Mijn droom vertaald in een echt winkeltje

 

Kijk dan hoe schattig! Altijd als ik langs dit winkeltje wandel, dan gaat mijn hart open. Het is namelijk de letterlijke vertaling van de droom die ik altijd in gedachten had.

Ik kijk met andere ogen naar het winkeltje

Jarenlang praktiseerde ik over een eigen winkeltje. Wat je op de foto ziet is een snoepje van een taartenwinkel. Samen met Esperansa droomde ik ervan om een chocolaterie te hebben. We zagen een keer een film (Chocolat) en waren verkocht. Het kwam er alleen nooit van. Telkens wanneer ik hierlangs loop dan ben ik verliefd. Vandaag liep ik er opnieuw langs met Vic. Wij gingen gewoon wéér samen het centrum in, wauw! Toch kijk ik de laatste tijd anders naar deze shop.

Andere hoedanigheid

Wat ik er nu namelijk in terug zie is mijn eigen winkel. Ik realiseer me dan, dat mijn droom uiteindelijk toch uit is gekomen, alleen in een andere hoedanigheid. Zonder chocolaatjes. Maar met eenzelfde soort uiterlijk. En die gedachte maakt me zo blij. Ik heb dit gewoon geflikt! Als mijn winkel fysiek was, zou dit zo’n beetje de ambiance zijn. Wie weet gebeurt dat ooit. Maar eigenlijk ben ik gewoon hartstikke blij met mijn online winkeltje. Misschien nog wel blijer.

 

Ik heb trouwens lekker geshopt van de bonnen die ik gisteren kreeg. We kochten een geurtje voor Vic & mezelf. En maillots voor Esperansa & mij. Oh: én Chokers. Love Chokers!

Ik ben er zo blij mee.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Ingrid

  4 november 2017

  Mede door HET winkeltje is jouw rose droom werkelijkheid geworden. Geniet van jullie geurtjes.

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ja echt hoor!! Dank je wel. Ik lig heerlijk te geuren nu, languit op de bank! 🙂

   Reply
 • Mooier Leven

  4 november 2017

  Ahw wat een snoezig winkeltje! Wie weet kun je in de toekomst wel uitbreiden; dan doe je betsy en bonbons ♡

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ik zit er wel aan te denken; een stenen winkel. Maar dat is echt toekomstmuziek.. Lief shopje hé? Ik zou hem zelf alleen minder vol hebben.. Zie het zo voor me..

   Reply
 • Michelle

  4 november 2017

  Heel leuk! En: never stop dreaming ☺️

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Dat nooit! 😉

   Reply
 • Florentine

  4 november 2017

  ZO leuk!!! Jouw webwinkel heeft inderdaad precies zo’n schattige uittaling <3
  Leuk dat je van je cadeaubonnen hebt geshopt.

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ja he? Daarom wordt ik extra blij als ik er loop.. Dank je meis!

   Reply
 • Darina

  4 november 2017

  Wat een leuke shop! Ik hoop echt dat deze droom in een stenen winkeltje mag uitkomen!

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Nou, ik ben zo al heel blij hoor. Maar wie weet

   Reply
 • Nancy

  4 november 2017

  Klinkt als een heerlijke dag!

  Reply
  • Cynthia

   4 november 2017

   Ja heerlijk om er wat vaker op uit te kunnen & mijn lezers erin mee te nemen.

   Reply
 • Rachel

  5 november 2017

  idd heel cute dat winkeltje 😀 en tja ik blijf het zeggen waar een wil is is een weg 😀

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Voorlopig is het goed zo!! 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  5 november 2017

  Wat een waanzinnig leuk winkeltje! Zoiets heb ik ook altijd al willen doen. De boeken van sociale hygiëne liggen nu onder het stof maar misschien pak ik het wel weer op als Zoë naar school gaat. Je weet immers nooit wat de toekomst brengt. Wat fijn dat jullie samen weer even op stap zijn geweest! Wat een heerlijk gevoel van vrijheid moet dat jullie geven.

  Reply
  • Cynthia

   5 november 2017

   Oh echt? Dat wist ik niet van jou. Wat leuk. Ik zou zeggen: volg die droom. Ik vind het ook erg fijn dat we weer vaker samen erop uit kunnen, het voelt groots! X

   Reply
   • alovelyadventurenl

    5 november 2017

    Ja, leuk hè! 4 jaar geleden waren we bijna een koffietentje begonnen op kaapverdie (sal). Bijna alles was rond en toen werd ik zwanger. Aangezien de medische voorzieningen daar nog niet je van het zijn. Hebben we toen besloten om terug te keren naar NL. Wie weet ooit in de toekomst..

    Reply
    • Cynthia

     5 november 2017

     Oh my, op Kaapverdië nog wel. Het land waar ik zo graag nog eens heen wil. Als jullie toen al zo ver waren, gaat het er misschien nog eens van komen!

     Reply
 • Roelina

  7 november 2017

  Zo schattig zo’n winkel. ik droom er ook van, alleen dan voor kinderkleding, speelgoed en lekkers. Wie weet… het is alleen zo jammer dat het echt niet goed gaat met de detailhandel.

  Reply
  • Cynthia

   7 november 2017

   Een stenen winkel is inderdaad lastiger. Maar joh; wie weet ooit.

   Reply
 • ilona

  11 november 2017

  geweldig lieve cynthia dat je roze droom nu is uit gekomen in een super gezellige web winkel ga zo door dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   11 november 2017

   Ja hoor, nog altijd geweldig! Dank je wel, lieve Ilona. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in