De ochtend starten met een Lachsalvo

 

lachsalvo

Gooodmorning. Ken je me al? Dan weet je dat ik ervan houd om uitgebreid te lachen. Dat vind ik toch zo fijn. Wie ook eigenlijk niet?! Met Vic heb ik altijd kunnen lachen tot mijn buik er pijn van deed. Hoe heerlijk was het dan ook om vanmorgen te starten met een lachsalvo die ontstond door mijn enige, echte mafketel.

Lachsalvo van de dag

Ik had gisteren besloten om vandaag eens vet uit te gaan slapen. Nou, dat is me ook ruimschoots gelukt. Het is toch heerlijk om wakker te worden wanneer het lichaam vanzelf ontwaakt. I 💖 dat. Zo ook vanmorgen. Wij hebben onze Abby natuurlijk die uit moet, dus nadat ik wakker werd schrok ik een beetje. OMG Abby. Klok… Hoe-Laat- Is- Het? Ik ben zo kippig als wat zonder mijn lenzen, maar ik waagde een poging om over my guy heen te leunen & op de klok te kijken. Mijn ogen hierbij heel fijn dichtgeknepen. Ik zag natuurlijk geen ene moer. Met een ruk draaide Vic zich vervolgens om, keek mij in de ogen en maakte met zijn vingers het teken ‘piece’. Ik barstte keihard uit in lachen: dé lachsalvo dus. Het is toch ook zo’n gek af & toe. Dit soort maffe dingen hebben wij al zolang we samen zijn, ik heb dus heel wat af gelachen de afgelopen jaren, dat begrijp je wel. Niets fijner dan dat.

Jihaa

De tijd heb ik natuurlijk niet kunnen aflezen, daar kreeg ik de kans niet voor. Ik was die héle freaking tijd daarnaast compleet vergeten. Toen ik opstond bleek het 8.30 te zijn, of eigenlijk half tien. Dat heb ik dus prima gedaan. En zo begon mijn dag vrolijk & lachend. En om in die stemming te blijven zette ik ruige country muziek op, maakte het ontbijt en had ik Heule fantasie verhalen over Texas. Want ooit wil ik daarheen om in een lekkere bar livemuziek te luisteren in een zwarte Bloemetjes Tante Betsy, bruine stoere cowboylaarzen en een biertje in de hand. Jihaaaa. Hoe ik daar nu weer op kwam..?

Fijne zondag y’all.

🌷Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Victor

  25 maart 2018

  Haha, zo is dat. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Love you.

  Reply
  • Cynthia

   25 maart 2018

   Love u 2! Kiss.

   Reply
 • Ingrid

  25 maart 2018

  Heerlijk lachen om iets wat in a split second gebeurt. Ook zo fijn is buikpijn van het lachen. Daar kan je erna nog vaak om lachen.
  Mrs. B. of C. of mrs. Dolly Parton:) ik zie het helemáál voor me. Jij met je stoere laarzen in een tante Betsy hangend aan de bar.

  Reply
  • Cynthia

   25 maart 2018

   Ja dat is heerlijk. Haha, grappig dat je mij zo kan zien zitten. Mocht het zover zijn, dan ben jij de eerste die er een foto van ziet!! 🙂

   Reply
 • Rachel

  26 maart 2018

  hahaha heerlijkheid ben je ook he 😀

  Reply
  • Cynthia

   26 maart 2018

   Whaha, dank je wel! Xxx

   Reply
 • roeloveintheair

  6 april 2018

  Heerlijk, ik moet er spontaan van lachen 🙂

  Reply
  • Cynthia

   6 april 2018

   Hiha, goed te lezen!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in