Man biedt zich aan

Ik heb zo vreselijk gelachen. Ik kreeg werkelijk een gewéldig aanbod. Helemaal uit een exotisch land! Een knappe kerel dat dat was…

Volgens de man zouden wij wel heeel goede vriendjes kunnen worden

 

Ik hoorde ineens allemaal pling berichten & besloot eens op mijn telefoon te gluren. Ik had al gezien dat ik op Instagram-foto’s, reacties had gekregen van een zekere man. Dat ik zulke mooie ogen had & bla bla, bla. Skip it, denk ik dan altijd maar. Maar goed: terug naar de plingetjes. Privé berichten op insta dus. En ze bleven plingen. Diezelfde man bood zich aan! Phaa, vanuit een ver land, zullen we maar zeggen. We zouden samen wel heeel goede vriendjes kunnen worden. Uh-hu.?

Een foto van hem in pak

Vriendelijk poeierde ik de beste kerel af met een: Ik ben al getrouwd. En een: Geen interesse. Verder heb ik wijselijk niet meer gereageerd. Ik kreeg nog wél de prachtigste foto’s toegestuurd,  van de mooie bloemenvelden aldaar (vast van goolge geplukt). Plús eentje van hem in pak, oehh. 😝 Om me wel even lekker te maken, vermoed ik zo. Ik werd er echter niet warm of koud van.. Lachend liet ik de foto’s aan Vic zien. Ik heb een aanbod gehad. Lekkere vent joh , zei ik. Tegelijkertijd regelde ik iets voor hem. Waarop ik zei: Zie je hoeveel ik voor jou regel? Altijd sta ik klaar. Ik heb toevallig wel een geweldig aanbod voor jou afgeslagen he? Ik laat zo een vent uit een prachtig gebied voor jou schieten ja. Een tóp kans.

Lachend liep ik de deur uit richting apotheek. Hoofdschuddend.. Ha..mannen?? 

🎀Liefs Cynthia🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Ingrid

  29 juli 2017

  What are they thinking

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Nou inderdaad. Ik zei hetzelfde tegen Vic.. ?!

   Reply
 • Mooier Leven

  29 juli 2017

  Haha dat heb ik ook weleens gehad, zo’n jochie van 19 dan die je helemaal overlaadt met complimentjes. Goed voor je ego zoiets 😉

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Ja, lachen he, die broekies?

   Reply
 • Ilona

  29 juli 2017

  Haha geweldig jij hebt je lieve Victor jullie zijn gek met elkaar al is jullie pad niet altijd samen komen jullie er wel dikke knuffels voor jullie fijne dag

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Inderdaad Ilona! No Thanks… Dank je wel voor je lieve woorden!!

   Reply
 • Christa Schrijft

  29 juli 2017

  Oh my goodness! En dan te bedenken dat er vrouwen zijn die daar in trappen!?

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Stel dat je ervoor open staat? Waar trap je dan wel niet in? Bedacht ik me zo…

   Reply
 • Die van jou hield t nog netjes dan. Ik had er 1 die liet gelijk z’n birtdaysuit zien! Walgelijk!

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Oh gatver Nancy. Wat denken zij wel niet?!

   Reply
 • rachel

  29 juli 2017

  sommige he moaahha ik heb het regelmatig mee gemaakt en kreeg op gegeven moment andere fotos ipv bloemenvelden moaahhaah ging stuk en ergste was ik kende ze van twitter en wist met wie ze een relatie hadden, diep triest

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Echt hoor… Erg zeg!

   Reply
 • Sofie

  29 juli 2017

  Hahahahaha jouw reactie is anders hilarisch! Geweldig! 😛

  Reply
  • Cynthia

   30 juli 2017

   Echt? Ik kan best droog zijn zonder het te weten…

   Reply
 • Ohjee toch niet dezelfde man. Had ook al zo’n man op insta. Mijn YouTube video’s waren zo geweldig, ik kwam zo open over en nog een heleboel complimentjes. Kreeg gelijk (ongevraagd) zijn nummer, want hij wilde wel eens samenwerken. Volgesmij meer dan samenwerken. Een week later had hij een nieuwe instagram account. Lijkt mij geen zuivere koffie(spreekwoordelijk gezien).

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Geen idee Irene. Maar dit klinkt ook niet heel prettig. Een vrouw zou ik nou nooit een dergelijk initiatief zien nemen.. Die mannen toch..

   Reply
 • Laura

  29 juli 2017

  Hehe heel mooi. Ik heb ook al verschillende kerels in m’n DM gehad van insta. Ook uit exotische landen, wanneer ik zeg een vriend te hebben, willen ze wel nog heeeeel graag vrienden zijn. Sure.

  Reply
  • Cynthia

   29 juli 2017

   Ja, het maakte deze ook niet uit dat ik getrouwd was hoor. Whatever…

   Reply
 • Marieke

  29 juli 2017

  Whahaha!! Echt he!

  Reply
  • Cynthia

   30 juli 2017

   Mafkees…

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg