Nude Nagellak inspiratie. 😍

nagellak

Okay. Installeer jezelf op je meest comfortabele stoel, leun naar achter en pák die Latte Machiato. Druk op de play-knop hierboven en relax. Je drink nu koffie bij Een theelepel geluk. Hartelijk welkom hier en super dat je er weer bent. Vandaag ga ik jou inspireren met mijn lieve nieuwe nagellakjes! Lees snel verder om er meer over te lezen!

Dol op nagellak.

Wisten jullie het al? Ik denk namelijk van niet. Dít gedeelte van mij is tot nu toe onbesproken geweest. Vandaag komt hier verandering in: ik ben namelijk dol op nagellak! Vanaf mijn kindertijd ben ik er al mee in de weer. Ik heb een tijd gehad dat ik elke week met een nieuw flesje aan kwam zeulen. Ik koop nog steeds regelmatig een ander kleurtje omdat ik er gewoon heel vrolijk van wordt. Eigenlijk koop ik altijd budget lakjes. En vandaag show ik enkele nude items van Catrice. Ik noem het beslist geen review of iets anders bloggerigs. Omdat ik vooral authentiek wil zijn en ik ík ben. Ik ga mijn aankopen gewoon aan jullie showen!

Mijn wilde kant.

De laatste tijd heb ik een mega transformatie ondergaan. Ook wat betreft nagellak. Vroeger hield ik alleen van heel naturel kleurtjes. Maar in een tijdsbestek van een week! was ik ineens into black en overige donkere teints. Hoe dan?! Ik kan het volgens mij het best als volgt uitleggen. Omdat ik me van binnen een ander mens ben gaan voelen en deze wilde kant (ja, donkere nagellak is wild voor mij) ook naar buiten toe uit wil dragen. Ik ben vrijer geworden, zó is het feitelijk. Meer open en luchtiger. Als lekkere luchtige cupcake. Maar, laat ik voorál niet teveel afdwalen. Om dus een beetje terug te keren naar mijn roots, kocht ik laatst toch weer wat lichte, lieve varianten.

nagellak nagellak

De eerste welke ik je laat zien is: nummer 10. Lily From Piccadilly van de Catrice Luxury Nudes. Een heel grappige benaming, vind ik. Deze is heel lief, licht en heeft een zacht glansje. Heel sweet & snoeperig vind ik deze.

 

nagellak nagellak

Dít is kleur nummer twee: 14. La Crème de la Creme van de Luxury Nudes. Deze is weer heel anders van kleur en toch ook weer heel soft. Over beide teinten ben ik te spreken. Ik wordt er blij van!

nagellak

Verder vind ik deze lakjes dekkend en de kwast perfect. In één haal strijk je de kleur over de nagel. Waarom ik kies voor goedkope lakken? Omdat ik gewoon niet teveel geld uit wil geven aan een nagellak. Omdat ik zo vaker een lakje kan kopen, zonder dit meteen heel drastisch in mijn portemonnee te hoeven voelen. Omdat ik van afwisseling hou én omdat ik gewoon gek ben op nagellak. En zo kan ik nog wel even doorgaan natuurlijk.  Als ik tevreden ben met een kleurtje, kijk ik voortdurend naar mijn nagels en handen. Het geeft me een gevoel van tevredenheid en rust. De getoonde lakjes zijn overigens te koop bij het Kruitvat voor 2,89 per flesje!

Hoe was de koffie en wat vond je van de muziek? Ik hoop dat je zenn bent en het weer gezellig vond. Cool dat je er was in ieder geval. Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • MamaIssues

  1 december 2016

  Super mooie kleurtjes!!
  Ik ben ook gek op nagellak 🙂 felle kleuren vind ik ook altijd leuk en in de zomer echte zomer kleurtjes!

  Reply
  • Cynthia

   1 december 2016

   Leuk hé MamaIssues? Ik vind het heerlijk om te tutten. Het zou een dagtaak kunnen zijn. 😉 Felle kleurtjes vind ik ook steeds leuker. Liefs! X

   Reply
 • Bonsje Kraaij-van den Berg

  1 december 2016

  hahaha heel herkenbaar! ik ben ook dol op nagellakjes, vooral de budgetvarianten. Lippenstift is ook zo’n dingetje van mij, ben ik dol op! Het liefst zo rood mogelijk 😉 Mooie kleurtjes lieve schat!

  Reply
  • Cynthia

   1 december 2016

   Jaa! Ik zie jou altijd met vuurrode lippen en dat staat je top! Dank je wel lieverd. XXX

   Reply
 • Dewi

  1 december 2016

  Mooie lakjes! Ik wil ze ook! Ik vind de lakjes van Catrice altijd erg fijn

  Reply
  • Cynthia

   1 december 2016

   Leuk Dewi. Het zal mooi staan bij je getinte huidskleur! Daar kan alles eigenlijk bij. X

   Reply
 • Denise

  1 december 2016

  Wauw wat is Lily From Piccadilly een hele mooie kleur zeg! Zelf ben ik dol op mijn rode nagellak.

  Reply
  • Cynthia

   1 december 2016

   Dank je wel Denise! Ik vind Lilliy ook de mooiste denk ik. Ik ben sowieso van roze. Rood vind ik ook erg gedurfd en mooi! Dank je wel voor je reactie. X

   Reply
 • Aneta

  2 december 2016

  Ik ben gek op nagellak. Helaas mag ik het niet dragen op m’n werk vanwege de hygiene. Maar zodra het weekend is, gaat er een mooi kleurtje op. Deze zijn echt super mooi. Een rede om naar de Kuidvat te gaan

  Reply
  • Cynthia

   2 december 2016

   Jammer, maar dan in het weekend een flitsende kleur! Bij kruidvat hebben ze ook essence. Deze is ook erg fijn en heeft mooie kleurtjes in het assortiment. Xxx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in