Onverwachte levensgelukjes op een woensdag 

woensdag

Deze blog bevat onverwachte levensgelukjes, die gisteren op mijn pad kwamen. Gewoon op een doodnormale woensdag. En ik heb goed nieuws van onze kant. Daarom laat ik jullie hier vandaag deel van uitmaken!  

 

De zon in mijn hart

De zon en onverwachte grootheden op mijn pad lichtte mij op als sterretjes in de nacht. Het ochtendgloren was koud en somber en er stond mij een verplichting te wachten. Verplichtingen op een vrije dag is niet zo mij. Maar met leuke personen was het lang niet zo slecht en achteraf zo weer om. Ik kon weer richting huis. Onze wasmachine die het zondag ineens begaf, werd vervolgens gerepareerd en ik kon weer naar hartenlust wassen. Hup, en daar vloog ik weer in de auto op weg naar de sportschool. Het ging zo lekker en ik werd zo blij van dit, inmiddels ingeburgerde uitje, dat ik erna moeiteloos mijn boodschappen haalde. Eenmaal klaar, zag ik een vrouw staan die mij wel heel bekend voorkwam. Haar houding verblijdde mij al. Mama? Mama! Ik had het bij het juiste eind. Naast haar stonden mijn neefje en broer. Blij en uitbundig omhelsden wij elkaar en ik ving de blik op van een passerende vrouw. Ze lachte om ons vier. Dit was een onverwacht prachtig moment van mijn dag. En weer buiten aangekomen scheen de zon. Ik besefte dat deze ook scheen in mijn hart.

 

Het goede nieuws!

En alsof het allemaal niet beter kon, werd ik daar, in de stralende zon, gebeld door een zekere mevrouw. Zij bleek de EMDR therapeut van Victor. Vandaag zullen zij nader kennis met elkaar maken en zal hopelijk de EMDR therapie op korte termijn van start gaan. Deze therapievorm schijnt zeer goed te kunnen helpen bij PTSS en mijn man staat er al heel lang voor op de wachtlijst. Dus je begrijpt; als ik mijn geluksgevoel om kon zetten in goud, was ik er ter plekke in veranderd. Ik straalde. 🙂 🙂 Ik moest dit gewoon even delen! Wat waren jouw levensgelukjes onlangs? Liefs Cynthia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

18 Comments

 • Ingrid

  19 januari 2017

  Alsof we erbij waren…..je verhaal is zo ‘beeldend’.
  Heerlijk zo’n stralende goed nieuws dag met onverwachte geluksmomentjes.

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Wat fijn te horen Ingrid! Dank je wel. Zo bekeken heeft elke dag lichtjes!

   Reply
 • Ingrid

  19 januari 2017

  Ik wist niet wat EMDR was….Ben even aan opzoeken en het volgende zal toegevoegd worden aan jouw goed nieuws woensdag.

  EMDR werkt vaak snel. Daarnaast kan het ook een intensieve therapie zijn. Daarom zal de therapeut niet alleen vertellen wat hij gaat doen en waarom, maar ook uitgebreid bespreken hoe de cliënt zijn emoties zo goed mogelijk de baas kan blijven.
  En uiteraard zijn jullie al geheel ‘ingelezen’ en op DE hoogte.

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Ach wat ben je een lieverd! Ontzettend bedankt. Ik ben uitermate goed ingelezen. Hij komt van heel ver, dus ik ben zo blij dat dit nu hopelijk vlug van start gaat. We horen het vandaag denk ik. Hartstikke bedankt voor de moeite. Xxxxxxx

   Reply
 • Nancy Baten

  19 januari 2017

  Goed zeg! Dit jaar word vast heerlijk voor jullie!

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Daar gaan we voor! X

   Reply
 • Aneta

  19 januari 2017

  ik kan niet anders zeggen dat dit geweldig nieuws is! Ik ken deze therapie vanuit mijn opleiding. Het is heel effectief en doeltreffend. 2017 wordt Victors jaar en die van jou en je mooie kindertjes dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Ik krijg tranen in mijn ogen door jouw lieve bericht! Hartstikke bedankt lieve Aneet! Xxx

   Reply
 • Wendy

  19 januari 2017

  Oh Cyn, eindelijk!!!! Wat fijn ♡♡♡

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Ja hé Wen? We hadden het er laatst nog over! Zo lang gewacht. ❤️

   Reply
 • Ilse van Kreanimo

  19 januari 2017

  Wat een goed nieuws!

  Zo fijn voor je, tuurlijk straalde je!

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Ja! Van top tot teen! Dank je Ilse, X.

   Reply
 • Denise

  19 januari 2017

  Wat geweldig om te horen! Ik snap heel goed dat je nu ontzettend rijk zou zijn geweest als je je geluk om kon zetten in goud <3 Jullie verdienen het! xx

  Reply
  • Cynthia

   19 januari 2017

   Dank je wel Denise!! Ik ben ook echt rijk nu! X

   Reply
 • Charel

  20 januari 2017

  Mooi geschreven! We leven mee!

  Reply
  • Cynthia

   20 januari 2017

   Lief Charel. Heel erg bedankt! X

   Reply
 • Dewi

  22 januari 2017

  Weer zo mooi beschreven! De sportschool doet goed! Heerlijk in de ochtend, dan start je zoiezo goed en wat een fijn nieuws voor Victor!

  Reply
  • Cynthia

   22 januari 2017

   Wat lief meid, dank je wel voor het compliment ! Ja, ik ben zoo blij met die sportschool. Er gaat een wereld open joh! Inderdaad heel fijn voor Vic. Morgen begint het en ik kan er gewoon niet van slapen. Vind Het enorm spannend! Xx

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg