Nachtelijke eet- gedachten

eet

Mensen die mij echt kennen, weten dat ik van eten hou. Het liefst heel de dag. In denk er ook veel aan. Eten. En ik heb er prachtige visioenen over. Maar. Ik ben ook heel sterk. Dus: het blijft netjes bij eet gedachten.

eet

Eet gedachten op een rij.

Ik kon uit een ware eet-familie. Iedereen uit mijn gezin doet het graag. En ik durf te wedden dat, als ze het niet doen, ze er wel aan denken. Als ik in de avond weer eens schapen lig te tellen, denk ik ook vaak aan eten. Ik ben dan al bezig met mijn lievelings ontbijt. Ik eet standaard muesli met yoghurt en een glas bruisende multivitamine. Ik HOU daar zo van. En aangezien ik een paar uur na het diner alweer trek krijg, kun je je wel voorstellen, hoe mijn maag rammelt tegen de tijd dat ik in bed lig. En dan komt zelfs de lunch en het avondeten van de volgende dag voorbij. Ik vind het ook eigenlijk best knap, dat ik het vaak doe met mijn avond maaltijd als laatste maaltijd. Maar ja, wie slank wil zijn..

Gisteravond was weer zo’n avond. Ik kon de slaap niet vatten, maar was zo moe. En voelde me alleen. Toen was daar ineens mijn ontbijt. Hé en dát was ineens mijn lunch. Dat zou brood met pindakaas en plakjes banaan erop worden. Mijn nieuwe lunch tic. Waar dat ineens is ontstaan?! En als klap op de vuurpijl verscheen MISS diner op mijn netvlies. Dat zou Chili con carne worden met chorizo. En daar zou ik flink van opscheppen, want tijdens het avondeten ben ik niet zuinig. Misschien is dat ook wel het goede aan mijn eetpatroon. Ik ben tussendoor niet veel geneigd te snoepen omdat ik niet te weinig eet tijdens hoofdmaaltijden.Heel wat nachten denk ik aan eten. Omdat ik gewoon van eten geniet. Het is voor mij één van mijn basiselementen en ik moet er een hele dag op BRANDEN. Maar zolang de meeste gedachten ook puur bij die gedachten blijven en ik daar niet vanaf wijk, kan ik in mijn handjes klappen. En slank blijven! En vandaag zou ik mijn gedachten navolgen. Maar in plaats van Chili con carne, zijn mijn lief en ik voor het eerst sinds tijden, uit eten gegaan. Spontaan, Kostbaar. Eten. I love it.

Heb jij ook nachtelijke eet- gedachten?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Bonsje

  15 juli 2016

  Hahaha ik lig hele nachten te eten in mijn dromen, zo kom ik aan mijn inspiratie nu ook weer een kook/bakdagje. Jammer dat ik niet slank ben en blijf ik noem het zelf maar curvalicious….

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2016

   Heerlijk, zo’n bak dagje! Ik vind curvalicious een goede benaming!!!

   Reply
 • Victor

  15 juli 2016

  Eten is ook een hobby van mij. En die zwembandjes? ….Daar stoor ik me niet aan haha.

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2016

   Haha lieve Vic. Geniet jij er maar lekker van! En zwembandjes? Waar? X

   Reply
 • ilona

  15 juli 2016

  Ik ben met eten bezig maar meer omdat ik voor veel allergies ben altijd lezen altijd kijken uit proberen enz maar er komen steeds meer lekkere dingen bij vandaag stamppot boerenkool met buffelmozzarella zongedroogde tomaatjes zoete aardappels heerlijk

  Reply
  • Cynthia

   15 juli 2016

   Gelukkig zijn er ook een hoop alternatieven voor allergieën. En de dingen die jij nu opnoemt, klinken ook heel smakelijk!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg