Moment van dankbaarheid.

gratitude-1251137_960_720

Na even weg te zijn geweest van huis, parkeerde ik laatst mijn auto voor de deur. Ik haalde de sleutel uit het contact en hoorde mijn telefoon piepen; een app. En wat deze teweeg zou brengen, had ik op dat moment niet kunnen bedenken..

 

Het eerste dat ik zag staan was: ”Oh Cyn, wat een verhaal had je op je blog gezet, over je nachtmerrie. Ik werd er zo emotioneel van.” Het bleek van mijn zusje Naomi afkomstig. Aangezien ze de laatste tijd veel bij mijn ouders is met haar zoontje, ging ik er vanuit dat ze daar was. Mijn ouders zijn mijn buren, dus ik kon gemakkelijk langs gaan. Ze bleek er inderdaad te zijn en ik besloot bij haar te gaan kijken.

girl-690327_960_720  hug-1315552_960_720

Aangekomen bij de woning tref ik haar aan, in tranen. Mijn zusje, die ik niet vaak heb zien huilen vertelt meteen hoe mijn artikel haar heeft geraakt en valt me hard huilend in de armen. Dit raakt me zo, dat we in elkaars armen verder huilen. Ik voel op dat moment wederzijds begrip en ik word er, terwijl ik dit schrijf, nóg ontroerd door. Ze geeft aan dat ze het zo verdrietig vindt, wat ons overkomt. Eerder daarvoor, na het lezen van mijn post, heeft ze wat eten bij Vic langs gebracht en was ook bij hem in tranen uitgebarsten.

gratitude-1350037_960_720

Ik vind het mooi dat ik mijn gevoel goed kan overbrengen naar anderen en dat men zich kan vinden in mijn verhalen. Dit moment was emotioneel, maar waardevol. Een moment van dankbaarheid, die ik altijd zal koesteren. Ik hoop anderen te kunnen blijven inspireren met mijn blog en mooie , maar ook wezenlijke posts te kunnen blijven delen. Mocht je de post willen lezen, welke mijn zusje zo ontroerde; bij deze de link:

http://eentheelepelgeluk.nl/2016/05/10/van-nachtmerrie-naar-bewustwording/

X Cynthia.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Naomi

  17 mei 2016

  Ach, wat lief dat je dit blog hebt geschreven! Ik voel me echt heel erg gevleid en ik zit weer in tranen nu ik dit lees… Ik kan me wel enigszins indenken hoe moeilijk het voor jullie moet zijn, iedere dag weer en dat vind ik gewoon erg verdrietig. Ik ken jullie beiden als 2 hele sterke persoonlijkheden, die elkaar ontzettend goed aanvullen, zo ook nu weer! Ik kon mijn tranen even niet meer bedwingen, ook nu even niet maar het komt echt wel goed met jullie, dat weet ik zeker! Dikke knuffel en xxx aan jullie allebei!!

  Reply
  • Cynthia

   17 mei 2016

   Heel erg bedankt voor je lieve reactie & mooie woorden Naoom!! Dat doet goed. Een heel dikke knuffel terug! Xxx Cynthia.

   Reply
 • Pappa

  17 mei 2016

  Ik ben Blij dat jouw blog jou en Naomi ook weer wat dichter tot elkaar hebben gebracht,je ziet dat jouw ervaringen toch ook Naomi tot nadenken hebben gebracht en haar gevoelens hebben getoond.Dit alles heeft een positieve uitwerking gehad,dat is helemaal in stijl van het thema van jou blog

  Reply
  • Cynthia

   17 mei 2016

   Dank je wel papa! Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg