Mijn ON-jaardag wensenlijst!

IMG_20160425_121658

Omdat ik volgende week jarig ben en helemaal niet voornemens ben dit te gaan vieren heb ik een algemene ON-jaardag wensenlijst opgesteld. Niet om het verkrijgen van kadootjes, maar om mijn liefste wensen voor het komende jaar op te stellen!!Na een heftig jaar waarin mijn leven volledig is veranderd en ik totaal anders in het leven ben komen te staan, blik ik niet terug maar vooruit. Wat wil ik het allerliefst in mijn leven? Waar hoop ik het meest op? Nou, bij deze mijn wensenlijst:

 

 • Alles waarderen; iedere bloem, elke zonnestraal, een glimlach op straat en élke vooruitgang in het ziekteproces van mijn liefste (hoe klein ook)
 • Lachen! Dat heb ik maanden niet kunnen opbrengen. Ik wil lachen tot mijn buik pijn doet.
 • De clown in me wakker maken! Ja dat wil ik.. Ik heb mijn clown té lang verstopt en het is tijd voor hem om op te staan.
 • Het meest halen uit elke dag, welke dag ook.
 • Met een fijn gevoel durven uitkijken naar de toekomst, hoe onzeker deze voor een ieder ook is.
 • Dat AL mijn geliefden zich gelukkig voelen!
 • Accepteren wat ik niet kan veranderen.

1461579495561

Zo, meer wil ik niet! Ok, van een bosje bloemen word ik altijd blij..(hint) Wat staat er bij jou bovenaan je wensenlijst? Wat zou jij het allerliefst willen in je leven op dit moment? Ik ben benieuwd! x Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Wat ik het liefste wil?
  Mama worden, ik oefen al 8 jaar 🙁
  Weer valide worden ipv invalide, zodat ik weer kan gaan werken en bijdragen aan de samenleving.
  En liever geen bosje bloemen, ik laat ze altijd te lang staan 😉

  Reply
  • Cynthia

   13 juli 2016

   Wat moeilijk voor je, dat mama worden uitblijft. Je bent dus ook invalide? Jeetje, ik kan me inleven hoe zwaar dit moet zijn voor je. Wat knap dat je dan tóch blogt, of misschien geeft dat juist wel kracht! Dat geeft het mij wel. Ik zal je geen bosje bloemen geven, maar ik wens je wel alle goeds toe! En ik wens, dat jou wensen mogen uitkomen!

   Reply
   • Dat is idd zwaar… Ik blog er over voor Kinderwensbloggers.com en dat invalide zijn… dan had ik maar niet uit een badkuip moeten vallen 😉 (grapje) Het is lastig, gelukkig kan ik mijn ei kwijt op mijn blog 🙂 Dat delen we weer! (maar het liefst ga ik weer lekker werken)

    Reply
    • Cynthia

     13 juli 2016

     Dan ga ik daar ook eens een kijkje nemen, Bonsje. Gelukkig kun je er zelf nog wel om lachen, een beetje zelfspot is goed! Ik snap heel goed dat je wilt werken en wie weet is dat eens weer voor je weggelegd!

     Reply

Geef een reactie


Volg

Volg