ALLES is lichtjes!

lichtjes
Ook de afgelopen weken heb ik natuurlijk weer al mijn zegeningen geteld. Er is zoveel moois en elke dag voelde ik me wel een aantal keer blij. Ik draaide wasjes, kookte, had een high tea EN een high-wine en kreeg ongekend veel mooie reacties op de gast-post van Victor. Ik ben er nog ontroerd over. Ik was zo geëmotioneerd, dat ik echt even van slag was. Maar dan positief van slag! Van al het moois maakte ik foto’s en de bijbehorende gevoelens schreef ik eronder. Dus heb jij zin in een flinke dosis positiviteit, over eenvoudig geluk? Lees dan snel verder. 

lichtjes

img_2874

Lichtjes gekregen van mama.

Zoals ik in eerdere posts schreef, denkt mijn lieve mama altijd mee. Ook met een theelepel geluk. Ze is dan ook helemaal in de weer met mijn site. ALLES is ‘Theelepel’ voor haar en alles wat ze voor mij heeft liggen of voor mij koopt, geeft ze in het kader hiervan. Ze zegt dan: ”Past goed bij je blog.” Zo lief. Ze kocht dit roze schaartje en vintage pleisterdoosje. Ik hou ervan! En mama, ook van u!

lichtjes

JAAA! Mijn snoepige kookschortje is binnen. Mijn vader maakte meteen een foto van mij en Sanne, mijn meisje. Ik heb met dit schortje zulke leuke plannen. Jullie gaan hier zeker meer over terugzien. Met alle ideeën in het vooruitzicht, hoop ik erop nog veel meer lichtjes te mogen uitstralen. En natuurlijk wil ik iedereen en mijn eigen gezin, heel veel theelepels geluk ‘voeren’.

lichtjes

Ik kocht weer bloemen. Ik heb het met onze katten lang niet meer gekund, maar het kan gewoon weer. Het zijn inmiddels geen kittens meer en ze vinden bloempjes niet langer interessant. Happy me. Ik ben dol op bloemen. Staan ze niet geweldig?

lichtjes

Scottelen bij mijn ouders. Ken je dit niet? Het is eigenlijk een soort van wokken. Maar dan buiten. Mijn ouders vinden dat ik er regelmatig uit moet. Ze proberen me mee te nemen met uitstapjes, maar nodigen mij ook uit voor lekkere hapjes. De meiden waren uit logeren, Vic bleef rustig thuis en ik ging uit. Mijn zusje was er ook en ik heb echt even genoten. EN heerlijk gegeten. Dank jullie wel schatten.

lichtjes

Eenvoudig geluk als je je katten-man zo heerlijk ongestoord ziet slapen. Toch? Hij heeft ook echt van die lipjes, zo schattig.

lichtjes

In de ochtend kruipt Abby graag nog even op schoot. Ze is echt zo’n lekker kroeltje. En als ze dan zo bij me ligt, met haar warme lijfje tegen me aan, is het lastig om op te staan.

lichtjes

Ik vond geluk in koken. Hier maakte ik Chili con carne met uitgebakken spekjes.

lichtjes

Twee schoonheden bij elkaar; Sanne en de natuur. Hier wandelen we vaak met Abby en vandaag ging Sanne mee. Ze vroeg me expliciet een foto van haar te maken en natuurlijk ging ze, zoals het haar betaamd, op een boomstam staan. Bij het zien van obstakels, kan ze het namelijk nooit laten erover heen te lopen. We hebben echt heerlijk gewandeld in de vroege avond. Wel anderhalf uur!

img_2675

Ik gaf een mini high-tea voor twee lieve dames. We vonden het alledrie zo gezellig, dat we hebben afgesproken, dit nu elke paar maanden te gaan plannen. En de volgende date staat al vast. Ik ben zo dankbaar voor deze contacten en koester ze met heel mijn hart.

img_2770

In dezelfde week had ik met mijn hardloop groepje een high-wine. Het was echt zo gezellig en ik ben blij dat ik er weer lekker uitga.

img_1999-2

Deze foto heb ik voor het laatst bewaard. Ik vind hem namelijk GOUD! Ik koester de momenten dat ik bij Victor lig. Gewoon simpel genieten is dit voor mij. De foto is trouwens onverwacht gemaakt door Esperansa. Ze maakte zogenaamd een selfie.. Maar ik zag het, had het door. Je ziet me hier echt denken: ‘maakt ze nou een foto?’ Well she did..

Genieten kan eenvoudig zijn en ik koester elk mooi moment. Daarnaast is het nu gewoon pure noodzaak het beste van alles te maken. Heb jij ook van die mooie lichtjes mogen waarnemen? Ik ben benieuwd naar jou verhalen.

* Morgen verschijnt er een post over volger Naomi & haar zeer inspirerende, mooie idee. Tot dan? Liefs Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • ilona

  2 augustus 2016

  mooi geschreven de kleine dingen in het leven doen het hem de kleine lichtpuntjes in iedere dag zit er een hoe klein ook zo mooi dat jullie dat zien en kunnen ervaren dikke knuffels voor jullie geniet van elkaar en van je lieve mooie blog theelepel geluk

  Reply
  • Cynthia

   2 augustus 2016

   Dank je wel Ilona. Elk klein dingetje is groots en het is inderdaad de kunst dit te zien! 😉

   Reply
 • Jacqueline van Prooijen

  2 augustus 2016

  🙂

  Reply
  • Cynthia

   2 augustus 2016

   ❤️

   Reply
 • Esther

  2 augustus 2016

  Prachtig samengevat cyntje!
  Mijn lichtpuntje voor vandaag is dat jij even gezellig bij mij en de kleine baby mannetjes was! xxxx

  Reply
  • Cynthia

   2 augustus 2016

   Dat vond ik ook heel fijn. Dat was voor vandaag ook mijn absolute lichtje!! Dikke knuffel en bedankt voor je bijdrage! ❤️

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg