Mijn ‘Ik word fit’ vakantie

Aangezien ik mijn eerste vakantieweek heb ingeluid met veel gezond eten. En ik het hardlopen weer top heb opgepakt, ben ik tot de conclusie gekomen dat deze vakantie in het teken is komen te staan van fit worden. 

Een stok achter de deur om fit te worden

Normaal gezien laat ik in vakanties mijn teugels vieren, en let ik nergens op. Maar op de één of andere manier heb ik behoefte gehad om juist nu heel gezond te leven. Zodat ik er strakjes weer ten volle tegenaan kan. Inmiddels loop ik om de dag hard, en is Esperansa een aantal keer met mij mee geweest. Ze doet het verrekte goed. Voor iemand die nooit hard heeft gelopen. En ík ben maar wat blij weer op de goede weg te zijn om fit te worden. Ik heb ook echt een stok achter de deur, moet ik je zeggen.

Fit & jurkjes

Ik ga strakjes (bijna) niets anders dragen dan mijn allerliefste Tante Betsy jurkjes. Ik kan niet wáchten! Dat is het gewoon helemaal voor mij. En ik wil niets liever dan dat deze me als gegoten staan. Nu ben ik niet dik, maar ik wil me gewoon top in mijn vel voelen. Ik ga dit volhouden (dat voel ik aan mijn water) dus het gaat wel goedkomen. Mijn 💗-handles verdwijnen altijd als sneeuw voor de zon wanneer ik ren, evenals de toefjes. En dat past nét even iets beter bij mij.

 Ik wens jullie een heel mooie week toe. 

🎀 Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Mooier Leven

  17 juli 2017

  Goed bezig!! Vind het zo knap dat je zo goed als elke dag gaat rennen!

  Reply
  • Cynthia

   17 juli 2017

   Dank je wel! Eigenlijk gewoon een kwestie van doen.

   Reply
 • Nancy

  17 juli 2017

  Goed hoor! Dan heb je straks ook volop energie voor als je webwinkel van start gaat!

  Reply
  • Cynthia

   17 juli 2017

   Daarom dus ook.. Dank je wel. X

   Reply
 • rachel

  17 juli 2017

  goedzo even flink opladen en fit worden voor de drukte die je straks gaat krijgen 😀 fijne week lieverd xxx

  Reply
  • Cynthia

   17 juli 2017

   Precies. Jij ook!!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  17 juli 2017

  Heel knap! Het is alleen maar heel fijn als je de sport hebt gevonden waar je energie van krijgt. Ik heb dat met fitness (groepslessen) alleen ik moet nog even wachten totdat ik weer kan beginnen! Ben erg benieuwd naar je mooie jurkjes!

  Reply
  • Cynthia

   17 juli 2017

   Je moet inderdaad echt doen wat voor jou goed voelt. En als dat in jouw geval fitness is… Lekker doen. Lukt het je niet vanwege de kleine? En ja: me tooo!

   Reply
 • Aneta

  17 juli 2017

  Goed bezig! Hardlopen doet niet alleen goed voor he figuurtje maar daarboven in onze hersenkamers. Heerlijk gevoel!

  Reply
  • Cynthia

   17 juli 2017

   Misschien is dat nog het voornaamste.. 🙂

   Reply
 • Ingrid

  18 juli 2017

  Je ziet er al.prima uit maar zal helemaal stralen als je mooi strak in je Betsy outfits rond wandelt.
  Knappe discipline hoor!

  Reply
  • Cynthia

   18 juli 2017

   Dank je wel hoor 🙂

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg