Wat mij vandaag nu zo raakte

Vandaag hebben wij als familie allemaal een gekke dag gehad. Het is vreemd wanneer een familielid ineens heel erg ziek word.

Dit was níet goed

Ik was vandaag aan het werk & werd gebeld. Mijn moeder. Ik neem normaal gezien mijn telefoon niet op, maar ik moest. Zo voelde het. Toen kwam het onverwachte nieuws. Mijn zwager, de man van mijn zus, was per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Uit het niets had hij ernstige buikpijn aanvallen gekregen. Hij was gaan werken, is ziek naar huis gekomen en zakte bij binnenkomst door zijn benen. Van ellende wist hij niet wat hij moest en kon niet stil blijven zitten of liggen. Mijn zus belde meteen 112. Ze zag natuurlijk wel dat het niet goed was.

Van slag

Na alles te hebben gecheckt bleek hij, eenmaal in het ziekenhuis te zijn aangekomen, nierstenen te hebben. En die pijn is vreselijk. Te vergelijken met bevallen. Momenteel ligt hij in het ziekenhuis en wordt die pijn maar niet minder, ondanks de hoogste dosering morfine. En ik vind het zó zielig dat hij daar nu alleen is. Mijn zus moest logischerwijs naar huis voor de tweeling. Dit soort dingen raken me enorm. Daarom deel ik het even hier. Want ik was er flink van slag van.

Sterkte lieve zus en zwager vooral. Hopelijk komt alles heeeel erg snel goed!! ❤️

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Ingrid

  1 februari 2018

  Sterkte voor je zwager en de rest van de familie die allemaal zo betrokken zijn.

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Dank je wel lieve Ingrid!

   Reply
 • Aneta

  2 februari 2018

  Jeetje wat naar zeg! Mijn neefje heeft het 3 keer gehad. Wat een pijn heb je dan Heel veel beterschap gewenst

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Drie keer nog wel? Ik hoorde dat je er vatbaar voor blijft…Dank je Aneta!

   Reply
 • Rachel

  2 februari 2018

  ooh dat doet zoon pijn!!! heel veel sterkte!!!

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Ontzettend veel, dank je wel.

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  2 februari 2018

  Oh wat naar! kan me voorstellen dat je zus nu in de spagaat zit. Kan er niemand op de tweeling passen(geen idee hoe oud ze zijn) Heel veel beterschap voor je zwager!

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Ze wordt goed geholpen met de twins. Maar stress geeft het haar zeker!

   Reply
 • Marieke ter haar

  2 februari 2018

  Gatver! Zoiets is altijd naar! Hopelijk knapt je zwager snel weer op. Dikke knuffel voor de schrik! X

  Reply
  • Cynthia

   2 februari 2018

   Lief van je. Dank je wel!

   Reply
 • Evelyne

  4 februari 2018

  Oei, veel beterschap voor je zwager.

  Reply
  • Cynthia

   4 februari 2018

   Dank je wel Evelyne!

   Reply
 • Sheila

  5 februari 2018

  Oh bah, natuurlijk schrik je! Heel veel beterschap voor je zwager.

  Reply
  • Cynthia

   5 februari 2018

   Dank je Sheila!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in