Je Blog in leven houden. Hoe dan?

leven

Ik vind het heerlijk om energie te steken, in wat nu mijn grootste hobby is. Namelijk schrijven.  Het is wat ik het allerliefste doe. En ik merk aan alles dat het gewaardeerd wordt. De reacties onder mijn blog artikelen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer ik mensen real-life spreek. Ze genieten van mijn stukjes. Ik krijg het volop van anderen terug. Fantastisch te horen natuurlijk. Hier doe ik het voor.

Maar hoe houd ik mijn blog in leven? Lees hierover snel verder. 

Leven als een plantje

Nou ten eerste: Ik geef haar water. Veel water. Mijn blog is als een plantje. Als ik haar verwaarloos, zal ze verschrompelen. Ophouden met leven. Hoe zonde zou dat zijn. Van alle energie en passie die ik er reeds in heb gepompt. Nee: ik geef niet op. Op deze blog. Deze zal een succes zijn. Ik geloof erin!

 

Hoe bewater ik mijn blog?

Door zo goed en aantrekkelijk mogelijke content te blijven bieden. Over dat wat vrouwen bezig houdt. Waarin zij echt herkenning vinden. Waarvan zij s ‘nachts misschien zelfs wakker liggen . Maar ik doe het ook, door vaak te posten. Zo weten bezoekers dat het hier werkelijk sprankelt van activiteit. Ik schrijf mijn blogs wanneer het mij uitkomt. Maar er zit wel een hoge mate van frequentie in.

Niet gewoon maar een Blog

Daarnaast doe ik dit, door een actieve interactie te bewerkstelligen met mijn lezers. Ik vind het belangrijk te antwoorden op comments. Verder vind ik dat heen en weer gebabbel ook super gezellig. EN het geeft de lezer zo’n lekker levend gevoel. Het gevoel dat mijn blog niet enkel gewoon een blog is. Maar dat er daadwerkelijk iemand achter zit. Natúúrlijk heb ik het druk. Tussendoor houd ik ook een huisje draaiende en werk ik drie dagen per week. Maar ik maak altijd even tijd. Anders had ik er maar niet voor moeten kiezen een blog te onderhouden. Uiteraard vind ik het ook gewoon fantastisch hier te zijn. Het voelt als een snoepwinkeltje, waar jullie je snoepjes komen halen.

Liefde 

Als laatst geef ik mijn blog water met liefde. Veel liefde! Het werkt.. 😉

Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Nancy Baten

  1 maart 2017

  Ik vind jou gebabbel ook erg leuk!

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2017

   Wat lief! Dank je wel. X

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  1 maart 2017

  Wat een mooie vergelijking met een plant! Zelf vergelijk ik mijn blog wel eens met een schommel. Je moet regelmatig blijven duwen anders komt het tot stilstand.

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2017

   Dank je wel. Dat is ook een mooie vergelijking. Hoe dan ook, het gaat niet vanzelf. 🙂 Je moet het zelf in beweging houden!

   Reply
 • Victor

  1 maart 2017

  Leuke blog voor de dames. Maar ik denk dat de heren -stiekem- ook wel meelezen. Al reageren ze niet zo vaak :-). Ga zo door

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2017

   Dat moet wel, als 56% van mijn lezers man is Hihi. Leuk dat jij, als man, nu dan reageert!! Kus.

   Reply
 • Marieke

  1 maart 2017

  Goed bezig mop! X

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2017

   Dank je wel lieverd! X

   Reply
 • Gera

  1 maart 2017

  Heerlijk, of je het nu een schommel of een plantje noemt, een blog heeft veel onderhoud en liefde nodig. Vooral liefde! Leuk dat je zoveel mannen onder de lezers hebt!

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2017

   Heel veel liefde! Gelukkig geef ik dat graag. Ja het is echt heel grappig. Al houden de meesten zich stil. De stille lezers. 😉

   Reply
 • Ingrid

  2 maart 2017

  Je schrijft zo gezellig en ‘echt’ voor jezelf en neemt ons daarin met je mee.
  Ook alle reacties over en weer zijn leuk om te lezen. Dank daarvoor:)

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Dat klopt! Alles is echt. En echt mij. Super dat jij dit ook zo herkend. Ik ben oprecht blij met dit soort leuke reacties! Heel graag gedaan. Jij hartstikke bedankt! 🙂

   Reply
 • Aneta

  2 maart 2017

  Leuke blog! En zo is het maar net. Veel water geven betekent groeien.

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Dank je wel! Dat is helemaal waar. En groeien is weer blog-tastisch!! X

   Reply
 • Merel

  2 maart 2017

  Leuk artikel! En heel erg herkenbaar, het kost stiekem best veel tijd maar het is zo leuk 🙂

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Dank je wel Merel!! Het is heerlijk om te doen. 🙂

   Reply
 • Ilse Verhoeven

  2 maart 2017

  Hij is toch al een succes?! 😉
  Ga zo door, ik kom hier ook graag lezen!
  En zie je wel dat mannen er ook bij zitten! hihi tof van Victor!

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2017

   Dat is het zeker! En het kan niet groot genoeg worden. Dank je voor het compliment en dat je graag komt lezen. Fijn te horen. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg