Mijn uitzicht nu

 

 

Deze Beauty van een werkplek is nu mijn uitzicht. Terwijl mijn wasje huiselijk schoon draait, zit ik met een masker op even te relaxen.

Dromen met uitzicht op mijn werkplek

Ik heb vanmorgen nog even een paar erg mooie combinatie foto’s gemaakt van Tante Betsy Jurken, en ik merk dat ik het leuk vind dat te doen. Een Jurkje mooi uitstallen inclusief assecoires erbij. Een mooie achtergrond creëren. Ik vind het gewoon heerlijk om mezelf met Tante Betsy bezig te houden. De jurken maken mij oprecht blij. Ik heb nog even zitten kijken naar de nieuwe collectie & kan eigenlijk niet wachten ze in ontvangst te nemen en in mijn shop te hangen. Ze zijn zo schattig. Natuurlijk kocht ik ze ook in voor mezelf. Gewoon té cute zijn ze. En verder vind ik het gewoon heerlijk om over dit alles te dromen vanuit en met uitzicht op de werkplek.

Op inkoop

Vanmorgen schreef ik hier, op dit plekje, ook een blogje voor in de webshop. Daar schreef ik over hoe uniek elke jurk van Tante Betsy ís. Want dat zijn ze echt. Elke jurk wordt apart ontworpen en zal nooit meer in de collectie verschijnen. Het is voor iedereen altijd weer spannend om een nieuwe collectie van het merk te ontdekken. Ook voor degenen die de jurkjes verkopen is het altijd weer spannend om te ervaren wat er nú weer in de nieuwe collectie verschijnt. In februari 2018 ga ik weer op inkoop. En écht; ik heb daar nu al zoveel zin in!

Plannen voor uitbreiding

En zo ben ik er elke dag mee bezig. Ik wil al groter gaan inkopen en ben dus gegroeid. Yaaay! Daarnaast heb ik grootste plannen om in de toekomst tevens andere dingen in mijn shop aan te gaan bieden. Het past ook weer zó bij TB. Helemaal leuk dus, maar daarover later meer. Zo zie je maar weer hoe geïnspireerd je kunt worden door uitzicht en ambiance. Ik blijf nog even in die roes. Om ook een beetje mijn zware hoofdpijn uit te zitten, waardoor ik vandaag word geplaagd.

Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie. Want wat is op dit moment jouw uitzicht?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Esperañsa

  17 december 2017

  Op dit moment is mijn uitzicht het oranje achterwerk van onze leukste kat Jack, een relaxte moedert en een tevreden vader die zwaar geniet van zijn late lunch 🙂

  Reply
  • Cynthia

   17 december 2017

   Met nadruk op zwaar genieten. Een vreetzak is hij. 🙂 Super leuk dat je reageert én dat ik relaxed overkom! Ben ik ook hoor…

   Reply
  • Naomi

   17 december 2017

   Whaaahahahaha oh geweldig deze reactie Groetjes van je tantuh haha

   Reply
   • Cynthia

    17 december 2017

    Tantuu! Dikke kus. Xx

    Reply
 • Naomi

  17 december 2017

  Wat fijn dat je er zo van kan genieten Cyn en je van je hobby je werk hebt gemaakt! Hoeveel mensen kunnen dat zeggen? Super hoor en het is je van harte gegund!! Sterkte met je hoofdpijn! Dikke kus van je zus Xxx

  Reply
  • Cynthia

   17 december 2017

   Ja, dat is feitelijk fantastisch om je droom te volgen! Ik kan het iedereen aanraden. Hartstikke lief zussie, dat je even reageert. Het gaat al beter met een aantal paracetamollejes!! Fijne avond. X

   Reply
 • Ingrid

  18 december 2017

  Heerlijk toch dat je zo van je winkeltje geniet. Hobby en je werk tegelijk.
  We waren vanavond naar de bios. Kreeg ik een half uur voor het einde een soort van migraine aanval. Had nog half zicht met kleurdiamant. En nu barstende koppijn. Hopelijk is die van jou een beetje gezakt.

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2017

   Oh jeetje, wat rot. Hoofdpijn is zo erg. Hopelijk gaat het inmiddels ietsjes beter. De Mijne is weer opgelaaid en houdt, denk ik, nog een paar dagen aan.. Fijne dag!

   Reply
 • Nancy

  18 december 2017

  Heerlijk hè! Gaat alles ook goed met je man?

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2017

   Steeds een stukje beter Nancy, dank je wel. Xxx

   Reply
 • Rachel

  18 december 2017

  mijn uitzicht is mijn beeldscherm op dit moment met een bouwtekening en andere kant een artikel hahah, multitaskende muts, bouwvrouw/blogger

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2017

   Dat kan jij wel, jij duizendpoot. Succes met alles! Xxx

   Reply
 • Charel

  18 december 2017

  Fijn toch! Ik vind echt dat je goed bezig bent! Dat moet even gezegd worden x

  Reply
  • Cynthia

   18 december 2017

   Wat lief van je, hartstikke bedankt!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  mooie blog lieve cynthia en zo mooi dat je geniet van je webshop knuffels

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je lieverd!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg