Niets zo irritant als een kruimel in je BH 

Aangezien ik nooit normaal kan eten, ik elke dag wel een druppel (of meer) mors & er ook dagelijks wel een kruimel in mijn BH verdwijnt, deze blog. Want een kruimel in die area, of wat dan ook, is echt mega storend. 

De kruimelige BH

Het is dat ik ook zoveel onderneem tijdens het eten. Ik beantwoord mails en reacties op mijn blog. Ik reageer op andere blogs. En dat terwijl ik van alles mijn mond inschuif. Alles tegelijk, je kent het wel. Multitasken zeggen ze dan. Nou, ik geloof er niets van. Dat is twee dingen tegelijk doen. Maar wel beide dingen half. En dan, na een uur of wat, begint er toch heus iets te irriteren in het buste houdertje. En dat kan echt zeer doen. Vooral die scherpe kruimels, op de gevoelige borsthuid.

Soms zakken de kruimels richting buik. Dat kan ook zo lekker irriteren. Om dan nog maar te zwijgen over mijn overige knoei perikelen. Maar daarover een andere keer. Die blog houdt je van me tegoed, há.

Daarom dames, vraag ik me af: Heb jij daar nou ook last van? 


🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Mooier Leven

  1 augustus 2017

  Oh ja dat is echt mega irritant! Leuke tekeningen trouwens, heb je die zelf gemaakt?

  Reply
  • Cynthia

   1 augustus 2017

   Nee hoor, het is gewoon een leuk plaatje. 🙂

   Reply
 • Nicole Orriëns

  1 augustus 2017

  Dat is zeker irritant. Weet je wat ook vervelend is? Een kruimel chocola in de bh… En die gaat dan ook nog smelten…

  Reply
  • Cynthia

   1 augustus 2017

   Gelukkig eet ik niet vaak chocolade!

   Reply
 • Ilona

  1 augustus 2017

  Haha echt irritant cynthia gelukkig geen last van ik doe alles in stapjes wel iedere dag knoei ik wel een keer met iets pppfff fijne avond lieverds straks lekker slapen knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   1 augustus 2017

   Gelukkig maar! Knoeien is een dingetje hoor.. Veel liefs!!

   Reply
 • Ilona

  1 augustus 2017

  Echt wel knoeien is niks dan maar schone kleren genoeg lapjes liggen om iets van te maken knuffels

  Reply
  • Cynthia

   1 augustus 2017

   Of een slabber, Haha!

   Reply
 • Christa Schrijft

  2 augustus 2017

  Ja! Echt waanzinnig vervelend!

  Reply
  • Cynthia

   2 augustus 2017

   Klopt!!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  2 augustus 2017

  Haha moest hier zo om lachen! Zo leuk dat je hier gewoon lekker over kruimels in je bh kan kletsen HEERLIJK.

  Reply
  • Cynthia

   2 augustus 2017

   Haha! Ja, dat doe ik gewoon. 🙂 Dank je wel! X

   Reply
 • Irene (@WijzermetIrene)

  3 augustus 2017

  Is heel irritant. Maar het herinnert mij ook wel weer dat ik misschien met meer aandacht mijn eten mag opeten 😉

  Reply
  • Cynthia

   3 augustus 2017

   Jaa precies…

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg