Oppeppertjes die vrolijk maken

Het leek mij vandaag wel goed om de dingetjes die mij vrolijk maken te benoemen, en met jullie te delen. Om mezelf die boost te geven & jullie te inspireren. 

Ik hoop jullie te inspireren & wie weet zelfs vrolijk te maken

Die boost kan ik wel gebruiken. Stel ik mezelf nu heel kwetsbaar op, als ik zeg dat ik al een paar daagjes in een dip zit? Vast wel. Maar dít is het leven. Ik zal mezelf nu oppeppen. Hopelijk ga ik jullie inspireren & wie weet zelfs vrolijk maken. Misschien denk je nog eens aan mij, wanneer je het even moeilijk hebt. Dit zijn dingen die mij persoonlijk een vibe geven:

Het komt wel goed schatje

Wanneer je je zorgen maakt en iemand zegt je dat het goedkomt. Soms heb je nét even die paar woorden nodig, of die spreekwoordelijke arm om je schouder. Dan kom je weer even met beide benen op de grond. Zorg dus dat je iemand hebt om mee te praten.

Iets lekkers eten

Ik at net tosti. Hoe simpel kan een lichtpuntje zijn? Na een dag hard werken, is dat gewoon super lekker.

Schoon

Wanneer je thuiskomt, en er is voor je schoongemaakt. Dinsdag kwam ik thuis van werk en Vic had voor mij gestofzuigd. Ik vond dat zó lief. Juist omdat ik er zo mee zat, dat ik het de dag ervoor niet had gedaan. Hij heeft me dus echt willen helpen.

Opstaan zonder verantwoordelijkheden

Hoe fijn is dat? Opstaan zonder iets te hoeven. Geen wekker, geen afspraken. Deze dagen moet je koesteren. En ik heb er nu 14 voor de boeg!! Wijntjee?

Capuchinno en nog eens…

Daar ga ik mezelf lekker mee volgieten de komende weken. Vooral in de ochtend smaken die mij zo top.

Glimlach

Een glimlach zien. Vooral wanneer iemand het zwaar heeft. Als je dan ziet dat die persoon even alles vergeet. Dat is voor mij goud!

Gezondheid

Gek genoeg sta je er pas bij stil als gezondheid niet zo vanzelfsprekend is. Maar jee. Wat kun je dankbaar zijn met een goede gezondheid.

Lachen om niets

Ik kan met Vic lachen om mijn ‘gipsbenen’,  om zijn: Kun jij dit -perikelen, en om andere simpelheden. Lachen is echt zo’n heerlijke emotie!

Mijn boze tiener

Mijn jongste is bijna wekelijks weleens boos op mij of ons. Ze vind ons streng en zeurderig. Ik kan stiekem vaak om haar lachen. We zijn juist zo gek op haar, en hebben het beste met haar voor.

Lieve appjes

💗Hier hoef ik geen woorden aan toe te voegen, toch? Hiezotjes moet alleen hoezo~tjes zijn. 

 Het komt wel goed schatje…. Met een knipoog naar Marloes. Dank je wel lieffie. 💗ya.

🎀Liefs Cynthia.🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Mooier Leven

  7 juli 2017

  ♡ joew2! Alles komt goed 🙂

  Reply
  • Cynthia

   7 juli 2017

   Dank je!!!! Xxxx

   Reply
 • Ingrid

  8 juli 2017

  En al zou het niet goed komen……je hebt mensen om je heen die van je “houwen”. Denk dat we allemaal wel eens een dip hebben. En soms weet je niet eens precies waarom.
  Maar het komt goed. Altijd en zeker. Hoe kan het ook anders want jij bent jij en meestal blij en alle vogels leggen hun ei:)
  Geniet straks maar lekker van je cappuccino, lieve Cynthia. Ik drink straks een kopje zwart en zal aan je denken.

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Lieve Ingrid, dank je wel. Wat een leuk tekstje heb je voor me geschreven. Wat een moeite. Zo lief vind ik dat.. Ik weet wel waar mijn dip door komt, en het geeft mij onzekerheid. Maar kop op. Schouders eronder & gaan. Ik wens jou een mooie dag. Dat jouw zwarte bakkie smaken mag.

   Reply
 • Aneta

  8 juli 2017

  Ow..die dipjes. Soms ga je ermee slapen en wordt je er weer mee wakker. Niet leuk maar soms moet het gewoon om jezelf bewust te maken van iets. Tenminste, zo ervaar ik dit vaak. Geniet van je vakantie! Dikke kus

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Leuk is het niet. Maar we moeten ermee dealen. Dank je wel meis!! Dikke x terug!

   Reply
 • alovelyadventurenl

  8 juli 2017

  Aah hopelijk ben je weer een beetje uit je dip gekomen. Gelukkig heb je een heleboel lieve mensen om je heen die alles voor je overhebben! Enne een tosti en cappuccino zijn ook gewoon heul erg lekker!!

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Dat heb ik gelukkig wel! Dank je wel meis! Xx

   Reply
 • rachel

  8 juli 2017

  dikke knuffel lieverd <3

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   En weer terug naar jou!

   Reply
 • Het is altijd een goed idee om dit soort dingen eens op een rijtje te zetten. En je te beseffen dat er gelukkig ook heel veel is om blij van te worden en dankbaar voor te zijn. Het komt goed, zo niet, dan toch!

  Reply
  • Cynthia

   8 juli 2017

   Absoluut Anne-Marie! Power. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg