Mijn dagelijkse ontbijt

 

Vandaag deel ik het ontbijt dat ik bijna dagelijks eet. Ik maak er echt een klein kunstwerkje van. Zo word eten een soort van feestje op mijn bord. Maar wel een gezond feestje! 

ontbijt

Een gezond ontbijt

Het is nu zaterdag & ik ben net terug van de sportschool en het doen van de boodschappen. Gelukkig heb ik alles al in huis om 9.15 s’morgens. Een hele prestatie op de zaterdag! Natuurlijk krijg ik daar echt trek van. Sinds een maand of twee eet ik dít als ontbijtje. Ik hou echt van gezond eten. Ik zweer erbij. Lijnen is niet goed. Je kunt beter gewoon 3 x per dag flinke porties gezond eten. Dan heb je eigenlijk bijna geen behoefte om te snacken.

 

Dit gaat er in:

 • Magere yoghurt als bodem
 • 1 Peer in stukjes erbovenop
 • En dán versieren met gemengde noten naturel

Goed bezig schat

Its gooood! Ik drink er verse sinaasappelsap bij, welke ik uitpers bij jumbo. Dat doe ik na elke training. Ook weer zo’n feestje. Nou, dan zit je de hele ochtend vol hoor. Ik kreeg net een heel vette knipoog van mijn vent, toen hij mijn ontbijt zag. Hij kan altijd zo goed praten met zijn ogen. Ik ben in ieder geval goed bezig. Daar komt het op neer. Dank je schat! ❤

Wat eet jij als ontbijt? Ik ben er wel benieuwd naar. Fijn weekend lieve mensjes! Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Mooier Leven

  11 maart 2017

  Oh lekker zeg! Ik ontbijt ’s ochtends met een smoothie van soya melk, een banaan, 3 ijsblokjes en een schepje eiwitpoeder. Ik gebruik het niet als dieet maar gewoon omdat ik het lekker vind en het voelt ook goed momenteel gebruik ik soya met de smaak banaan en poeder met de smaak chocola en dan is het net een bananen milkshake!

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Oh, wat klinkt dat goed meid! Het is wel een inspirerend idee moet ik zeggen! Fijne dag.

   Reply
 • rachel

  11 maart 2017

  klinkt allemaal goed 😀 ik mag het alleen allemaal niet hahah en zou het ook niet weg krijgen eerlijk gezegd maar wel leuk om te lezen wat je ontbijt zo 😀

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Nee ik begrijp het! Wat eet jij in de ochtend dan? Kus en bedankt voor je reactie!

   Reply
   • rachel

    11 maart 2017

    ik drink nutri voeding van de arts 😉 en daarna ga ik aan de vis hihi xxxx

    Reply
    • Cynthia

     11 maart 2017

     Ik begrijp het. Dat kun je gemakkelijker verdragen. X

     Reply
 • Victor

  11 maart 2017

  Gezond bezig hoor 😉
  Trots op je

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Lief! En ik op jou kerel!

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  11 maart 2017

  Dat ziet er goed uit Cynthia! Ik ontbijt met een boterham met hageslag moet ik bekennen…

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Dank je wel. Ik moet in de ochtend echt niet denken aan zoetig beleg. Ach ieder zijn ding..

   Reply
 • Ilona

  11 maart 2017

  Lekker cynthia genieten super goed dat je naar de sportschool bent geweest mijn ontbijt is een shake met 1 liter thee over de morgen verdeeld zo drink ik 3 liter per dag smiddags warm eten savonds shake tussendoor ontbijtkoek banaan peer rijstwafels heerlijk knuffels fijn weekend lieverds

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Klinkt goed Ilona! Normaal en gevarieerd. Goed dat je zoveel drinkt. Dat doe ik te weinig! Fijn weekend. 😉

   Reply
 • Ingrid

  11 maart 2017

  Lekker hoor. Als ik overdag werk is het meestal een schaaltje yoghurt of kwark met banaan kiwi of wat er op de fruitschaal voor handen is. Als ik vrij of avonddienst heb eet ik 1 bruine boterham met kaas of ander beleg en een boterham met pindakaas en ik pers dan sinasappel’s en koffie…..Veel koffie hihihi.

  Reply
  • Cynthia

   11 maart 2017

   Ook super gezond Ingrid!! Twee boterhammen is op zijn tijd ook lekker. En ja: de koffie kan ik alleen maar beamen! Kus en een fijne avond.

   Reply
 • My happy kitchen

  12 maart 2017

  Heel saai maar ik eet altijd een volkoren boterham met kaas. Zo lekker!!

  Reply
  • Cynthia

   12 maart 2017

   Ook heerlijk! Saai ís heerlijk! X

   Reply
 • roeloveintheair

  12 maart 2017

  Wat een feestje. Ik eet eigenlijk altijd 2 boterhammen met kipfilet, kaas of een of andere spread. En als ik een ‘speciale’ bui heb, wijk ik nog wel eens uit naar griekse yoghurt met bosbessen en zelfgemaakte granola. Maar creatiever dan dat wordt het niet :). Ik deel wel je mening over gezond eten. Beter gezond en gevarieerd dan lijnen.

  Reply
  • Cynthia

   12 maart 2017

   Lekker ook Roeline! Het komt bij mij ook weleens voor dat het twee boterhammen worden. Maar vaak krijg ik geen brood door mijn keel in de ochtend. Te droog. Bedankt voor jouw reactie.

   Reply
 • Rianne

  12 maart 2017

  Jammie, ziet er lekker en gezond uit! Ik heb in de ochtend eigenlijk nooit zo een honger, ik ontbijt meestal met een paar crackers en dan zit ik al vol! liefs

  Reply
  • Cynthia

   12 maart 2017

   Ik snap het. Dat hoor ik vaker om me heen. Geen honger in de ochtend. Liefs en een fijn dagje! X

   Reply
 • Claire

  13 maart 2017

  Ooohhh ziet er lekker uit! Ik ontbijt ELKE ochtend met havermout haha. Mijn vriend verklaart me voor gek maar ik vind het zo lekker haha.

  Reply
  • Cynthia

   13 maart 2017

   Dat vind ik ook lekker. Alleen teveel moeite om te maken. Tenzij je het de avond ervoor maakt. Maar dáár denk ik dan weer niet aan. 😉

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg