Mooie vrouwen, álle maten

Mijn inspiratie om dit artikel te schrijven? Winkelen! Want in winkelcentra lopen ze: vrouwen. Lees gauw even verder, pak een bakkie en listen 2 my story. 

Naast kleding spotte ik vrouwen

Ik liep laatst door Rotterdam centrum & nam alles goed in me op. De zon scheen, de atmosfeer was blij en het voelde goed. Ik besloot mezelf te verwennen met een jeans. Zo’n strakke met scheuren. Lekker funky. Ook mijn ding, op zijn tijd. En naast kleding spotte ik vrouwen. De meest uiteenlopende. Slanke, vollere en stevige exemplaren. Eén ervan (ze was mollig) zag er opvallend mooi uit. Ze trok mijn aandacht. Het kwam onder meer door haar goede verzorging. Ze had een kleurig jurkje aan, een popperig opgemaakt gezichtje en ze nam een spoor heerlijke karamel parfum met zich mee. Ik werd vrolijk van haar aanblik & de ambiance die ik om haar heen voelde. Achter haar volgde een stoet vrouwen. Allen mooi in hun eigenheid.

Tevreden over zichzelf

Ik vroeg me af, hoeveel vrouwen zich op datzelfde moment bewust waren van hun schoonheid. Was ík dat wel? Kijkend naar schoonheid. Al lopend in de stad. Een zonnetje op mijn bol. Het stemde me tevreden. Vrouwen zijn mooie wezens en ze zouden meer tevreden over zichzelf mogen zijn. Trots.

Wat maakt een vrouw mooi in mijn ogen?

 • Een goed hart hebben
 • Oprecht zijn
 • Perfect verzorgd door het leven gaan
 • Een lekker geurtje op hebben
 • Liefdevol zijn
 • Vrolijke kleding dragen

Ik beloof jullie tevreden met mezelf te zijn. Mezelf hier op zijn minst elke dag aan te herrinneren. Ik begin met het kopen van een heerlijk karamel geurtje. (Tijdens het schrijven van dit artikel, kreeg ik daar onweerstaanbaar veel zin in).  Doen jullie mee?

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

19 Comments

 • Jaaaaa. Angel blijft mijn lievelingsgeurtje. Karamelliger dan dat is er niet!

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Ik denk dat ik voor La vi é Belle ga! Die is ook zo heerlijk. Maar ik zal Angel meteen eens opspuiten! X

   Reply
 • Ingrid

  28 juni 2017

  Inderdaad mooi in alle hoedanigheden. Leuke en aparte kleding, lekker luchtje, bijzondere bril, mooie ogen, verzorgde handen en tanden, dik, dun en alles er tussen in. Maar bovenal een goeie uitstraling maakt ‘de vrouw’ mooi.

  Reply
  • Cynthia

   28 juni 2017

   Leuke comment weer!! En heel goede aanvullingen. Vrouwen zijn gewoon geniaal. 🙂 Dank je wel weer!

   Reply
 • Mooier Leven

  29 juni 2017

  Uitstraling doet veel en gelukkig en positief zijn ook. Ik denk dat alle vrouwen mooi kunnen zijn, alleen gaan sommigen weer te ver waardoor het niet meer mooi is!

  Reply
  • Cynthia

   29 juni 2017

   Ik hoor je. Volgespoten lippen en alles. Zo zonde. Tevredenheid met jezelf maakt ook mooi!

   Reply
 • rachel

  29 juni 2017

  gewoon het complete plaatje creeren en je bent klaar 😀 en niet geheel onbelangrijk….als je maar happy bent

  Reply
  • Cynthia

   29 juni 2017

   Helemaal waar! Happy zijn is het belangrijkst.

   Reply
 • Denise

  29 juni 2017

  Ik hoorde van mijn moeder dat mijn vader vertelde dat vrouwen (ook) mooi zijn zonder make-up, want met make-up proberen ze toch een beetje hun gezicht te verbergen. Dat vond ik eigenlijk heel mooi dat hij dat zei! Moest er aan denken toen ik dit blog van je las. Maar vrouwen in het algemeen zijn mooi als ze goed in hun vel zitten 🙂

  Reply
 • bonsje

  29 juni 2017

  heel soms voel ik me ook mooi 😉 Wat natuurlijk zonde is want eigenlijk zou ik me altijd mooi moeten voelen, jammer dat we zo hard voor onszelf zijn in ons oordeel. Ik hoor de meest mooie vrouwen altijd het negatieve van zichzelf opnoemen en ik doe het zelf ook 🙁 Prachtig blogje en ik hoop snel een foto’tje van je nieuwe jeans te zien 😉

  Reply
  • Cynthia

   29 juni 2017

   Ik voelde me ook vaker niet, als wel mooi. Daarom herinner ik mezelf er steeds aan tevreden te zijn. Ik ben veel tevredener geworden de afgelopen jaren. Soms is er een mind switch voor nodig om ‘ wakker’ te worden!

   Reply
 • Christa

  29 juni 2017

  Vette like! Jij brengt positiviteit naar boven in ons allemaal!

  Reply
  • Cynthia

   29 juni 2017

   Whohoo. Goed te horen! Een ode aan de vrouwen.

   Reply
 • Dewi

  30 juni 2017

  Zeker een ode aan álle vrouwen. Iedereen is mooi zoals ze is. Soms heb je weleens een dag dat je kijkt in de spiegel en dat je denkt; behhh, dan zal ik aan je blogje denken 😉

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Die dagen heeft elke vrouw. Des te leuker is het als je een good look dag hebt!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  30 juni 2017

  Ik voel me de ene dag mooier dan de andere haha. Ach ik ben tevreden en dat is goed genoeg. Ik sla de parfum met karamel geur over. Dan heb ik gewoon de hele dag trek en zin om te eten

  Reply
  • Cynthia

   30 juni 2017

   Dat ervaar ik ook hoor. Haha. Karamel flesjes zijn gevaarlijk voor jou dus? Haha. X

   Reply
 • roelina

  1 juli 2017

  Man, na 2,5 week vakantie heb ik die positiviteit van jouw wel gemist hoor? Jij hebt zo gelijk. Alleen ‘wij’ vouwen kunnen zo slecht tevreden zijn met ons mooi zijn. Wie krijgt dat er uit?

  Reply
  • Cynthia

   2 juli 2017

   Hee, goed de te horen. Was je lekker met vakantie? Ik denk dat de enige die het eruit kan krijgen, wijzelf zijn.

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg