Opnieuw goed nieuws

 

Jaaa! Vandaag deel ik opnieuw goed nieuws met jullie. Ik kan niet wachten het met jullie te delen, dus laat ik jullie niet langer in spanning. 

Het goede nieuws is dat ik ga uitbreiden

In mijn laatste blogposts was al te lezen over mijn doel om -Naast Tante Betsy jurkjes- ook sieraden van het merk Urban Hippie te willen gaan verkopen in mijn webshop. De uitvoering van mijn plan was sneller gesmeed en uitgevoerd dan verwacht. En gisteren al heb ik groen licht gekregen! Ik had het stiekem al een beetje verwacht, aangezien we zo goed matchen. Nu is het dus een feit. Gistermiddag had ik de leuke taak om mijn keuzes door te geven. Ik kan jullie verklappen dat ik ontzettend schattige producten heb uitgezocht, welke ook exact zullen matchen met de nieuwe collectie die eraan zit ze komen. Ik ben super verheugd! Urban Hippies is een vrolijk merk dat sieraden, maar ook tasjes verkoopt met een vintage look. Net als mijn jurkjes.

Komt er nu dan ook meer aan?

Zoals het er nu voorstaat wil ik me enkel richten op Tante Betsy items en Urban Hippie. Deze twee producten passen namelijk geheel bij elkaar & bij mij als vrouw. Ik vind het belangrijk om 100% achter de producten te staan die ik verkoop. Daarom ben ik kritisch en weet ik precies wat ik wil. Nu is het eventjes afwachten wanneer ik de gave spulletjes binnen krijg, en ik kan gaan beginnen met het toevoegen van die enorme schatjes aan mijn winkeltje.

Mijn zakelijke geluk kan hiermee natuurlijk niet op! 👗🛍

Liefs Cynthia

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

22 Comments

 • Victor

  4 januari 2018

  Leuk! Gefeliciteerd lieverd. Ik hoop dat het net zo succesvol wordt als jouw jurkjes

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Dat is lief Viccie. Ik ga ervoor!!

   Reply
 • Marloes

  4 januari 2018

  Jaaa super leuk! Gefeliciteerd 😀

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Dank-Je-Wel!

   Reply
 • Nancy

  4 januari 2018

  Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Dank je wel Nancy!

   Reply
 • Darina

  4 januari 2018

  Wat leuk! Gefeliciteerd. Ik ben benieuwd!

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Ik ook, dank je wel!

   Reply
 • Michelle

  4 januari 2018

  Wauw, wat goed! Gefeliciteerd!

  Reply
  • Cynthia

   4 januari 2018

   Ja echt super! Thanxxx. X

   Reply
 • Dana

  4 januari 2018

  Super leuk meis! Gefeliciteerd! Ben benieuwd hoor ☺

  Reply
  • Cynthia

   5 januari 2018

   Dank je wel Daantje!! Je ziet ze vast gauw.

   Reply
 • Ingrid

  5 januari 2018

  Wat heerlijk jouw enthousiasme.
  Hoe fijn is het dat je zó, voor de volle 100%, achter je te verkopen spulletjes staat. Heel erg veel succes ook met de verkoop van je sieraden, lieve Cynthia. Ben benieuwd.

  Reply
  • Cynthia

   5 januari 2018

   Leuk dat mijn artikelen hierover enthousiast overkomen! En hartstikke bedankt hoor. 🙂

   Reply
 • Aneta

  5 januari 2018

  Wat leuk!! Ik kan me nog niet zo goed indenken wat voor tasjes dit zijn maar dat zie ik snel genoeg

  Reply
  • Cynthia

   5 januari 2018

   Heel!! 🙂 Ik hoop ze je snel te kunnen tonen!

   Reply
 • Rachel

  5 januari 2018

  wat gaaf lieverd 😀

  Reply
  • Cynthia

   5 januari 2018

   Ja he? Xxx

   Reply
 • Evelyne

  5 januari 2018

  Waauw! Goed zo meid!

  Reply
 • roeloveintheair

  5 januari 2018

  Jij gaat ook gewoon door als een speer he, super gaaf. Ik ben enorm benieuwd!

  Reply
 • Melanie

  7 januari 2018

  Wat leuk. Ik ben benieuwd. Gefeliciteerd

  Reply
  • Cynthia

   7 januari 2018

   Dank je Melanie!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg