Macaroni, Cheese and me Video-Blog. 

Ik raakte laatst enorm geïnspireerd door de macaroni and cheese van twee blogs. Bonsjeskeukenavonturen & Firmamama zijn beide erg leuke, gezellige huiskamersferen blogs en ik drink er weleens een bakkie. Dan doe je natuurlijk weleens wat inspiratie op. Zo ook vandaag en ik maakte er een vrolijk video-blogje van. Bekijk hem gauw.

Macaroni, cheese and me. 

Ok ok ok. Gezond is anders. Maar ik maakte deze pasta op een lijn-vrije zondag. In mijn optiek bestaan deze zondagen namelijk. Misschien een idee voor jou? Ik: de kook-lover, eet-lover en de lees-lover, zag weer eens een paar lekkere recepten voorbij schieten. En daar maakte ik een combi van met een vleugje mij. Iedereen vond dit gerecht hier overigens heerlijk. Zelfs de jongste heeft TWEE keer opgeschept, há. Hier komt het recept:

Ingrediënten Macaroni and Cheese (4 personen).

 • 1 rode ui.
 • 2 knoflook tenen.
 • 3 flesjes kookroom.
 • Lente-ui.
 • Peper en zout.
 • 250 gram geraspte kaas.
 • ❤️

Bereidingswijze:

Kook de pasta zoals je gewend bent. Bak in wat olijfolie alle groenten zoals je op het filmpje ziet. Giet de kookroom erbij en de helft van de kaas. Bak spekjes uit. Als alles gaar is kan het in een ovenschaal. Strooi het restant kaas erover en hup in de oven. Ongeveer 15 minuutjes laten gratineren en ready. Een lekker vet Amerikaans diner staat voor je klaar. Laat die kilo’s maar komen. Ach, als we maandag met zijn allen weer balansen is er niets aan de hand. Toch?! In plaats van macaroni, kun je eindeloos variëren met andere pasta’s natuurlijk. Hier volgt dan ook nog even de beloofde (korte) video. Eet smakelijk. Liefs Cynthia.

 

 

Ps: Dit is de site van Bonsje van Bonsjes Keuken avonturen. En deze is van Dewi van Firma mama. Ladies tot blogs. X

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Bonsje

  3 november 2016

  <3

  Reply
  • Cynthia

   3 november 2016

   X

   Reply
 • Dewi

  3 november 2016

  Wat kan je toch lekker koken! Lekker xx
  P.s binnenkort een echt bakkie 😉

  Reply
  • Cynthia

   3 november 2016

   Dank je wel! Ja Dewi gezelli. Ik stuur je een persoonlijk berichtje en dan maken we een date!!!

   Reply
 • Aneta

  4 november 2016

  Ahhh superleuk filmpje! Heerlijk gerecht. Ik houd van smeuïge gerechten. Kaas en pasta…yummie!

  Reply
 • Cynthia

  4 november 2016

  Dank je wel Aneta! Ik vind die romige gerechten ook zalig. X

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg