Mijn katten pack.

 

katten
Ik ben er nog niet eerder toe gekomen om mijn katten pack aan jullie voor te stellen. Ik heb ook zoveel ideeën en concepten in de wachtrij staan. Zo denk ik: ‘ik heb er nog 7 voor de komende week.’ En zó tel ik daar alweer 10 concepten bij op. Overal doe ik inspiratie op en ook op de gekste momenten. Vooral in bed. Maar laat ik niet teveel afdwalen en gauw gaan beginnen. Met trots stel ik jullie dan ook voor aan mijn katten!! 

katten

Jack Daniels, de oudste van onze katten.

Ik begin op volgorde dat ze hier kwamen. Het wás de bedoeling dat we één kat zouden nemen; gewoon een huis- tuin en keuken kat. Als hij maar lief was. En toen kwam Jack. Voluit Jack Daniels. Nu dan eerst even Jack and me op video, zodat ik mijn meest lieve kat ooit, nóg beter aan jullie voor kan stellen!

 

katten

Aangezien ik, na Jack dol was geworden op het Perzische kattenras, wilden de kinderen en ik graag nog een kat erbij en dáár was Johnnie. Dit keer besloten we een kat te kopen bij een erkende Cattery. Een ontzettend lief manneke is hij, maar erg op zichzelf. Ergens wil hij heel graag contact en het is altijd maar even. Hij komt een aai vragen en is dan ook gelijk klaar. Wat zo ontzettend CUTE is, is dat hij altijd precies weet wanneer ik ga slapen. Hij gaat dan onderaan de trap staan wachten en springt op bed om even te kroelen. Na vijf minuten is hij vervolgens klaar en springt van het bed. Wij zeggen altijd dat hij licht autistische trekjes heeft, maar het is echt een lieverd.

katten

Jewel heeft mij uitgezocht. Heel graag wilde ik er nog een laatste kat bij en mijn lieve Vic vond dat goed. Bij dezelfde fokster hebben we haar gehaald en zij kwam steeds naar mij toe, met haar staartje onhoog. Ik was meteen verliefd op haar prachtige verschijning en ze hier nu een jaar.

 

katten
Het gaat heel gemoedelijk binnen onze katten-pack. Altijd vertoeven zij samen & Abby onze pup, wil er maar wat graag bij horen. Dát lukt haar tot op heden nog niet, dus ze moet nog even oefenen. Zoals je ziet, is het een drukke boel hier, waar we behoorlijk zoet mee zijn! Maar ik ben echt zó DOL op mijn katten. Zij hebben de enorm zware laatste maanden draaglijker gemaakt.

Heb jij ook meerdere huisdieren en hoe gaat dit samen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Greets Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Bonsje

  16 juli 2016

  Wij hebben hier 3 slettebakjes rondlopen. Jammer dat ze elkaar niet uit kunnen staan, want ik ben dol op de poezebeesten

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2016

   Dat is zeker heel jammer! Maar je zult er toch van genieten dat ze er zijn!

   Reply
 • Bonsje

  16 juli 2016

  Hmmm vorige reactie heb ik met mijn dikke duim een verkeerd mail adres ingetikt

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2016

   Geen enkel probleem! Nu zie ik je foto wél!

   Reply
 • ilona

  16 juli 2016

  De professor houdt niet van vriendjes heb nu rust bij mijn vrouwtje bij het zusje van vrouwtje is de professor opgevoed door een dalmatier maar die werd ziek moest ze inlaten slapen toen kwam er een 2 de hond nou die zat steeds achter me aan 2 de kater moest ze in laten door hartproblemen toen kwamen er 2 kittens bij pppfff de professor zat meer buiten als binnen en als die binnen was plaste die op het aanrecht van de stress in 2011 bij mijn nieuwe vrouwtje komen wonen wat een rust moest de professor wennen zat het eerste jaar eigenlijk buiten in het kolenhok en toen kwam de professor steeds meer binnen om te knuffelen en volg nu mijn vrouwtje bijna overal heen zelfs naar de apotheek als de professor er zin in heeft en nu knuffelen we heel wat af samen met vrouwtje soms krijg ik moppers als ik stout ben pppfff

  Reply
  • Cynthia

   16 juli 2016

   Menneer professor heeft het rijk alleen! Hoe mooi is dat. Wat heerlijk dat hij zo’n knuffelkat is en zo aan jou hangt. Geniet ervan! X

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  18 juli 2016

  Wauw wat een mooie katten zijn dat zeg! wij hebben een hele ordinaire huiskat.

  Reply
  • Cynthia

   18 juli 2016

   Dank je wel voor het compliment! Wij hebben ook altijd niet-raskatten gehad en die waren net zo bijzonder.

   Reply
 • Denise

  24 december 2016

  Aww, wat een heerlijke en schattige katten! Jewel is ontzettend mooi! Zelf heb ik een Exotic Shorthair gehad (kortharige versie van een pers). Deze is helaas een aantal maanden geleden overleden en dit was ook zo’n lief beestje. Ik mis hem nog elke dag. Graag zou ik weer een pers of exotic willen hebben in de toekomst, want nu ik deze blog lees… oh, wat mis ik deze katten toch. Nu hebben we nog twee zwart-witte katten (en een hond). En deze zijn uiteraard ook erg lief, maar toch mis ik dat platte gezichtje ergens.

  Haal ik trouwens een oudere blog even uit de kast, hahaha.

  Reply
  • Cynthia

   25 december 2016

   Wat leuk dat jij een oude blog uit mijn kast haalt! Alleen maar leuk. Oh exotics vind ik ook zoo geweldig. Wel handig, in verband met kammen hoor. Want dat is best wat werk. Maar ik ben dol op het ras. Perzen, exotics: ze zijn gewoon heel zachtaardig. Dank je wel voor het compliment over Jewel. Zij is mijn pareltje. En die platte koppies he?! Smelt. Wie weet komt het jou kant nog op, als het zo mag zijn. Je hebt ook best veel dieren he? Heerlijk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg