Mijn Vroege Bestaan

 

vroege

In mijn leven is het tegenwoordig vroeg dag. Vele malen vroeger dan ik aanvankelijk gewend was. Het vroege bestaan dus. Hoe moeilijk ik het ook vind: ik weet ermee te dealen plus het went. Ik vertel jullie in dit blog hoe het mij bevalt en wat ik zoal doe om zo fit als mogelijk voor de dag te komen.

De vroege ochtenden voelen steeds minder vreemd

Vanmorgen was het weer vroeg dag. Toch beginnen de vroege ochtenden steeds een stukje minder vreemd aan te voelen. De laatste dagen begin ik nog vroeger en morgen zal ik om 5.30 paraat moeten staan op mijn werk. Tja, dát is voor mijn doen heel vroeg. Wanneer ik mijn werkdagen vergelijk met het werken als peuterjuf, dan waren deze tijden in het begin bijna barbaars te noemen. Op zijn vroegst moest ik op het kinderdagverblijf om 7.30 beginnen. Dan was ik er ook nog eens binnen vijf minuten, dus wat een luxe positie was dat. Maar de korte werktijden en dan vooral elke middag thuis zijn, zijn hemels. Soms ben ik de hele middag gaar, die dagen heb ik ook. Maar ik denk dat ik dan gewoon even wat minder weerstand heb ofzo. Op het moment heb ik genoeg energie om zelfs in de avond hard te gaan lopen nadat ik ook nog eens actief én wakker ben geweest overdag.

Zo verschijn ik fit op mijn werk

Om zo fit mogelijk op mijn werk te verschijnen, douche ik echt elke morgen. Een lekker geurtje plus make-up maken dat ik me fris voel en wakker. Voor ontbijten heb ik geen tijd, maar op mijn werk neem ik altijd eerst koffie. Ik zorg dat ik even voor aanvang aanwezig ben om daar de tijd echt voor te nemen. Het klinkt gek, maar mint kauwgom houdt me ook wakker. Daarnaast wil ik gewoon altijd fris ruiken dus zonder gum geen Cyn. Wanneer ik in de middag thuiskom, eten Victor en ik samen en drinken een cappuccino. Daar kijk ik altijd erg naar uit. En zo houd ik het goed vol momenteel. Daarnaast heb ik wat nare negativiteit uit mijn leven gebannen, waardoor ik me algeheel fitter voel. Want als ik érgens niet tegen kan.. Misschien kom ik daar in een andere blog op terug.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Nancy

  28 februari 2018

  Lange dagen meid! Knap hoor!

  Reply
  • Cynthia

   28 februari 2018

   Dank je!!

   Reply
 • Ingrid

  28 februari 2018

  Hahahaha zonder gum geen Cyn.
  Het is echt een hele verandering zo vroeg gaan werken. Gelukkig heb je zelf voor die verandering gekozen en weet je waar je het voor doet. Wat mij betreft ben je een bikkel hóór.
  Vroeg uit de veren om te gaan werken, zorgen voor je gezin, je webshop. Diepe buiging.

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2018

   Jaa zo is het. Ah zo lief! Vandaag ben ik wat later met reageren. Maar ik wil je natuurlijk wel erg bedanken weer, voor je warme reactie!

   Reply
 • charelvannoort

  1 maart 2018

  Super goed dat je alle negativiteit hebt verbannen, soms moet je dat doen om jezelf echt beter te voelen! Ik snap je heel goed hoor! Ik ontbijt wel echt altijd voor ik naar mijn werk ga,

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2018

   Ik kan er gewoon niet tegen en had voor mijn gevoel geen keuze..

   Reply
 • Bianca

  1 maart 2018

  Ik ben jaloers haha. Zou het echt niet trekken om een hele voormiddag niet te eten, dan krijg ik knallende hoofdpijn.

  Reply
  • Cynthia

   1 maart 2018

   Oh dat is wel begrijpelijk! Als ik wel zou willen eten moet ik nog vroeger opstaan…

   Reply
 • Rachel

  2 maart 2018

  kijk gas op die lolly dat willen we horen 😀 xxx

  Reply
  • Cynthia

   2 maart 2018

   Yeahh

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg