Making the Best of it

the best

Vandaag kwam ik er maar niet over uit. Waar moest ik nu toch uit kiezen om over te schrijven? Er borrelden zoveel ideeën in mij. Maar Victor hielp me, bewust of onbewust, uit de brand. We hebben het vandaag over er het beste van maken. Dat is namelijk wat wij elke dag, en zo ook vandaag, doen. 

Victor mijn man, kennen jullie hem al?

Allereerst vind ik dit een heel leuke foto van ons. Het is precies wie wij zijn. Mochten jullie de man op bovenstaande afbeelding nog niet kennen; het is Victor mijn man. En samen maken we van elke dag het beste. Dat doen wij inmiddels al bijna 23 jaar zo. Oh my god, wat klinkt dat nostalgisch. Maar je bent zo jong als je je voelt. Vic is mijn beste vriend & de liefde van mijn leven. Wellicht klinkt dát dan weer heel slijmerig, maar dat maakt me geen bal uit. Het is gewoon zo! Hij is de drijvende kracht achter mij en al jaren adviseert hij me over allerlei vraagstukken in mijn leven. Hij is namelijk een kei in luisteren en beschikt over een hoge dosis empatisch vermogen. De afgelopen jaren heeft hij me ook weer goed geholpen met deze blog en brainstormen we samen over de webshop. Wat kan wel en wat beter niet? Als ik het even niet weet is hij daar.

De boodschap?

Ik ben enorm trots op deze man. Samen hebben we veel doorstaan. Hoe diep de dalen ook waren of zijn, we drinken elke dag een Rotterdams Bakkie. Omdat dat zo gezellig is. En we daar samen zo van genieten. Of we kijken een mooie film. Wandelen met Abby de hond is ons uitje in de avond. Kleine gelukjes in het leven zijn voor ons groots. Omdat we ergens vandaan komen en beseffen hoe kort het leven kan zijn. Daarom nemen we niets voor lief. Ja, ik ben groos op mijn levensgezel en hij op mij. En daarom dit blogje. Onze boodschap? Geniet van elke dag samen, van de zon die je verlicht. En het leven is goed.

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Victor

  5 februari 2018

  Sweet! Erg leuk en natuurlijk ben ik ook heel erg trots op jou soulmate:-)). En nu op naar de volgende 23 jaartjes samen. Ik kijk ernaar uit. Jij ook?

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Schaaat! Wat denk jij?! Ik ga ze, minuut na minuut, in me opsnuiven. Die volgende 23 jaar. ❤️❤️❤️❤️❤️

   Reply
  • Wendy

   5 februari 2018

   Zo lief ♡♡

   Reply
   • Cynthia

    5 februari 2018

    Ja hé Wen! X

    Reply
 • Marion Stam

  5 februari 2018

  mooi verwoord mensen!

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Dank je wel!!! ☺️☺️

   Reply
 • darinanykl

  5 februari 2018

  Heel mooi geschreven! En een hele leuke foto!

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Dankjewel!!

   Reply
 • Marja Jager

  5 februari 2018

  Leuke foto! Dat jullie dol op elkaar zijn spat ervan af.Geniet van elkaar en alle kleine geluksmomenten

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Dank je wel. Leuk dat dat zo zichtbaar is! We zullen het zeker doen. 🙂

   Reply
 • Michelle

  5 februari 2018

  Ah wat mooi! Dat hoop ik ook zo lang te mogen ervaren met mijn vriend. We zijn al goed op weg in elk geval 🙂

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Gaat jullie vast & zeker lukken!

   Reply
 • Ingrid

  6 februari 2018

  Wat lief en mooi! Samen sterk en krachtig in goede en slechte momenten in je leven.
  Steun bij en van elkaar. Zo hoort het toch eigenlijk en zou je iedereen gunnen.

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2018

   Lief! Zo hoort het inderdaad!!

   Reply
 • Aneta

  6 februari 2018

  Wat een leve foto van jullie samen. En zo hoort het ook. Al schiet het er bij mij er soms wat in. Mijn vriend is sindskort voor zichzelf begonnen dus momenteel is zijn zolderkamertje zijn thuis

  Reply
  • Cynthia

   6 februari 2018

   Wat leuk! Jullie beiden dus? Wat is hij gaan doen?

   Reply
 • roeloveintheair

  9 februari 2018

  23 jaar, wat een prachtige mijlpaal. Mooie foto

  Reply
  • Cynthia

   11 februari 2018

   Dank je wel! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in