Mijn leven met 3 Katten, 1 hond, twee kids & een man

Een hele mond vol vind ik het, terwijl ik de titel zojuist hebt ingetypt. Nu ik dit schrijf besef ik hoeveel levens er zich eigenlijk in ons huishouden en mijn leven bevinden. Zo vol als dit alles klinkt is het ook eigenlijk wel. Tuurlijk vergt het een hoop werk om alles lekker schoon te houden, de vachtjes van de katten dagelijks te kammen en een zestal ogen schoon te maken. Hoe overleef ik dit, los van het hebben van een tiener in huis? Daarover dus vandaag. 

Hulp in mijn leven

Ik had nooit verwacht zoveel dieren tegelijk in huis te hebben. Sommige dingen lopen gewoon zoals ze lopen. Eerst kwam Jack en als vanzelf kwamen daar twee perzen bij. Ik werd, na de komst van Jack, verliefd op het zachtaardige ras. Als laats kwam Abby, ons hondje, geheel onverwacht op ons pad als hulphond. En toen was het wel goed geweest. Ondertussen vraagt dit alles een hoop aandacht. En ik wil mijn huis graag perfect blinkend hebben & houden. Zo ben ik nu eenmaal. Gelukkig heb ik een keurige man die van hetzelfde houdt, en een inmiddels oudste dochter die daar ook oog voor heeft gekregen. Thank god maakt ook zij schoon, draait zij wassen en ruimt ze op. De jongste ís duidelijk nog niet in die fase beland..

 

Ik vind leven leuk

Tieners eten en plukken je kaal. Dus voor wat betreft de financiën, zijn zij een heel duur kostenplaatje. Ik noem ze gekscherend weleens sprinkhanen. En voor wat betreft rommel veroorzaken zij (in mijn ogen) ravages. Echt hoor, de jongste drijft mij geregeld tot wanhoop. Maar er zijn ook vaak momenten dat ik het als uitzitten weet te bezien. Het komt een x goed. Wanneer wij 100.000 keer hebben gemotiveerd.. Al met al vind ik leven leuk. Ik heb nét het avontuur van ondernemerschap ontdekt. En gelukkig heb ik een man die mij in alles steunt & erg lief voor me is. Met tieners komt alles goed en ik omgeef me met allerlei vrolijks, als bloemige jurken.

Dat is mijn leven met drie katten, een hond, twee kinderen én een man..

Liefs Cynthia

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Rachel

  7 januari 2018

  hahah zo herkenbaar 😀 ik heb dan wel geen katten meer maar pubers….och extra hypotheek….soms he lol

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2018

   Wat ben ik blij met een lotgenoot als jij, Haha!!

   Reply
 • Ingrid

  7 januari 2018

  Druk gezinnetje. En allemaal zijn ze dol op je. Misschien “de puber” soms even niet maar dat komt waarschijnlijk ook wel goed.

  Reply
  • Cynthia

   8 januari 2018

   Haha, drukte alom.. Het komt allemaal wel goed. Ooit!! 🙂

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in