Mijn blog als bedrijfje. The Day after

Als een kater na een lange nacht. Zo voelde het na de officiële bekendmaking van mijn blog als bedrijfje. Of het al geland is? En ik al met beide voetjes op de grond ben beland? Niet bepaald. Ik leef nog altijd vol Happinez in mijn eigen, roze bubbel. 

Mijn eigen bedrijfje, wauw!

Maar het besef ís er. Wat ben ik blij. En wat ben ik dankbaar. Na een geweldige dag vol nieuwe indrukken & het idee zelfstandige te zijn. Dit wil ik al jaren! En deze droom heb ik nu zelf bewerkstelligd. Er is ineens iets gigantisch in stroomversnelling gegaan. Want ik ga eerder starten dan ik aanvankelijk dacht. Dat betekent dat ik vanaf donderdag non-stop aan het werk ben. Naast mijn baan natuurlijk. Er zijn een hoop zaken die moeten worden aangescherpt, uitgezocht en gewoon in gang moeten worden gezet. Sommige taakjes zijn leuker dan de andere. Maar het hoort erbij & eigenlijk geeft dit mij een enorme dosis energie. Binnenkort ga ik gewoon écht van start in mijn eigen bedrijfje. Ik knijp mezelf nu. Is dit écht?


Lieve personen

Natuurlijk wil ik het niet nalaten om de personen in het zonnetje te zetten, die mij de afgelopen tijd hebben bijgestaan. Mijn lieve gezin, de drijvende kracht achter mijn onderneming. Ik hou zoveel van jullie! 💗 Mijn bijzondere vriendin Dana,  die mij een heerlijke taart 🎂(en zoveel meer) cadeau gaf. Die mij belde met geweldige adviezen, de schat! 💗 Zij en zoveel anderen hebben zo met mij mee geleefd, en me geholpen waar ze konden. En dan natuurlijk de hulp van afgelopen donderdag. Mijn bijzondere moedertje en dito, oprechte collega-vriendin zijn met mij mee geweest om mijn eerste inkoop te doen. 💗 Wat hebben zij me goed geholpen. Tijdens deze, nog wat onwennige reis (van letterlijk 5 uur). Ik keek tijdens het uitkiezen veel vanuit mijn perspectief. Zij vanuit het hunne. Dit leidde tot de meest waardevolle keuzes. En zo heb ik echt een heerlijke collectie samen gesteld. Dank jullie wel, lieve schatten. Wat jammer toch, dat ik totáál vergat een foto van ons drie te maken. Gewoon van spanning, whaha! Iedereen nogmaals onwijs bedankt. Ook voor de overweldigende, hartverwarmende reacties op mijn blog & alle privé berichtjes. Ik 💗 jullie allemaal.

Loop je droom achterna

Ik zou zeggen: doe het! Zoek uit wat jouw droom is in dit leven. En houd vooral je ogen en oren open. Soms komt er iets op je pad wat volledig jou is. Dán moet je je kans grijpen! 👗 Ik deed het & dit voelt echt fantastisch.

Ik wens jullie een TOP-dag.

🎀Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • nicoleveevy

  17 juni 2017

  Ik ben het zo met je eens! Echt als je de kans krijgt of hebt.. leef je droom!! Doe het.. spring in het diepe! Zo kan je later nooit spijt hebben van iets wat je niet gedaan heb, en ik weet zeker dat die spijt veel erger is als eventuele spijt dat je het wel gedaan heb! Je bent een topper! X

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Zeker weten meid! Ik spring in een bad vol bubbels. Geloof in mijn concept & droom. En dat is het belangrijkst! Dank je wel & een fijne dag. X

   Reply
 • Marieke

  17 juni 2017

  Wat moet dat een heerlijk gevoel zijn zeg. Heel knap dat je je droom achterna bent gegaan. Ik ben erg benieuwd naar de collectie die je hebt ingekocht! X

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Dank je wel. Lief! Oooh, die collectie. Ik ben zo verliefd Marieke! X

   Reply
 • Christa Schrijft

  17 juni 2017

  En het is je zo gegund!! Succes Cynthia! ♥️

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Zo lief.. Hartstikke bedankt!! Xx

   Reply
 • Mooier Leven

  17 juni 2017

  Wat onwijs leuk om te lezen! Heel erg motiverend 🙂 wie weet komt er binnenkort ook wel iets uit mijn brein 😉

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Goed te horen! Als je dat écht wilt, zeker wel Marloes. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  17 juni 2017

  Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jij dit alles beleeft. Het is bijna ‘voelbaar’.
  Voor jou is het écht zoiets van het volgende leven begint bij 40 (bijna).
  Heel veel geluk en vooral plezier. En natuurlijk ook behoorlijke verkoopcijfers:)

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Ook weer heel erg gaaf om dit zo terug te horen! Ik zie dit ook als een nieuwe start. Het is ontzettend leuk om te doen, dus met het plezier zit het wel goed! En met de rest ook. 😉

   Reply
 • rachel

  17 juni 2017

  heerlijk voor je meis!! en idd leef je droom!!

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Dank je lieve Rachel! Knuf.

   Reply
 • Dana

  17 juni 2017

  Weer een super lief stukje Cynt en wat beschrijf je alles weer mooi. Je gevoel, passie geef je zo goed weer, idd zo ‘voelbaar’ hoe je alles in deze rit beleefd. Je kan het meid en je collectie wordt top! Dikke kus en knuffel xxx

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Graag gedaan schat! Ik ben jou ook zo dankbaar voor alles. Je hebt enorm klaar gestaan, tijdens noodweer én de mooie dingen. Dat mag benoemd worden! Fijn dat dit stukje ook voor jou voelbaar is. Ik wens je nog een prachtig dagje verder! Kus en knuffel. Xx

   Reply
 • Geniet maar lekker van je droom die uitkomt! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   17 juni 2017

   Dat zal ik doen. Veel liefs. Xxx

   Reply
 • alovelyadventurenl

  18 juni 2017

  Oh wat lijkt me dat een heerlijk gevoel! Ben zo blij dat alles op het juiste plekje is gevallen! Ik wens je nog veel meer plezier en heel veel succes met je mooie bedrijf! Ben ook erg benieuwd naar die leuke kleertjes van je

  Reply
  • Cynthia

   18 juni 2017

   Wat een lieve, gemeende reactie weer van je. Onwijs bedankt meis! Het gaat absoluut goed komen. Dikke knuf!

   Reply
 • Charel

  18 juni 2017

  Wat super gaaf he! ZO stoer dat je het gedaan hebt! Je mag trots zijn en je kunt nu echt ervoor gaan! GOGOGO <3

  Reply
  • Cynthia

   18 juni 2017

   Dank je wel Charel! Ik ben absoluut erg trots op mezelf. X

   Reply
 • Roelina

  19 juni 2017

  Zo gaaf! Ik ken je niet maar ben plaatsvervangend trots! Kan dat eigenlijk wel? Ik heb nml ook zon droom, om zelfstandige te zijn. Ik hoop dat ik net als jij gewoon eens de stap durf te nemen.

  Reply
  • Cynthia

   19 juni 2017

   Wat lief!! Dank je wel Roelina. Ik waardeer jouw lieve woorden. Wat leuk dat jij het ook wilt! En weet je? Als je echt iets wilt lukt het uiteindelijk. Xxxjes

   Reply
 • Gera

  19 juni 2017

  Hartstikke goed dat je je dromen waar durft te maken! Ik ben benieuwd naar de collectie!

  Reply
  • Cynthia

   19 juni 2017

   Dank je Gera, lief. Ik kan niet wachten mijn collectie te tonen. Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg