Als je blog beentjes krijgt!  

blog

Ik vind het hartstikke leuk om jullie mede te delen, dat mijn blog beentjes krijgt. Hiermee zeg ik dus eigenlijk dat deze steeds beter gaat lopen. En dat ik hier inmiddels elke dag veel bezoekers ontvangen mag.  Ze komen massaal koffie lurken!

Het voelde zo naakt. 

Dat had ik niet zo gedacht. Toen ik mijn blogje destijds opzette, om me maar ergens op te richten. Me wat meer  op lichtpuntjes te focussen. En juist te genieten van alle klein lijkende zaken. Ze bleken groter dan ooit. Ik deelde in het begin mijn blog enkel nog met Vic, overige familieleden & wat vriendinnen. Thats it. Meer wilde ik op dat moment ook niet. Het voelde toen nog zo naakt.

blog

Langzaam kroop ik uit mijn schulp blog.

Maar ik kreeg heel leuke reacties en werd aangemoedigd dit verder te delen. Mijn vriendin vond het hier zo gezellig en beschreef deze blog als eentje met een hoog Theeleut~sfeer gehalte. “Dit moet gedeeld worden. Zonde.” Zo zei ze. En langzaam kroop ik uit mijn schulp blog. Hier was hij dan! Hij werd gelanceerd. En mijn netwerk groeide. Steeds vaker reageerden anderen erop en steeds meer bloggers ‘sloten’ zich aan op mijn eigen netwerk. Hoe leuk. Wat ik ook fantastisch vind om te zien, is hoeveel niet-bloggers hier komen lezen. Ze reageren zelfs! Echt geweldig. Ik moet zeggen dat het overgrote deel van mijn bezoekers lurkt leest. Niet iedereen heeft ook zin om echt een reactie te plaatsen. Laten we wel wezen: het kost tóch moeite. Deze personen vinden het kennelijk gewoon fijn om vrijblijvend te genieten van mijn verhalen. Of ze willen liever anoniem blijven. En dat kan allemaal hier.

blog

Een tweede blog lanceren?

De cijfers liegen er niet om. Elke dag meer! En ik geniet hier oprecht van. Dit is mooi. Het geeft nog veel meer motivatie om door te gaan. Sterker nog: ik denk erover een tweede blog te lanceren. Serieus! Maar of en hoe dat vorm krijgt weet ik nog helemaal niet. Schrijven is gewoonweg een grote passie! En daar wil ik mij op dolgraag op focussen!

Mijn blog krijgt dus beentjes. En wat doe je als je blog beentjes krijgt? Schoenen kopen!

 

Liefs Cynthia. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • Marieke

  8 februari 2017

  Wat superfijn dat het zo goed gaat!
  En ik moet lachen om je laatste zin! Succes met schoenen kopen 😉

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Dat vind ik ook echt Marieke! Haha. Ja, ik moet haar kunnen bijhouden!!!

   Reply
 • MamaIssues

  8 februari 2017

  Wat leuk dat het zo goed gaat! Ik kom ook altijd graag even bij je langs 🙂 Vind je blog gezellig om te lezen!

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   En dat waardeer ik heel erg! Dikke kus. X

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  8 februari 2017

  Wat heerlijk dat je bezoekersaantallen zo groeien Cynthia. Het is toch leuk om op die manier te merken dat je blog en je schrijfstijl gewaardeerd worden!

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Zo bezie ik het ook! Als een groot compliment. Dé drive om door te gaan!

   Reply
 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  8 februari 2017

  Wat ontzettend fijn dat je bezoekersaantallen zo stijgen mop! Ik kom hier ook graag om even heerlijk lichtvoetig te ontspannen 🙂 Stiekem ben ik ook wel een beetje jaloers hoor 😉 Als foodblogger heb ik toch een beetje een niche gekozen dat overbevolkt is 🙁 Ik groei dus veel minder hard dan ik hoopte! Gelukkig vind ik het bloggen wel ontzettend fijn en geeft het me veel vervulling, ik blijf dus lekker doorgaan. Ik blijf ook gewoon regelmatig bij jou komen, ik reageer niet altijd maar lees ze wel altijd 😉 Dikke knuff

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Ja, dat geloof ik wel. Je kunt met Lifestyle alle kanten op. Maar jij zou er ook voor kunnen kiezen meer algemeen te schrijven. Of je genre te wijzigen? Verder vind ik het heel erg leuk dat wij elkaar zo hebben leren kennen. En ik kom graag in jouw keuken mee proeven. Heel fijn dat je hier ook komt koekeloeren! X

   Reply
 • nancy

  8 februari 2017

  Nou ik ben benieuwd! Maar goed hoor, je verdient het ook!

  Reply
 • Dewi

  8 februari 2017

  Je hebt een heerlijk gezellig blog, voelt inderdaad als even buurten, bakkie doen. Ik kom graag op visite bij je X

  Reply
 • Cynthia

  8 februari 2017

  Nou, wat lief dat je dat zegt! Super fijn te horen. Dat is de sfeer die ik inderdaad hoop te creëeren. Hetzelfde geldt voor jouw blog. Allemaal koffie bezoekjes die ik afleg.

  Reply
 • Denise

  8 februari 2017

  Wat fijn dat het super gaat! In de tijd dat ik bezig was mijn blog te verbouwen, heb ik natuurlijk wel al je blogjes gelezen, maar geen tijd gehad om erop te reageren. Wat leuk dat je erover nadenkt om nog een blog te openen! Zat ik ook over na te denken, over totaal iets anders, maar dan bijvoorbeeld samen met iemand anders. Maar waarover ik dan zou willen bloggen, geen idee, haha.

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Nee natuurlijk meid! Dat hoeft toch ook niet. Het zijn maar hersenspinseltjes hoor. Eerst deze blog maar overeind houden hoor. Jij denkt er ook over dus? En dan samen? Wel leuk, maar wat lastiger! De onderwerpen zijn in elk geval legio. Je kunt alle kanten op! Xxx

   Reply
 • Marloes

  8 februari 2017

  Ik ben één van je nieuwste aanwinsten als lezer en ik ben ook meteen na de eerste keer lezen blijven plakken 😉 je schrijft heel leuk en het voelt ook als even op de koffie gaan bij een vriendin 🙂 groeien maar!!

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Wat lief!! Dat vind ik heel leuk om te horen. En ik ervaar het als geheel wederzijds. We gaan gewoon gezellig bij elkaar op de koffie. Xxx

   Reply
 • aneta

  8 februari 2017

  Wat ontzettend gaaf! Niets is zo mooi als je waardering krijgt. Het hoeft niet groot te zijn. De kleine dingen geven weer net dat lichtpuntje die je op dat moment nodig hebt. Ik ben serieus zo benieuwd naar jou stappen die je wil en gaat maken. Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Dankjewel lieve Aneta. Goh, wat een geweldig lieve reactie weer! Ik kan er alleen al zo van genieten, dat anderen mijn schrijfstijl of wat dan ook, op deze blog kunnen waarderen. Ik wens je een mooie avond!! Xxx

   Reply
 • Anne-Marie

  8 februari 2017

  Hahaha, schoenen kopen is ALTIJD een goed idee! Fijn dat je blog zo goed gaat.

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Zeker weten! Je weet immers maar nooit wanneer je moet rennen. Dank je wel!! X

   Reply
 • Juflisanneblog.nl

  8 februari 2017

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je tweede blog! Ik hoop dat mijn blog over een paar maandjes ook beentje begint te krijgen, haha. Ik ben blij voor je, ik zie dat je er veel tijd en energie in steekt!

  Reply
  • Cynthia

   8 februari 2017

   Ach, het is nog enkel een gedachte.. Dank je voor jouw lieve reactie. Als jij maar net zo doorzet en doet wat je leuk vind, krijgt jouw blog ook beentjes. Ga maar vast op zoek naar schoenen! Leuk dat je ziet, dat ik er mijn tijd insteek! Xxx

   Reply
 • Florentine

  9 februari 2017

  Wat leuk dat het zo goed gaat! Ik ben erg benieuwd:-)

  Reply
  • Cynthia

   9 februari 2017

   Zeker heel fijn. Dank je wel Florentine! X

   Reply
 • Ingrid

  10 februari 2017

  Ook ik lees nog niet zo lang bij het mee maar wil je complimenteren met het feit dat je blog zo gezellig en toegankelijk leest. Je deelt gewoon je persoonlijke grote en kleine issues op een prettige manier.

  Reply
  • Cynthia

   10 februari 2017

   Nou, wat superlief dat je dat zegt!! Het voelt ook echt alsof men hier een bakkie komt doen. Het mooie is dat ik dat zo hoopte te bereiken! Ik ben blij dat ik toegankelijk en prettig schrijf, volgens jou. Heel erg bedankt voor je reactie en een mooie dag!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg