Ik doe mee met de Liebster Award!

liebster-award

Hip hop horaaay! Ik doe mee. Waaraan mee, zal jij je afvragen? De Liebster Award natuurlijk. Bedankt https://www.bonsjeskeukenavonturen.nl/ voor je nominatie. Ik volg Bonjes keukekavonturen al een poosje en vind het vooral een heel gezellig blog. Het is een foodblog en meer. Wat er zo leuk aan is, is dat alles er zo lekker no-nonsense wordt weergegeven. Bepaalde uitspraken niet schuwend. Gewoon normaal, waar ik zo van hou. Dus, hou jij ook van lekker eten, net als ik? En van gezelligheid? Bezoek Bonsje dan eens! Wil je weten wat de Liebster Award precies inhoudt? Lees dan gauw verder.

liebster-award

Andere blogs leren kennen. Deze virtuele award wordt doorgegeven van (beginnend) blogger naar blogger. Je kunt op deze wijze nieuwe blogs leren kennen. Ook, krijgen pas uit de grond gestampte blogs nét even wat meer aandacht. En dat is wat een beginner nodig heeft om te groeien.

Even kort de regels:

 • Bedankt de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar die betreffende blog.
 • Zet een foto van de award op je blog.
 • Beschrijf jou favoriete blog.
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft & formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert.
 • Nomineer 5 tot 11 blogs. ( Ik doe er iets minder)
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost.
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost.

Bonsje heeft voor mij een aantal vragen bedacht, die ik hieronder zal beantwoorden. Oehh spannend, maar wel erg leuk! Hier komen ze Bons!

 

Hoe oud was je toen je voor het eerst verliefd werd? Ik was twaalf en zo groen als gras. Via kennissen van mijn familie, kwam ik de Amerikaanse Justin tegen. Hij verbleef hier een paar weken om vakantie te vieren en was eens bij mijn ouders op visite. Ik was toen nét bij een vriendinnetje op haar feestje en toen ik naar huis belde, gaf mijn vader hem aan de telefoon. Eigenlijk vond ik zijn Engelse gepraat zó interessant, dat ik spontaan verliefd was. Nog voor ik hem überhaupt in real life had ontmoet. Toen ik hem enige tijd later écht zag, wist ik het zéker! Ach, kalverliefde hé.

Wat is je favoriete comfortfood? Dat is een lastige om te beantwoorden. Ik heb meestal tics en vind de ene keer dit lekker en de andere keer dat. Ik hou gewoon van lekker eten, altijd! En ik heb eten niet nodig om mezelf te troosten, dan eet ik eigenlijk niet.

Geloof je dat er een hogere macht is? Pijnlijk vraagje deze. Ik ben heel gelovig opgevoed en doe er nu niets mee. Door gebeurtenissen en twijfel. Dus of ik geloof of er iets meer is? Dat weet ik dus nog steeds niet.

Wat is je favoriete kledingstuk? Ik ben gek op rokjes en eenvoud. Ik hoef geen tierelantijntjes om mooi te zijn. Minder is meer. Eigen schoonheid en innerlijke kracht is alles zeggend.

Ben je altijd trouw aan jezelf? Ik ben het nooit zo geweest. Nu begint het meer te komen. Ik werk hard aan mezelf en probeer dát te doen, wat ik ook echt wil en leuk vind. EN wat niet tegen mijn principes ingaat.

Wat is je grootste droom? Vroeger had ik heel andere dromen. Nu heb ik slechts één prangende. Dat mijn man en grote liefde, beter zal worden en gelukkig. En ik hoop dat mijn dochters, waar ik zo van hou, gelukkig zullen blijven & gezond.

Wat is je meest favoriete liedje? Ook een lastige vraag, aangezien mijn smaak zo breed en divers is. Maar één van mijn favorieten is: I love you For Sentimental Reasons, van Nath King Cole. Ik ben zeer romantisch ingesteld en hou van de dertiger jaren. Deze man had zo’n prachtige stem en zong met zoveel gevoel. Mijn schoonmoeder draait dit nummer altijd voor Victor en mij, als we bij haar op bezoek gaan. Ze vind ons namelijk een toonbeeld van dit nummer. Hoe lief.

Wie is de belangrijkste persoon in je leven? Dát zijn er wel even meer dan één. Mijn kinderen, man, mijn ouders en schoonmoeder. En alle overige lieve mensen die daarbij horen.

Wat hoop jij met je blog te bereiken? Dat ik er nog lang mee door kan gaan en vooral ervan te kunnen blijven genieten. Daarnaast wil ik anderen gewoon heel blij maken. Door ze te leren positief te blijven en dingen in perspectief te zien. En wie weet waar het me ooit brengen zal!

Wat is het beste restaurant waar je hebt gegeten? Zonder twijfel de Krom. Dat is echt zo ontzettend goed eten daar, dat ik er elke dag wel zou kunnen vertoeven.

Nou, dat waren mijn antwoorden op jou vragen.

Mijn favoriete blog is: Er eentje die authenticiteit uitstraalt. Zodat je gelooft wat de betreffende blogger schrijft en de blog dichtbij de blogger staat. Ik hou ook van een bepaalde schrijfstijl en mooie foto’s. Daarnaast kijk ik naar lay-outs. Deze moeten aanspreken, een bepaald gevoel geven en herkenbaar zijn. En een positief gevoel bij de lezer achterlaten. Dan keren lezers bij je terug.

En nu wil ík graag de volgende bloggers nomineren, om deel te nemen aan de Liebster Award:

Bij deze de vragen welke ik jullie ga stellen, bloggers.

 • Wat is de grootste reden, waarom jij ooit bent begonnen met bloggen?
 • Wie of wat, geeft jou het meest inspiratie?
 • Waar wordt jij nou echt warm/blij van?
 • Wat staat er op je bucketlist?
 • Ben je tevreden met jezelf?
 • In hoeverre heb jij een psychische groei gemaakt, tot nu toe?
 • Hoe bewust leef en geniet je van alledaagse zaken?
 • Wat is jou grootste levensles ooit geweest?
 • Wat doe je het liefst, wanneer je vrij bent?
 • Heb je naast bloggen, andere passies?

Nou, dat viel me mee. Ik vond het zelfs heel erg leuk om te doen. Ik hoop dat ook mijn genomineerden dit leuk zullen vinden. En mijn vragen willen beantwoorden. Bij deze nog even mijn succeswensen aan álmijn mede-bloggers. En: Blijf vooral genieten van wat je doet!

liebster-award

Lieve groetjes Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  11 augustus 2016

  Dat heb je leuk gedaan! dank je wel voor de lieve woorden over mijn blog 🙂 ik bloos er van 😉 Leuk om je weer een beetje beter te leren kennen. x

  Reply
  • Cynthia

   11 augustus 2016

   Goed te horen, dat je het leuk geworden vindt Bonsje. Veel liefs!

   Reply
 • ilona

  11 augustus 2016

  wat leuk en mooi ga zo door lieve cynthya en alle andere bloggers succes knuffels

  Reply
  • Cynthia

   11 augustus 2016

   Wat lief Ilona! Dank je wel hoor.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in