De meeste vieze dingen uit mijn leven

Vandaag wordt een vieze blog. Dus als je daar vies van bent. Stop dan nu maar met lezen. Wat zijn er eigenlijk een hoop vieze dingen in het leven. Hoe ik in godsnaam op dit onderwerp kwam? Er lag een drol in onze tuin. Dat triggerde mijn geheugen.

Vieze dingen 

Ik vermoed dat wij allemaal van die ranzige ervaringen hebben beleefd. Dit zijn in elk geval de mijne. Veeel plezier met lezen. 😜

 • Als kind heb ik met blote voetjes in een enorme diaree-hoop gestaan. Ik speelde op een grasveldje & weet nog exact waar. Bléh
 • Oesters eten. Wat een walgelijke ervaring. Het smaakte naar zee in een dikke slijmprop~ vorm
 • Overgeven over mijn broer heen. Whaha. Dit was vooral voor hém vies. Dat gezicht van hem 😂
 • De aanval van een kakkerlak. Ons apartememt op Gran Canaria zat er vol mee. Op een zekere dag rende er eentje zo snel naar binnen toen ik de deur opende, dat ik gewoon opzij moest springen. Ik was zwaar in paniek, aangezien hij huge was
 • Melk drinken (met grote slokken, want ik had dorst) die zwaar bedorven bleek. Met van die grote brokken erin. De zure smaak, de stúkken…ik vergeet het nooit meer
 • Een meisje op de kleuterschool gehurkt zien zitten. Wat deed zij daar? Een grote boodschap. Ik zag alles gebeuren. In haar onderbroek. Dát beeld ben ik ook nooit vergeten

Gelukkig waren dit ze voor vandaag. Dit waren de meest vieze dingen die ik me kan herinneren. Hebben jullie ook zulke smakelijke praatjes? Klets dan lekker mee. 

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

31 Comments

 • Marieke Blogt

  15 juli 2017

  Omg! Die zure melk! Gruwel!!

  Reply
  • Marieke Blogt

   15 juli 2017

   Oh en mijn meest vieze ervaring. De geur van mijn overleden buurman die al zes weken dood op bed lag!

   Reply
   • Cynthia

    15 juli 2017

    Oh dat schijnt heel doordringend te zijn. Iets dat je nooit meer vergeet.

    Reply
    • Marieke Blogt

     15 juli 2017

     Ja dat is het ook. Geur blijft volgens mij voor altijd in je neus zitten.

     Reply
     • Cynthia

      15 juli 2017

      Dat zegt mijn man ook, voormalig politieagent. Heel naar..

  • Cynthia

   15 juli 2017

   Zo ontzettend vies…

   Reply
 • Nicole

  15 juli 2017

  Oh die melk.. ik proef het ook bijna zoals je het schrijft.. bleh! Het meest vieze wat mij nog bij staat is toen ik in de zorg werkte en een bewoner aan de dunne was.. ik stond schuin achter diegene om haar recht op het toilet te begeleiden terwijl een collega de tillift liet zakken en toen kon ze het niet meer ophouden…… ik was erg blij met de personeel douches op dat moment! Het arme mensje was er helemaal van over dr theewater..

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Ik kan de smaak zo weer oproepen inderdaad.
   Ach, dat is wel heel zielig. Moet je je indenken dat je zo afhankelijk bent en dit je gebeurt. Wel vies voor jou als personeel. En goddank dat er een douche was!

   Reply
 • Zure chocomelk… check… ieuw.

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Dat lijkt me ook heul vies. De zoetige smaak erbij enzo..

   Reply
 • Christa Schrijft

  15 juli 2017

  Wat jij had met melk heb ik een keer gehad met chocolademelk.
  Brrr krijg er weer kippenvel van.
  Nog een moment? Wanneer je buikgriep hebt en je op de wc zit, je voelt dat het er aan de voorkant ook uit gaat komen maar je hebt niks voor handen… dus je dan maar omdraait en met je kop alsnog in die volle pot kotst..

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Baaaah Christa. Dat is écht heel vies..

   Reply
 • Victor

  15 juli 2017

  Bah, wat vies! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Haha!

   Reply
 • rachel

  15 juli 2017

  hahhe ik heb er genoeg maar die ga ik je echt besparen meis 😛

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Haha, ik ben toch wel benieuwd nu!

   Reply
   • rachel

    15 juli 2017

    hhaah nee echt niet mop

    Reply
    • Cynthia

     15 juli 2017

     😉

     Reply
 • Mooier Leven

  15 juli 2017

  Oh ik heb ook wel een aantal vieze dingen. Waaronder (en dit is echt een mega schaammoment en ik stel mezelf ontzettend kwetsbaar op… :$) niet doorhebben dat je aan de diarree bent en denken dat je een scheetje laat.. Maar wat dus iets meer is dan dat :'(

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2017

   Geeft niets. We zijn tenslotte allemaal mens! Gelukkig is daar dé douche! X

   Reply
 • Ingrid

  15 juli 2017

  Geweldig om jouw viezigheden te lezen. Die kakkerlakken op Gran Canaria. Ik heb er nu nog soms een soort van vies flits van in mijn hersens ook al is het 30 jaar terug. Ze liepen echt in colonne door de goten van Playa des Ingles en ik liep met ogen dicht achter m’n mannetje aan.
  Vanavond nog een vieze vette naaktslakken invasie bij de BBQ. Er zat er verdorie 1 op een glas Sangria. Gatver:)

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Ik vind kakkerlakken zó gruwelijk eng. Ik durfde amper te slapen daar, of naar het toilet te gaan snachts. Stel dat ik er eentje plat zou trappen. Ik schuifelde daarom op mijn blote voeten naar de wc. Geen gezicht! Ik ga er nooit meer heen… Naaktslakken vind ik ook heul vies. Al kun je die gemakkelijker omzeilen.

   Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Kun je nagaan wat een diepe indruk die vieze kakkerlakken op jouw brein hebben achtergelaten. Ze lopen daar ook zo in enorme aantallen rond. Niet normaal. Overal zitten ze….. Brrrrrr….

   Reply
   • Ingrid

    16 juli 2017

    Echt “fobietje materiaal”:)

    Reply
    • Cynthia

     16 juli 2017

     Nou echt.. Wij zijn dat niet gewend, zulke griezels…

     Reply
 • alovelyadventurenl

  16 juli 2017

  Hahaha heerlijk artikel! Als je babydochtertje ziek en en moet kotsen en jij er met je gezicht voor zit.. heerlijk

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Ook smakelijk inderdaad… Dank je wel!

   Reply
 • roelina

  16 juli 2017

  och hemel, VIES! die diareee, jakkes. Ik stapte op een festival met mijn op[en sandaaltjes in een geul met water, dacht ik… dat bleek uit de rij met dixietoilletjes te komen even verder op. BAH, ik heb mega veel flesjes water gkocht om mijn voeten te spoelen.

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2017

   Heh gatverrrrr..

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg