Meisje-meisjes die bier lusten als kerels! 

bier

Tijdens onze vakantie naar Gran canaria was ik extreem dorstig. En dáár is het leed geschied..bier

Meisje-meisje met een enorme Bierpul aan haar lippen

Ik haalde er altijd mijn neus voor op. Maar toen wij op ons toenmalige vakantieoord verbleven, waren de nachten zonder airco en mét kakkerlakken zo extreem heet dat ik me structureel uitgedroogd voelde. Zodanig dat ik hele dagen dorst bleef houden, tot het avondeten aan toe. En toen bestelde ik mijzelf een pint bier. Ik voelde me net een vent. In Nederland zou ik het werkelijk niet in mijn hoofd halen om en publiek een biertje te bestellen in een overvol restaurant. Daarvoor bezit ik teveel vrouwelijke trots en (schaamte). Maar op vakantie vond ik het enigzins geoorloofd. Hierbij toch steeds om mij heen kijkend óf en hoe men keek. Naar dit meisje-meisje met een enorme bierpul aan haar lippen. Maar het leek niemand wat te deren. Ze waren immers allemaal aan het genieten van hun freaking vakantie.

bier

 Kabouter bier

Ik lust het nog steeds. Maar drink het heel af en toe. En dan geniet ik er echt van! Overigens lust ik voornamelijk lá shouffe. Ik noem het zelf altijd kabouter bier, genoemd naar de afbeelding. Kennen jullie dat? Het is Belgisch bier dat in onze plaatselijke buurtsuper standaard niet in de schappen staat. Zou iedereen het zo lekker vinden als ik? Dames: Drinken jullie bier (vroeg ik heel voorzichtig)?? Aan de heren hoef ik deze vraag vast niet de stellen. Ok, een andere vraag dan voor jullie: Hoe denken jullie over vrouwen die bier drinken? Nu weet ik dat het meerendeel (56 %) van mijn lezers man is. Tja, Google Analytics hé?! Een goede raadgever.. Ik hoop dan ook zoo dat jullie je nu eens laten horen!!!! Welke heer durft? 😉

 

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Aneta

  18 januari 2017

  Het maakt mij niet uit wie of wat tegen me zegt dat bier niet coor vrouwen is: ik neem het lekker toch! Vooral op een zomeravond haha. En die chouffe is een van mijn favoriete biertjes, heerlijk!

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Oh wat ben ik blij dat ik niet de enige ben!

   Reply
 • Ingrid

  18 januari 2017

  Zelf lust ik geen bier. Maar ik zie in de familie dat de jongere generatie nichtjes, zeker in de zomer, biertjes drinken. En net, zoals op jouw foto, het liefst uit het flesje of blikje en niet in een glas geschonken.

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Het is misschien ook meer van deze tijd? Zou dat het zijn? Inderdaad: ik drink het uit de fles. Uitsluitend uit de fles! Haha. Dat is gewoon het lekkerst! Wat drink jij wel graag? X

   Reply
 • Bonsje

  18 januari 2017

  Ik drink graag bier, vroeger idd halve liters 😉 het was goedkoop en beter dan de vieze wijn in de kroeg. Maar ja, ik drink ook whiskey en wijn….wat ik niet drink zijn typische ‘ vrouwendrankjes’. Ik hou gewoon niet van dat plakkerige zoet. Voorlopig zal ik iig weinig anders drinken dan mijn wekelijkse gin tonic 😛

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Van jou wist ik het wel! Ik meen het eens te hebben gelezen op jouw blog. Maar voor het goede doel, nu maar even niet hé? 😉 Fijne dag!

   Reply
 • Nancy Baten

  18 januari 2017

  Ik lust alleen Radler…….Voor bierliefhebbers is dat geen echt bier volgens mij. Die mij maar een Aperoll of een Baileys ofzo!

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Radler vind ik ook echt zalig Nancy! Lekker fris. Nog een mooie dag. 🙂

   Reply
  • Bonsje Kraaij-van den Berg

   18 januari 2017

   Aperoll Spritz ook zoiets lekkers…. ik geloof dat ik wel van een bittertje hou 😉

   Reply
   • Cynthia

    18 januari 2017

    Dat ken ik helemaal niet??

    Reply
 • MamaIssues

  18 januari 2017

  Ah joh wat maakt het uit wat een ander vind!! Ook vrouwen mogen bier!!
  Ik vind t echt echt niet lekker haha

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Ik eerst ook niet en slechts enkele soorten! X

   Reply
 • Victor

  18 januari 2017

  Niet teveel nadenken, gewoon zuipen 🙂 Zo denken wij kerels erover. Gewoon doen meid!

  Reply
  • Cynthia

   18 januari 2017

   Wij vrouwen denken teveel hé? Je bent de eerste man die reageert! Bedankt ervoor. X

   Reply
 • Ik ken genoeg meiden die bier drinken, maar zelf vind ik het helemaal niet lekker. Ik vind ook dat je bier gewoon lekker moet drinken als je het lust, ongeacht of je een man of vrouw bent. Ik lust ook geen wijn en drink dus gewoon bijna geen alcohol.

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Dat is alleen maar goed Linda! Lekker zo houden. Enne: Thanx voor je reactie! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg