Mijn online Geluks-Plekje. 

geluks-plekje

Goedemorgen en welkom weer op eentheelepelgeluk.nl. Het is zondag en dus weer tijd voor een lekkere blog. Gewoon eentje waarin ik jullie vertel over deze blog en een klein beetje over de geboorte ervan. 

geluks-plekje

Ik wist soms niet waar ik heen moest en kroop in mijn eigen stukje internet.

Ik blog nu sinds april 2016 en dat is een heel goede stap geweest. Om een lang verhaal kort te maken, heeft deze Theelepel geluk me ontzettend geholpen. Ik wist soms niet waar ik heen moest en ik besloot in mijn eigen stukje internet te kruipen. Door steeds te delen (zowel waar ik op dat moment oprecht blij van werd, als zaken die speelden) kon ik mezelf blij schrijven of juist gelukjes delen. Dat het me zo zou helpen, had ik niet durven dromen. Het waren en zijn soms maar kleine dingen hoor. Maar dáár gaat deze site ook grotendeels over. Kleine dingen zien. En die zie je als alles om je heen afbreekt. Zo jammer dat je ze vaak eerder niet ziet. Of als vanzelfsprekend neemt.

geluks-plekje

Geniet nu! Nu alles goed draait, daar bij jouw thuis.

Ik hoop daarom zo anderen te inspireren het NU te doen. Nu alles goed draait, daar bij jouw thuis. En ja; het is zwaar en je moet oh zoveel. Maar geniet van het nu, voor je ooit terugkijkt en denkt: had ik maar meer genoten.. Ik heb heel vaak zo terug gedacht en nu dus een grote levensles geleerd! Daarnaast wil ik met mijn site anderen laten zien, dat je  zelfs de   zwaarste   stormen   kunt doorstaan. Je bent veel sterker dan je ooit dacht. Je kunt het!
Kleine grootheden. Nogmaals welkom op mijn online geluks-plekje waar ik een ieder verwelkom met een kopje koffie. Daar waar geluk kan gaan óm die ene kop koffie, dat wasje welke zo heerlijk ruikt, de uitspraak die iemand maakt (en waar je zo blij van wordt) , een dak boven je hoofd of wat dan ook waar ik blij van wordt. Kleine grootheden noem ik ze. Ze zijn er in elke dag. En ik zal ze nooit meer voor vanzelfsprekend nemen. Soms kom je vast nog weleens wat zwaardere stukjes tegen. Maar dat maakt het ook reëel. Het is mijn het leven. Heb een mooie zondag iedereen.

Wat zou jij hier het liefst zien of lezen? Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • MamaIssues

  22 januari 2017

  Ik zit heerlijk met een kopje koffie je stukje te lezen 🙂
  Zal ze ook blijven lezen gewoon omdat het zo gezellig is!

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Geweldig te horen dit! Geniet van de koffie.

   Reply
 • Anne

  22 januari 2017

  Nou, dan pak ik ook even koffie erbij, bedenk me hoe mooi de zon vandaag schijnt – drink het in-, en ga je blog lezen.

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Leuk Anne, welkom hier!!

   Reply
 • Nancy Baten

  22 januari 2017

  Ik ben nu veel relaxter en toegankelijker als toen ik nog werkte! Toen ging mijn werk voor alles! Had ik daar maar wat beter een balans in gehad! Aan de andere kant gaan dingen nou eenmaal zoals ze moeten gaan. Ik zou wel iets meer willen lezen over je man, daar is tenslotte de blog mee begonnen. Hoe zijn herstel gaat en het proces binnen het gezin. Maar ik ben altijd nieuwsgierig naar mensen en dit is waarschijnlijk veel te privé! Maar ja, je vroeg het

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Werk maakt soms echt star ja. Dat is de stress. Jammer toch? Bedankt voor je toevoeging/ tip. Ik zal er gericht over gaan nadenken en misschien meer over het herstel schrijven van mijn man en hoe het gaat in ons gezinsleven. Fijne zondag nog!! X

   Reply
 • Marieke

  22 januari 2017

  <3 <3 <3!! X

  Reply
 • Cynthia

  22 januari 2017

  Dank je Marieke! ❤️

  Reply
 • Dewi

  22 januari 2017

  Dit soort fijne gezellige verhaaltjes ..dat ik dan altijd weer denk..oja! Dat is waar..de kleine mooie dingen. X

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Altijd proberen ze te zien Dewi. Want vanzelfsprekend zijn ze niet! Dank je wel voor je reactie! Xxx

   Reply
 • Ingrid

  22 januari 2017

  Ik had een zware dag vandaag op mijn werk en lees dit stukje nu terwijl ik op bed lig.
  Het gaat inderdaad om de kleine dingen waar we soms van vergeten te genieten. Lezen op jouw blog maakt me daar soms weer even van bewust.
  Fijn voor jou dat je je gevoel erin kwijt kan en daarmee ook fijn voor je lezers.

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Soms, als we keihard aan het werk zijn en in een soort cocon zitten, vergeten we het belangrijkste. Gezondheid, een dagje vrij, een oprechte lach.. Ze zijn eigenlijk groots. Ik hoop dat je je werk een beetje kunt loslaten nu. Maar ik herken het wel. Ik had laatst ook een zware dag op het werk. Welterusten!!

   Reply
 • Rachel Kromdijk

  23 januari 2017

  ahw wij mensen hebben het tegenwoordig zo druk met van alles.. juist van alle kleine dingen genieten en proberen echt te genieten is zo belangrijk. liefs

  Reply
  • Cynthia

   23 januari 2017

   Klopt helemaal Rachel. Dit doen wij vaak echt te weinig. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg