Wie zou er vandaag weer komen loeren?

img_3320

Even als bloggers onder elkaar: betrap jij jezelf ook vaak op deze gedachte? Het is altijd weer spannend wat de dag zal brengen. En als je een blog hebt en leuke bezoekjes mag ontvangen, brengt dat nét even iets meer spanning in je leven. Elke dag. Leuke spanning welteverstaan!

bloggen 1

Mijn blog is mijn winkeltje. De chocolaterie die er nooit is gekomen..

Zoals elke blog~STER hou ik mijn bezoekersaantallen bij. Ik kijk hoeveel mensjes er per dag op visite zijn geweest. En vanuit welke woonplaats en welk land er is gekeken. Maar ook hoeveel percentage bezoekers er man zijn of juist vrouw.En ja, ik kan zelfs de gemiddelde leeftijden van mijn gasten bijhouden. Een geweldige uitvinding, Google Analytics.

Mijn winkel vol lekkernijen. Hoe dan ook, al deze feiten zijn van ondergeschikt belang. Wie er ook komt, iedereen is hartelijk welkom. En ik schreef er al eerder over. Mijn blog is mijn soort van winkeltje. Het is de verkapte chocolaterie, die er nooit is gekomen. En de mensen die er komen, bezoeken mijn winkel vol lekkernijen. Als eigenaresse geniet ik ervan. Met mijn schortje om bedien ik mijn klanten gastvrij. Altijd hopend dat zij zich meer dan welkom voelen. En thuis.

en

Vorig jaar rond deze tijd had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu naast mijn huidige baan, ook een gepassioneerd blog-STER zou zijn. Ik heb het wel altijd gewild, maar dat het juist nu zou gebeuren? Dát kwam door een samenloop van omstandigheden én door toeval op mijn pad. En jij bent zo welkom in mijn winkeltje vol chocolade en liefde. Liefde voor bloggen én voor mijn denkbeeldige chocolaterie. Vertel: wat vind jij er tot nu toe van? Liefs Cynthia.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • ilona

  15 augustus 2016

  gezellige blog ga zo door en kom graag bij je lieve mooie blog loeren altijd leuke gezellige stukjes dikke knuffels

  Reply
  • Cynthia

   15 augustus 2016

   Wat leuk. Dank je wel Ilona!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg