Mijn lichtpuntjes in foto’s! 

mijn

Hier mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd! Ik heb alledaagse & positieve dingen meegemaakt. Maar juist de alledaagse dingen vind ik zo waardevol. Groots! Ik heb dan ook veel gefotografeerd en tegelijk inspiratie opgedaan. Om goede artikelen voor jullie te bedenken. Er komt dan ook nog héél veel leuks aan. Wil je mijn lichtpuntjes meebeleven? Kijk & lees dan gauw verder!

 

 

 

 

mijn

Mijn nieuwe THEELEPEL GELUK kookschort!

Ik bestelde een nieuw kookschort. Het moest er écht eentje zijn, die bij mijn blog past. En na een poosje surfen, vond ik dit liefje en was ik meteen verliefd. Nu nog even afwachten wanneer ze wordt geleverd. Past ze niet goed bij mijn THEELEPEL?! Ik heb grootse plannen met mijn schortje de komende tijd. Wil jij weten wat voor plannen? Hou mijn site dan goed in de gaten..

mijn

Mijn oudste dochter behaalde haar propedeuse! En we zijn maar wat trots op onze pedagoog in wording. Ze heeft een jaar lang keihard gewerkt, maar met plezier. Ze is namelijk dol op studeren en stopt er haar ziel en zaligheid in. Goed gedaan Esperansa!

mijn

De meiden gingen uit logeren bij hun tante. Ze hebben namelijk een héél leuke, die allemaal geweldige dingen met ze doet. Maar, ze onderhouden altijd goed contact met het thuisfront. Ergens missen ze ons dan tóch. En dan krijg ik regelmatig leuke foto’s en filmpjes toegestuurd. Deze kreeg ik van Sanne. Ze weet hoezeer ik hou van sprookjes en dan met name elfen. Déze maakte ze speciaal voor mij and i love it. Ik vind haar een prachtige elf!

mijn

Ik was onlangs een paar daagjes heel beroerd en honden voelen je heel goed aan. Liggend met mijn dekentje op de bank, wist Abby niet hoe vlug ze erbij moest komen liggen. De schat.

 

mijn

Om de paar dagen, gebruik een gezichtsmasker. Ik vind het heerlijk om op zaterdagochtend te tutten en na het badderen een masker op te smeren. Ik voelde me goed hier. Happy.

mijn

Deze kan kochten we onlangs. We waren het zat om steeds maar maatbekers te gebruiken voor onze limonade. Déze paste exact bij ons plaatje van een sap-kan. We vulden we het met water, muntbladeren en framboosjes. Veel gezonder als zoete frisdrank. En het tap-kraantje is zó handig.

mijn

Even op de koffie bij mijn ouders met Sanne en Abby. We zijn en voelen ons er altijd welkom en thuis. Ook Abby komt er graag. Mijn vader had zojuist een nieuwe camera gekocht en was er zo trots op. Uiteraard moest hij deze eerst op óns uitproberen. Goed gelukt toch?

mijn

Ik drink het! La Chouffe. De dag vóór mijn eerste hardloopwedstrijd sinds anderhalf jaar en ik deed het. Ik nam er eentje op een goede loop. EN het heeft gewerkt.

mijn

Mijn eerste hardloopwedstrijd sinds lange tijd weer. Echt een geweldige en gezellige loop met mijn loopmaatjes. Midden in de stad van Rotterdam. Het parcours van 11,5 kilometer liep dwars door kerken, disco’s, musea, parkeergarages en zoveel meer. En overal was muziek. Loodzwaar was het wél met duizenden trappen, maar GEZELLIG! Ik was zo blij met de saamhorigheid en het feit dat ik weer meer onderneem. De sociale contacten doen me zo goed.

mijn

Klappen op beats voor de wedstrijd begon. De sfeer was zo gemoedelijk en fijn.

mijn

Even poseren met de mooiste man van Rotterdam. Zo’n mannenlijf trekt dan toch!

mijn

mijn

Mijn schoonzus kwam met onze kinderen, thuis met déze shirts voor ons. Ze had hen gevraagd wat de eerste zin was die bij ze opkwam, wanneer ze aan ons dachten. Nou, de teksten spreken voor zich, toch? Ze heeft deze dan ook laten bedrukken met ónze lijfteksten.
mijn

Wandelen met ons pupje. Deze angsthaas begint steeds relaxter te worden. We trainen haar nu in haar angst voor zwemmen in wateren én autorijden. Ze is zo bang in de auto, dat ze gaat overgeven. Verder heeft ze al heel veel angsten overwonnen.

Zie je? Je hebt echt niet veel nodig om tevreden te zijn! Familie, vriendschap EN jezelf. Waarvan genoot jij? Greets Cynthia!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • ilona

  20 juli 2016

  Mooie verhaaltjes ga zo door mooie lieve meiden een lieve man dikke knuffels voor jullie zet hem op

  Reply
  • Cynthia

   20 juli 2016

   Lieve Ilona, je bent een lieverd. Dank je wel voor je warme reactie! Knuffel voor jou en je lieve kat!

   Reply
 • Victor

  20 juli 2016

  Kijk wat je hebt, en dat is ontzettend veel om dankbaar voor te zijn. Door het zo te lezen realiseer je je dat weer. Mooi geschreven. Top!

  Reply
  • Cynthia

   20 juli 2016

   Precies, mijn lieve Victor. Vergeet dit nooit!

   Reply
 • Kim

  20 juli 2016

  Heerlijk om te lezen. Fijn dat ik deel mocht uitmaken van 1 van je lichtpuntjes. X Kim

  Reply
  • Cynthia

   20 juli 2016

   Bedankt voor je lieve reactie Kim! Jij was zeer zeker een onderdeel van één mijn lichtpuntjes. Dikke knuffel. x

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg