Mijn nieuwe werk. Zo bevalt het

 

Goedemiddag iedereen. Ik heb er nu twee werkdagen opzitten op mijn nieuwe werk, en ik besloot om daar een blogpost over te schrijven. Lees je mee hoe het me bevalt?

Moe van de indrukken op mijn nieuwe werk

Ik ben vanaf 5 december aan het werk en nu een beetje aan het bijkomen. Gisteren was ik volledig van de kaart. Beter gezegd: heel erg moe van alle indrukken, alles dat ik opnieuw moet leren, 5.10 uur opstaan, plus de fietstocht van anderhalf uur. Ja, je leest het goed. Het is 45 minuten heen en 45 minuten terug fietsen. Ik kies er bewust voor om op de fiets te gaan. Dat is goed voor mijn beweging. Maar uiteraard moet mijn lichaam wél wennen aan deze afstand. Ondanks het feit dat ik sportief ben.

Cappuccino

Het leuke vind ik, dat ik elke middag vrij ben. Ik werk nu elke ochtend, van dinsdag tot en met zaterdag. Een flinke ruk maar de middagen vrij bevallen mij goed. Mijn vader werkt in hetzelfde bedrijf, en op de dagen dat hij werkt fietsen we samen. Het werk zelf vind ik zeker leuk, maar ik moet natuurlijk nog veel leren. En de collega’s zijn divers. Vandaag hoorde ik iemand zeggen ” Dat meissie werkt zo hard”. Dat vond ik wel fijn om te horen. Een beetje eer van mijn werk. Verder kan ik lekkere cappuccino pakken, heul belangrijk.

De combi met de webshop

Zo staat het er een beetje voor. Ik voel me vandaag al minder moe, jeeeh. En samen met de webshop vind ik dit een leuke combinatie. Hoewel ik uiteindelijk wil gaan voor mijn winkeltje alleen. En aangezien het goed gaat, geloof ik dat dit mij zal lukken. Maar voor nu is het prima zo.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

30 Comments

 • Irene (@WijzermetIrene)

  6 december 2017

  Fijn dat het je zo goed bevalt! 45 min is best een stuk, doe je dat op de gewone fiets? Of een sportieve of elektrische fiets? Veel succes nog met wennen!

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Dat doe ik op een ordinaire oma fiets, zonder versnellingen of elektriciteit. Een uitdaging kan ik je vertellen. Dank je wel Irene.

   Reply
 • Paulien Sickens de Wal- van Dalen

  6 december 2017

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Flinke fietstocht je hoeft niet naar de sportschool!!!!
  Liefs Paulien

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Dank je wel Paulien, heel lief. Inderdaad, een sportschool is onnodig. Daarom doe ik het ook! 😉
   Liefs Cynthia.

   Reply
 • Nancy

  6 december 2017

  Wat doe je nu precies? Knap van je dat je op de fiets gaat hoor!

  Reply
 • Cynthia

  6 december 2017

  Administratieve afhandeling van uitgaande pakketjes, kort gezegd. Ik vind het ook wel knap van mezelf, hihi.

  Reply
 • Aneta

  6 december 2017

  Dat is een aardig tochtje. Fijn dat je werk zo goed bevalt. De moeheid is herkenbaar. Ik lig momenteel laveloos op de bank van mijn werk

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Dat zijn alle nieuwe indrukken Aneta. En alles dat je nog moet leren. Maar het komt goed hoor. Neem je rust in elk geval!

   Reply
 • Mooier Leven

  6 december 2017

  Super goed meis, trots op je! Echt een mega eind fietsen, ik doe het je niet na 😮

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Dank je wel. Geheel wederzijds! Het is echt een mega stuk ja!!

   Reply
 • Marieke

  6 december 2017

  Wat fijn dat je het naar je zin hebt. En wat heerlijk dat je iedere middag vrij bent.

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Ja, die vrije middagen zijn nog het voornaamste.

   Reply
 • Marja Jager

  6 december 2017

  Wat een verschil met je vorige baan!Super sportief dat je op de fiets gaat en wat gezellig dat je ook met je papa mee kan fietsen.Neem de tijd om te wennen…maar dat lukt jou vast wel.Dat jij een meissie bent dat hard werkt wisten wij,die jou volgen,natuurlijk al lang xxx

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Ja, heel gezellig! En wennen gaat me lukken, dat lukt mij overal. Dat ik een harde werker ben is, denk ik, inderdaad wel zichtbaar. XXX

   Reply
 • Darina

  6 december 2017

  Fijn dat je het naar je zin hebt! Wat goed dat je fietsend naar je werk gaat!

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Dank je! Sporty spice.. X

   Reply
 • Michelle

  6 december 2017

  Wauw, ik fietste dat vroeger naar de middelbare school en ben zooo blij dat dat niet meer hoeft, respect hoor! En pittige combinatie, maar wel superfijn dat je elke middag vrij bent. Zou helemaal mooi zijn als je fulltime voor je winkel kan werken 😉

  Reply
  • Cynthia

   6 december 2017

   Ja, voor het laatste ga ik! Enne: dankjewel!!

   Reply
 • Ingrid

  7 december 2017

  Stoer hóór! En gezellig samen met je papaatje fietsen.
  Middagen vrij is wel erg fijn in combinatie met je winkeltje.
  Maar wel heul vroeg op dus. Maakt dat niet dat het, met die fietstocht erbij, toch als hele dagen werken voelt?
  Zorg goed voor jezelf harde werkster.

  Reply
  • Cynthia

   7 december 2017

   Ik vind het zeker gezellig samen met mijn papa. Nou, nu voelt het wel nog zo. Gewoon omdat alles nog zo nieuw is. Maar ik geniet wel erg van die middagjes hoor! Ik zal zeker goed voor mezelf zorgen hoor, lieve Ingrid!

   Reply
 • Christa Schrijft

  7 december 2017

  Dapper hoor! Heen en weer fietsen ‘s morgens vroeg. Doe het je niet na!
  Heel veel werkplezier!!

  Reply
  • Cynthia

   7 december 2017

   Dank je wel!! 🙂

   Reply
 • Rachel

  7 december 2017

  fijn om te horen meis, maar ik heb wat gemist of ben het al weer vergeten hihi ik dacht namelijk dat je echt alleen de webshop zou draaien en daarom je vorige baan had opgezegd!! nou stomme ik weer haha. maar goed wel fijn om te horen dat ze je hard vinden werken 😉 en 45 min is lang maar wel lekker voor je lichaam idd 😀

  Reply
  • Cynthia

   7 december 2017

   Klopt inderdaad meis. Ach je kunt moeilijk alles bijhouden! Over een tijd draai ik enkel de shop. Let maar op!

   Reply
 • Patricia

  7 december 2017

  Wat goed van je. En ook dat je op de fiets gaat. Cappuccino is heel belangrijk!!!! lekker bezig meid!

  Reply
  • Cynthia

   7 december 2017

   Dank je wel Patricia!!

   Reply
 • roeloveintheair

  8 december 2017

  Wat een afstand, jeetje. Ik word al moe na 5 minuten fietsen (slecht). Leuk dat je de combi zo goed kunt handelen. En euh, die webshop dat gaat je lukken hoor, let maar op!

  Reply
  • Cynthia

   8 december 2017

   Ja, een prestatie hoor. Ja hoor, gaat lukken!!

   Reply
 • ilona

  20 december 2017

  wat een afstand lieve cynthia iedere dag om te fietsen super goed van je dat je het doet op de fiets en met je webshop komt helemaal goed als je volgend jaar gegroeid ben dan wordt het ieder jaar een stapje groter heel veel succes leive kanjer knuffels

  Reply
  • Cynthia

   20 december 2017

   Dank je wel, andere lieve kanjer!!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg