Oh hee!

 

oh hee

Oh hee. Hier weer even een blogje! Ik ben al een paar dagen niet actief geweest en dat vind ik prima. We gaan vandaag gewoon even bij babbelen over van alles & over mijn blog gedrag in het vervolg.

Een kindje van me

Ja, want wat valt daar over te zeggen? Niet veel, behalve dat ik iets minder blog dan jullie van me gewend zijn. Dat komt grotendeels doordat ik mezelf heel veel op mijn webshop richt. Het is voor mij erg belangrijk dat dit een succes is. Tja, dat kost eenmaal veel tijd. Daarnaast vroeg ik me al een poos af of ik hier dan wel verder moest gaan met bloggen. Maar ja, schrijven is een grote passie van me en ik vind het lastig dit los te laten. Een theelepel geluk begon immers met dit blog. Het is toch best een kindje van me. Ik vind het ook leuk om mijn webshop belevenissen en overige leuke dingetjes met jullie te delen. Alleen maar leuke dingetjes!

Doelen met dit blog en mijn Shop?

Daarom blog ik wanneer ik daar zin in heb, wanneer ik iets leuks wil delen. Verder blog ik ook in de shop, dus wissel ik het een beetje af. Hoe gaat het verder met de shop? Goed, het loopt wel en ik heb dagelijks aardig wat bezoek. Maar ik besef ook dat ik nog echt in de opstart zit. Het kost enorm veel tijd en geduld. Maar ik doe er allerlei leuke dingetjes voor & kan er enorm mijn creativiteit in kwijt. Ik vind het fijn om zo creatief te zijn, te spelen met foto’s & teksten en af en toe live jurkjes te passen met mijn zusje. Het wordt enorm gewaardeerd door de dames en dat is geweldig om terug te krijgen. Want ik krijg er zulke leuke reacties op. Verder heb ik enkel tevreden gasten en ontvang ik veel gave recensies. Mijn doel? Groeien, groot worden en in de toekomst een eigen pand met Vic als compagnon. Als je echt iets gelooft, dan lukt het.

Ik ben ervan overtuigd!

🌷 Liefs Cynthia 🌷

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Ingrid

  30 maart 2018

  Wij, jouw lezers, snappen het volkomen dat je hier minder aktief bent. Je bent druk met je “andere werk”. Voeg opstaan. Je gezin. Je webshop tot een succes maken. Alhoewel ik soms wel dat lekkere kopje koffie mis:)
  Volg je dromen en droom groot:)

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2018

   Fijn Ingrid! Ik zal toch geregeld in koffie blijven voorzien! Is het niet hier, dan in de shop. 😉

   Reply
 • darinanykl

  30 maart 2018

  Je hebt helemaal gelijk! Goed dat je die balans weet te vinden.

  Reply
  • Cynthia

   30 maart 2018

   Dank je!!

   Reply
 • roeloveintheair

  6 april 2018

  absoluut lukt dat! Blijven geloven en geduld hebben, niet opgeven. Dat weinig bloggen is je vergeven. Ik bezoek je nu wat minder; want ook druk met eigen zaakje… maar ik ben je niet vergeten hoor 🙂

  Reply
  • Cynthia

   6 april 2018

   Nee, opgeven hoort niet bij ondernemers skills. Leuk dat jij ook druk bent met jouw bedrijf. Ik ben jou ook zeker niet vergeten. Gewoon druk met prioriteiten stellen. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Schrijf je gezellig in