Mijn hubbie op de Blog

Ondanks het feit dat binnenkort mijn droom uitkomt, op deze blog. Hoop ik op iets dat alles slaat. Wat voor mij het belangrijkst is, van alles op de wereld. 

Samen met mijn lieffie deze blog draaien

Ik hoop zo, dat mijn lief hier nog eens naast mij staat. En wij samen deze blog kunnen draaien. Hij wellicht eens een artikeltje voor mij schrijft. Want schrijven kan hij als de beste. Of dat hij in elk geval op de blog verschijnt. Fris, energiek, stralend. Zoals ik hem ken. Daar kijk ik zoo naar uit joh.

Ik help hem meer, als ik mijn dromen najaag

Omdat het nog zwaar is allemaal, ben ik me enorm gaan richten op mijn dromen. Ik kan me daar gelukkig helemaal op storten. Natuurlijk is het fijn afleiding te hebben. Hoewel ik het wel geregeld voel knagen. Onderhuids. Maar ik weet nu, dat ik mezelf moet optrekken en goed moet zijn voor mijn ik. Nu ik zo als energiebom door het huis dender, kan dit hem ook niet ontgaan. Dat is goed. Want hier help ik hem natuurlijk meer mee, dan wanneer ik bij de pakken neer ga zitten.

Mijn beste vriend & liefste man

Het komt goed hier. Ja, dat komt het. Ik blijf erin geloven. Het startsein ervan, kwam met het geweldige nieuws voor mijn blog. Het voelt echt zo voor mij. Ik zet gewoon mijn dagelijkse gelukje op. Open het parasolletje. Hopend er met hem onder te kunnen staan. In ons zonnetje. En dan zien jullie hem hopelijk ook eens hier. Naast mij. Mijn beste vriend, mijn liefste man. Want ik heb de beste, die ik me ooit had kunnen wensen. Daarom steun ik hem tot in het diepst van mijn ziel. Ik ben zó trots op deze man.

Die dag komt! Heb een fijne zondag alvast, jullie. 💗


🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Nancy

  13 mei 2017

  Het is jullie zo gegund!

  Reply
  • Cynthia

   13 mei 2017

   Zo lief. Ik weet dat je het meent! Je bent een schat. X

   Reply
 • Mooier Leven

  13 mei 2017

  Oh dat zou echt leuk zijn! Ook voor je mannelijke volgers denk ik 😉 en positiviteit is hartstikke besmettelijk, dus komt helemaal goed met jullie <3

  Reply
  • Cynthia

   13 mei 2017

   Ja hé? Nou dat komt vast! Ik geloof erin. Xxxxjes.

   Reply
 • Marieke

  13 mei 2017

  Dat zou heel gaaf zijn! Dat kan niet anders dan goedkomen! X

  Reply
  • Cynthia

   13 mei 2017

   Dat zou je toch echt denken ja. Xxx

   Reply
 • Ingrid

  14 mei 2017

  Daarom steun ik hem tot in het diepst van mijn ziel……….Práchtig!
  Hij kan (en zal) zó trots zijn op jou, lieve Cynthia

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Dank je wel. Fijn dat je nét dat zinnetje benoemd als prachtig. Lief ook. Hij is zeker erg trots op mij. Bedankt, lieve Ingrid. X

   Reply
 • Karin

  14 mei 2017

  Ik hoop met je mee!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Lief, dank je wel. 🙂

   Reply
 • alovelyadventurenl

  14 mei 2017

  Is het jou/jullie heel erg gegund! Prachtig geschreven. Je moet voor je eigen geluk zorgen, niemand anders doet dit voor je. Jij hebt dit toch maar mooi eventjes gedaan! Trots

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Wat een lief mens ben jij toch. Wat maken deze woorden mij blij. Echt. Dikke knuf!!

   Reply
 • roeloveintheair

  14 mei 2017

  Wat een lief stuk!

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Dank je Roelina!!

   Reply
 • Victor

  14 mei 2017

  Kijk, dit geeft mij de kracht om weer door te gaan. Dank je wel lieverd. Ik hou heel veel van jou. Dikke kus van mij 🙂

  Reply
  • Cynthia

   14 mei 2017

   Je laat me huilen schattie! Ik hou ook vreselijk veel van jou. 😉

   Reply
 • rachel

  15 mei 2017

  dit moet en gaat gewoon goed komen want dat verdienen jullie allebei <3

  Reply
  • Cynthia

   15 mei 2017

   Lief Rachel. Ik geloof erin. Dikke kus..

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg