik ineens drie mannen. Meteen weet ik het. Oh god. Alsof er niets aan de hand is en ik me allergemakkelijkst voel, geef ik ze koffie en ben hartelijk.
Eenmaal gewend aan mijn lelijkheid in combinatie met de onbekenden in mijn huis, oefen ik met mijn nieuwe (oude) vlog camera. Even zien hoe scherp dat beeld is. En ik moet lachen om mijn eigen verschijning. Spuuglelijk. Achter me zit Vic, die ik ook opneem. Ik spreek in.. Hoi iedereen, welkom. Wat vinden jullie van het beeld van de nieuwe camera? – En dan tegen Victor: Oh Vic. Wat vreselijk lelijk.  – Mensen in ben nu echt op mijn aller-lelijkst. Ik kijk op het beeld naar Vic. Die expres ,volkomen apathisch in de lens tuurt. Als een achterlijke. Wat een afzichtelijk koppel. Ik lig compleet in een deuk. Ga stuk.

Hij keek alsof ik gestoord was

Dan komt één van de (ik denk Russische) mannen de trap af. Hij aanschouwt dit schouwspel. Je had zijn gezicht moeten zien. Hij keek alsof ik gestoord was. Toen moest ik nóg harder lachen. Die emotieloze blik. Ik dacht, hij zal wel denken. Wat een lelijk, gek mens. Hartstikke getikt.

Weinig nodig

Je ziet het. Je hebt maar weinig nodig om kei-hard te kunnen lachen! En dat wilde ik even met jullie delen. 🌞 Wanneer was de laatste x dat jij zo hebt gelachen?

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Ilse Verhoeven

  1 april 2017

  Ik kan er me wel een voorstelling van maken, geloof ik… hahahahaha

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Goed zo. Haha!

   Reply
 • Gera

  1 april 2017

  Hahaha, je krijgt maar één keer de kans bij het achterlaten van een eerste indruk 😉

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Dat vergeten ze nooit meer…

   Reply
 • Wendy

  1 april 2017

  Whahahaha ik zie echt Vic zijn gezicht voor me

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Ja, ik heb zo vreselijk gelachen Wen. Heerlijk!

   Reply
 • Ingrid

  1 april 2017

  Fantastisch!!
  Ik heb het vaak samen met een vriendin. Dan kijken we ergens naar of er gebeurt iets waar je niet om mag lachen en dan is het klaar. Ingehouden lachen……tranen en zelfs buikpijn van het lachen. Heerlijk.

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Oh geweldig Ingrid. Lachen is heerlijk en gezond. Het doet zo goed!! Xx

   Reply
 • Nadine

  1 april 2017

  Geweldig! Hartstikke leuk toch als je daar de humor van in kan zien haha. De laatste keer dat ik hard gelachen heb was gisterenavond. Mijn vriendin kwam langs en op een gegeven moment hadden we foute muziek zoals Spice Girls en Village People op staan en begonnen we mee te dansen en zingen. Zo fout, maar zo leuk.

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Heerlijk Nadine. Lachen om niets en op onverwachte momenten is het meest oprecht. X

   Reply
 • Mooier Leven

  1 april 2017

  Haha oh echt ik lees dit echt met tranen op m’n wangen van het lachen, wat ben je toch een heerlijk grappig mens! ❤ liefs

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Whaha, ik moet ook elke keer weer lachen om Vic zijn gezicht en die van de klusser. En gewoon om dat moment. Fijn dat het ook echt zo overkomt. Bedankt voor jouw super lieve reactie. Xxx

   Reply
 • Oh, heerlijk toch?! Het zijn soms echt de kleine dingetjes die het doen! Dat blijkt maar weer 🙂

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   Absoluut Michelle. Die zijn goud, echt! 🙂

   Reply
 • Marieke

  1 april 2017

  Hahaha geweldig!!

  Reply
  • Cynthia

   1 april 2017

   🙂

   Reply
 • Aneta

  2 april 2017

  Hahaha! Ik zie het zo gebeuren in je keuken. Bij ons is het zondag zo’n dag dat wij beiden eruit zien als Gremlins. Elke zondagochtend en avond maken wij als twee bejaarden een ommetje, in onze kloffies. Dat ziet er natuurlijk niet uit maar ik heb maling haha. Hoe werkt je (oude) nieuwe camera?

  Reply
  • Cynthia

   2 april 2017

   Ik weet zeker dat ieder stel zulke daagjes heeft… 😉 Niets mis mee. De camera is twee jaar oud en nooit gebruikt. Maakt erg mooi beeld alleen dat bewerken vind ik met het huidige programma zo’n gedoe. Heb jij tips misschien?? Xxx

   Reply
 • Florentine

  2 april 2017

  Hahaha wat heb je dit ontzettend grappig omschreven..!

  Reply
  • Cynthia

   2 april 2017

   Dank je wel! Xx

   Reply
 • Firmamama.nl

  3 april 2017

  wahhaahaa! Ik snap dat je ongemakkelijk voelt. Een vreemde in je eigen huis,dat je dan nog kunt vloggen joh!

  Reply
  • Cynthia

   3 april 2017

   Ja, geen vlog die ik ga publiceren hoor. Oh nee… Gewoon oefenen, zeg maar.. x

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg