Nieuwe Vintage schoenen

Vandaag ben ik Happy met mijn nieuwe vintage schoenen, en babbel ik mijn dagje met jullie door.

Mezelf in ’t zonnetje met nieuwe vintage schoenen

Ik was al vroeg op pad. Eerst bracht ik de jongste naar school & vervolgens ging ik het centrum in. Toen ik vanmorgen wakker werd, beloofde ik mezelf in het zonnetje te zetten. Met nieuwe vintage schoenen ofcourse. Maar ook met een bakkie en een broodje buiten de deur. Ik had behoefte aan gezelschap, en vroeg mama mee. Maar zij was te moe, en mijn zusje moest werken. En aangezien ik mijn vriendin gisteren al had gezien, en zij wellicht helemaal niet in de buurt zou zijn, besloot ik in mijn uppie te gaan. En dat was best gezellig.

Latte ‘Apple pie’

Ik ging als eerst naar Delifrance. Echt serieus: ik dronk daar de lekkerste koffie ever! Een Latte met Apple pie smaak. Méééén, ik denk er nog met vlinders aan terug. Wat een zaligheid! Ik bestelde ook een soort van tosti met mozzarella en tomaat. Zo goed! Gewoon even alleen. Eenzaam was ik allerminst, ik vond het wel even heerlijk in mijn hoekje! En had me erbij neergelegd om alleen te gaan.

  

Met een buik vol plezier, ging ik dan de schoenen halen. Nieuwe vintage schoenen, zo noem ik ze. Ik had ze zaterdag al zien staan. Ze hebben een vintage look & zijn toch super stylisch. Leuk met een gaaf Tante Betsy jurkje.

Sexy, stoer en uiterst vrouwelijk!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Nancy

  16 november 2017

  Mooi! Ik ben dol op enkellaarsjes!

  Reply
  • Cynthia

   16 november 2017

   Klopt, ik heb ze vaak bij jou gezien. Dank je. 🙂

   Reply
 • darinanykl

  16 november 2017

  Hele mooie laarsjes!

  Reply
  • Cynthia

   16 november 2017

   Dank je! Ik vind ze ook echt iets voor jou.

   Reply
 • Mooier Leven

  16 november 2017

  Oh wat gaaf! Heel leuk meis ♡

  Reply
  • Cynthia

   16 november 2017

   Dank je wel!! Xxx

   Reply
 • Ingrid

  17 november 2017

  Oh…….ik “hou d’r van” enkellaarsjes. Heel erg leuk hoor!
  Soms is het inderdaad best lekker om even alleen te “stadten”.
  Voor het kletseffect en lunchen is met iemand samen uiteraard gezelliger
  Maar ik ben ook prima gezelschap van mezelf.

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Dank je Ingrid. 😉 Je hebt wel gelijk, samen is wat minder ‘alleen’, haha. Maar alleen kan ook fijn zijn, zoals je zegt.

   Reply
 • Rachel

  17 november 2017

  deze zijn gaaf zeg!! hier houd ik wel van 😀

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Leuk hé? Beetje wennen met lopen. Beetje maar.. X

   Reply
 • roeloveintheair

  17 november 2017

  Helemaal gaaaf! Ik hou ervan!

  Reply
  • Cynthia

   17 november 2017

   Leuk te horen!! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • marielatb

  21 november 2017

  Wat een leuke enkellaarsjes!

  Reply
  • Cynthia

   21 november 2017

   Dank je! 🙂

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg