Ik loop nog steeds hard

 

loop

Vandaag ben ik weer eens sportief gekleed. Daar had ik toch zo’n zin in. Over sportief gesproken; ik ga jullie bij babbelen over hardlopen. Want ook al heb ik daar al lang geen Update over gegeven: ik doe het nog steeds!

Ik loop al maanden

Kijk me stralen! Ik voel me vandaag goed. Dat voelt zoo goed. Na een paar echte But dagen. Waarin ik me verward & moe voelde door persoonlijke omstandigheden. Hardlopen ben ik gewoon blijven doen. Al maanden ga ik er weer voor. Alleen mijn eerste 3 werkweken op mijn nieuwe werkplek heb ik verzuimd, omdat ik te uitgeput was door alle indrukken. Daarna heb ik weer opgepakt en gaat Esperansa geregeld met mij mee. Samen lopen wij vijf kilometer per keer op meditatieve wijze & ik ben zo blij!

Mijn doel voor mijn 40e

Weten jullie mijn doel nog? Fit zijn/ worden op mijn veertigste levensjaar? Ik ben het niet vergeten! Doordeweeks probeer ik gezond te leven en in het weekend doe ik gek. En ik loop lekker hard, zo’n drie, vier keer per week. Daarmee heb ik aardig aan de weg getimmerd. Het feit dat ik de veertig ga naderen klinkt misschien oud. Maar echt: ik voel me 20. In mijn hoofd en qua lijf. Ondanks het feit dat ik me vaak vet moe voel natuurlijk. Maar dat wijd ik aan het moederschap en mijn nogal gecompliceerde karakter. Ik denk te veel na.

Op naar dat nieuwe levensjaar wat overigens nog een aantal maanden voor me ligt. Gniffel gniffel..

🎀 Liefsss Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Victor

  16 februari 2018

  Niet al teveel piekeren meissie. Probeer gewoon van het leven te genieten nu het nog kan. En ja, je ziet er altijd top uit hoor. Op de foto zie je er wel aardig ingepakt uit wat mij betreft. Het is lekker weer, het zonnetje schijnt. Dus weg met die sjaal :-).

  Reply
  • Cynthia

   16 februari 2018

   Dat lukt niet zo goed Vic. Aard van het beestje. Enne: jij mag er ook zijn. Xxx

   Reply
 • yaraloveshealthy2

  16 februari 2018

  Ooh, wat leuk om te lezen dat je zo bezig bent met een gezonde levensstijl!
  Liefs,
  Yara

  Reply
  • Cynthia

   16 februari 2018

   Ohw top om te lezen, Thanxx. Liefs terug. X

   Reply
 • Ingrid

  17 februari 2018

  Stoere doorzetter!
  Wat een fijne warme reactie weer van “jouw” Vic:)

  Reply
  • Cynthia

   17 februari 2018

   Dank je wél! Fijne zaterdag. 🙂

   Reply
 • My happy kitchen & lifestyle

  17 februari 2018

  Het is nu ook heerlijk weer om buiten te rennen hè (ik hou het op wandelen trouwens…)

  Reply
  • Cynthia

   17 februari 2018

   Wandelen is net zo goed! Gelukkig wordt het weer steeds wat beter.

   Reply
 • Jenn

  20 februari 2018

  Hardlopen is zo lekker! Goed bezig 🙂

  Reply
  • Cynthia

   20 februari 2018

   Dank je wel!! Loop je ook hard?

   Reply
   • Jenn

    20 februari 2018

    Ja, maar 4 keer per week haal ik niet hoor!

    Reply
    • Cynthia

     20 februari 2018

     Dat maakt niets uit!! Je doet al meer dan wanneer je niets onderneemt! 🙂

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg