Nieuwe presentjes voor bij de jurken

 

Ik was gisteren weer helemaal blij. Samen met mijn vader ben ik inkopen gaan doen voor presentjes. Om mee te geven in bestellingen. Daar maak ik altijd een heel fijn ritueel van. Ik ben inmiddels door de flinke partij met kettingen heen (goed nieuws natuurlijk) & moest op zoek naar iets vernieuwends.

Goed passend bij de vrolijke jurken

Je moet het natuurlijk wel spannend houden. En een persoonlijk presentje geeft net iets meer aan de belevenis van de ontvangst met zo’n Tante Betsy jurkje. Vrouwen houden daar gewoon van. Mijn vader en ik hadden de wildste plannen hoor. Maar dan zal je net zien, ze hebben niet wat je zocht. Máár: hiervoor in de plaats zijn deze liefjes ingekocht. Ik vind ze zo passend bij de jurkjes en dat waar ik voor sta. Ik houd van verzorging namelijk & maskertjes horen daarbij. Daarnaast houd ik ook van lieve memo boekjes. En ik schat zo in dat andere Tante Betsy typetjes er ook warm voor lopen. Gezien het feit dat dit bij velen doorvoert in het leven op zichzelf. Daarnaast vind ik de felle kleurtjes erg passend qua uitstraling en vrolijkheid.

   

 

Met dank aan Papa

Ik vond het zo lief dat mijn vader zo meezocht en dacht. Hij kwam met een lumineus idee, welke ik bij de volgende ronde ga inzetten. Fijn, al die hulp van buitenaf.

Wat vinden jullie als vrouw zijnde? Zouden jullie deze extra toevoeging leuk vinden? En passend?

🎀Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Mooier Leven

  5 december 2017

  Oh wat leuk! Ik ben dol op dit soort kleine gebaren en voel me dan als klant extra gewaardeerd

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   En dat is de bedoeling ook wel. Dat een vrouw zich gewaardeerd en belangrijk voelt.

   Reply
 • Ingrid

  5 december 2017

  Dat is toch een feestje…..als je zo’n pakje binnen krijgt. Even nét iets persoonlijker omdat je er echt voor op pad bent gegaan met je papaatje.
  En met het vorige blog in gedachten, dingen met bezieling doen.

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Ja, ook dit doe ik met bezieling. Fijn dat jij het ook als prettig zou ervaren!

   Reply
 • darinanykl

  5 december 2017

  Hartstikke leuk, zo’n presentje! Persoonlijk en leuk om het pakketje uit te pakken.

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Ja, volgens mij vinden de meeste vrouwen dat!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  5 december 2017

  Ah wat superleuk en lief iets! Echt ook iets voor Cynthia (al ken ik je natuurlijk alleen van het bloggen)

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Ja dat ‘kennen van bloggen’ komt wel erg overeen. Het is dan ook zeker iets voor mij. 🙂

   Reply
 • Rachel

  5 december 2017

  als ik wat online koop en er zit een extraatje bij vind ik dat altijd helemaal leuk en ik denk dat ik niet de enige vrouw ben daarin hihih. Leuk idee meis en lief!! ik deed dat bij mijn fotografie bedrijf ook, naast de dvd deed ik nog een kleinigheidje, een sleutelhanger met foto bijvoorbeeld 😀

  Reply
  • Cynthia

   5 december 2017

   Dat is ook een heel leuk idee Rachel!

   Reply
 • Sheila

  6 december 2017

  Heel goed dat je dat doet. Daarmee onderscheid je jezelf. Ik houd daar ook echt van. Net dat beetje extra aandacht en liefde. Ik doe dat ook. Zo doe ik graag bescheiden win acties, omdat ik het gewoon leuk vind om een envelop te versieren en er aandacht aan te besteden. Dus als klant zou ik dit ontzettend waarderen.

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Fijn te horen dat ook jij dit soort attenties kunt waarderen. Het geeft een vrouw net dat beetje extra, vind ik.

   Reply
 • Jouvence

  6 december 2017

  Wat een superleuk idee die maskertjes en notitieboekjes.

  Reply
  • Cynthia

   7 december 2017

   Dank je wel!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  wat mooi en bijzonder om zulke lieve presentjes bij je jurkjes te mogen uit zoeken met je lieve vader lieve cynthia ga zo door met je mooie webshop kanjer ben je dikke knuffels voor jullie

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Ach lief!! Jij bent ook een kanjer!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in