🎀Mijzelf in de zon: Ik doe het🎀

Lieve dames. Wat werken we met zijn allen toch hard! En gemakkelijker wordt het er allemaal niet op. Aan alle kanten wordt er aan ons getrokken. En dus dacht ik van de week: ik doe het! 

Ik verdien gewoon zon!

Een beetje rondneuzend op diverse sites, loerde ik naar Uggs. Ik hou van die laarsjes, al jaren lang. Maar ik gunde ze mezelf nooit. Gewoon te kostbaar, to much of hoe je het ook noemen wilt. Daarnaast ben ik een heel zuinig persoon. Altijd tevreden met simpel. Maar nu zag ik me toch een paar schatjes staan. Zo mij gewoon. Met mijn oogjes dicht geknepen heb ik toen de stoute laarzen aangetrokken & bestelde mijn droomlaarsjes. Bekijk het maar, dacht ik. Ik verdien dit toch gewoon? Een beetje zon op mijn blonde bol?

 

Zo blij als een kind

Dit zijn mijn nieuwe aanwinstjes~ bruin, strikjes en zo 🎀cute.🎀 Ik kan er dan zo blij mee zijn als een kind. En toen ik ze had besteld, kon ik het gewoon niet geloven! Elke x als ik eraan dacht, kreeg ik zo’n spanning schokje, daar in mijn buik.  Herken jij dat? Echt zo’n blij meisjes gevoel. Gewoon Cyntastisch!

 

Broekjes, rokjes jurkjes..

Ik ga ze veel dragen in dit koude kikkerlandje. Met broeken, maar ook met schattige jurkjes en rokjes. Dat vind ik namelijk heel snoezig. En zo écht Cynthia.

Wat vinden jullie van mijn cutie pies? 

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • Mooier Leven

  9 mei 2017

  Heel schattig, passen perfect bij je!! En je verdient het ook zeker om jezelf eens te verwennen met iets moois 😀

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Dank je, vind ik ook echt! En ik wil ze echt al zoo lang. This is my time! Dikke x.

   Reply
 • Dewi

  9 mei 2017

  Echt Cyntastisch! Je verdient het hoor en het is tenslotte ook bijna Moederdag

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Lief gezegd. Dat vond ik nu ook weleens een keertje. Precies, dat ook nog eens. X

   Reply
 • Evelyne

  9 mei 2017

  Heel leuk die laarsjes! Ik heb er zelf geen, maar denk dat het een plezier is om ze aan te hebben 🙂

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Ze lopen fantastisch, net wolkjes! Dank je wel.

   Reply
 • Sheila

  9 mei 2017

  Heel eerlijk? Ik vind ze verschrikkelijk! Nooit begrepen wat mensen er mooi aan vinden. Maar hey, dat is persoonlijk en ik ben hartstikke blij voor je dat je ze hebt gekocht. Want jij wordt er overduidelijk helemaal happy van en dat maakt mij weer vrolijk :). Dus…. gewoon non stop in lopen en volop genieten van je Uggs!

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Ik waardeer jouw eerlijkheid hoor. 😉 Beter dan dat je zegt: geweldig. Terwijl je ze niks vind. Dank je wel. Bij mij passen ze gewoon top! 🙂 🙂

   Reply
 • N vd Berg

  9 mei 2017

  Schattig Cyntje! En herkenbaar, dat gevoel. Als ik vroeger nieuwe schoenen had gekregen, moesten ze altijd mee de slaapkamer in zodat ik ernaar kon kijken als ik in bed lag, dat weet je misschien nog wel 😉 Zo blij was ik er dan mee haha! Geniet ervan! Xxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Ja, nu je het zegt zeg! Ik koop altijd heel simpele schoentjes. Dit is dus heel wat, maar wel voor jaren. Dank je schat! X

   Reply
 • roeloveintheair

  9 mei 2017

  Ik snap meteen waarom ze helemaal jouw zijn! Ik vind uggs eigenlijk best lelijk. Dat gezegd hebbende: ik heb ze zelf ook (fail). En ze lopen zooo fijn en wat zijn ze lekker warm in de winter.

  Reply
  • Cynthia

   9 mei 2017

   Haha, nou. De derde die ze lelijk vind. Ik vind ze zo leuk! Maar grappig dat je ze wél hebt. Ze lopen zalig. Ik ben stiekem wel benieuwd waarom je snapt dat ze mij zijn. Hihi. X

   Reply
 • Ingrid

  10 mei 2017

  Deze zijn echt leuk. Die strikjes. Daar val ik ook voor. Had ze ook al vaak gespot.
  Ik snap volkomen jouw gevoel dat je steeds even krijgt als je ze ziet en aan doet.
  Ik heb ooit zelf een paar paarse lage Uggs (Kids maat) gehad die ik alleen in huis aanhad vanwege koude voeten. Heerlijke pantoffels. Ik vond ze namelijk vreselijk lopen. Zo ruim en totaal geen steun.
  Tegenwoordig hebben ze ook wel ‘echte’ laarsjes met iets van steun en leuk maar ik vind ze zooooo duur.
  M’n ‘pantoffels’ hebben nog een tweede leven bij m’n moedertje gehad.

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Gaaf hé Ingrid? Leuk dat jij mijn gevoel erin begrijpt! Ze zijn erg duur en iets dat ik never nooit niet koop. Nu had ik daar, voor één keer maling aan. Leuk dat jouw pantoffels twee levens kregen. Ze lijken mij als pantoffels ook zalig!! X

   Reply
 • rachel

  10 mei 2017

  Gaaf!! en ze lopen zo lekker he 😀 heb zelf 4 paar hihih alleen pas ik ze niet meer omdat ze te groot zijn geworden maar komt wel weer xx

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Sjjo, ze lopen hemels. Jammer dat de zon nu schijnt, Haha. Nee hoor! Jij past ze ook eens weer.

   Reply
 • alovelyadventurenl

  10 mei 2017

  Ik zit ze ook al jarenlang te eyeballen! Maar inderdaad gewoon te duur vooral omdat we in de winter maar meestal een maandje in NL zijn. Heel veel wandelplezier met je nieuwe mooie laarsjes!

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Zoiets koop je toch ook niet gauw! En jij hebt ze daar in de hitte niet nodig, dat scheelt. Dank je wel hoor. X

   Reply
 • Gera

  10 mei 2017

  Ik had nooit wat met Uggs, ik vond ze ook altijd veel te duur. Maar op deze laarsjes ben ik stiekem wel een beetje jaloers! Veel geluk met je aanwinst, inderdaad, je verdient het 🙂

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Dank je wel, erg lief! Xx

   Reply
 • Ik vind normaal uggs niet mooi, maar deze zijn heel tof, komt door de strikjes. Dat maakt de uggs echt af.

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Ja dat klopt wel. De strikjes hebben net ietsjes extra!

   Reply
 • Marieke

  10 mei 2017

  Supergaaf!! <3

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Dank je Marieke!! X

   Reply
 • Dana

  10 mei 2017

  Hey cynt wat leuk! En wat zijn ze mooi! Dat had je nog niet vertelt hoor haha. Je zal er jaren plezier van hebben hoor. Xxx

  Reply
  • Cynthia

   10 mei 2017

   Gaaf hé Daan? Nee, daar was het andere nieuws te groot voor Haha! Dikke kus.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg