Outfit off the Day. 23 Maart ’17. 


First off all: kijk eens naar buiten. De zon schijnt! Pom-pi-dom-pi-dom-pi-dom. Hoe blij kunnen we daarmee zijn. Het is óók donderdag. Outfit ~ Dag dus. De armband op de foto is een klein voorproefje van mijn hele outfit vandaag. Kijk gezellig mee. 

 

Dé outfit waar ik blij van wordt.

But firts.. De sieraden. Kijk eens hoe mooi! Ik hou van dreamcatchers en laat ik vandaag nu een setje dragen, welke precies passen bij de jurk. En nu dan de rest van de outfit.

Happy krijgers

Jullie hebben deze jurk misschien al eens voorbij zien komen, maar niet in een ‘outfit off the day’ post. Bij deze dan ook. Hij is leuk, gestreept én stijlvol. Allemaal dingen waar ik blij van word. De lengte vind ik ook zo mooi. Casual en klassevol in één. De pumps zijn eigenlijk ballerina’s, maar dan puntvormig. Ik HOU echt van sprookjes, en vind deze ‘muiltjes’ echt sprookjesachtig. Het mooie is, dat ik alles wat ik draag, heb gekregen van héél lieve personen om mij heen. Ik denk dan ook, dat ze het wel leuk vinden, dat ik ze ook echt allemaal draag. Zó blij ben ik ermee! Bedankt schatjes.

Jij? Wat draag jij vandaag op deze stralende lentedag?

Liefs Cynthia.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

34 Comments

 • Aneta

  23 maart 2017

  Jaa! Dat jurkje heb ik al eens eerder gezien. Je kan dit item met zoveel leuks combineren. Die oordbellen vind ik gaaf zeg!!

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Klopt Aneta. Een favoriet jurkje van me. Alles kan erbij! Dank je wel. Ik ben ook heel blij met de sieraden. Fijne dag!

   Reply
 • Gera

  23 maart 2017

  Wat een leuk jurkje! Je wilt niet weten wat ik draag…Ik leef namelijk al twee jaar in mijn zwangerschapsbroeken *schaam*. Hoog tijd om weer eens te shoppen, maar daar heb ik best wel een hekel aan. Hoezo: ik ben een bijzonder geval haha!

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Dank je wel Gera! En hekel aan shoppen? Echt? Ik ben ook best snel klaar. Ik houd niet van uren slenteren.

   Reply
   • Gera

    23 maart 2017

    Ja echt. Ik kom wekelijks in de stad voor luiers etc. en ben binnen notime weer thuis. Mij maak je maar een paar keer per jaar blij met shoppen 🙂

    Reply
    • Cynthia

     23 maart 2017

     Ik weet altijd precies waarvoor ik kom en ben erna klaar. Ik herken het tot op zekere hoogte dus wel.

     Reply
 • ilona

  23 maart 2017

  je ziet er super uit lieve Cynthia staat je goed ik heb vandaag lekker een thuisdag in jogging pak hangen en bijkomen en energie op doen voor morgen knuffels voor jullie geniet van het zonnetje lieve cynthia

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Wat lief Iloontje! Dank je wel. Zoals jij loop ik er ook vaak genoeg bij. Dank je wel lieverd en een prachtige dag. Xxx

   Reply
   • ilona

    23 maart 2017

    dank je leive Cynthia heerlijk zon dagje knuffels

    Reply
    • Cynthia

     23 maart 2017

     Dat is zeker heel fijn! Geniet ervan.

     Reply
 • benthebemelman

  23 maart 2017

  Staat je heel mooi , toffe oorbellen ook!

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Dank je wel meid! 😉

   Reply
 • Dewi

  23 maart 2017

  Superleuk! Dat jurkje en de ballerina’s

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Dank je wel Dewi! X

   Reply
 • Mooier Leven

  23 maart 2017

  Wat een leuke outfit weer!! Ik ben dol op streepjes en je sieraden vind ik ook prachtig. Staat je mooi <3

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Dank je wel! Tof te horen. Xx

   Reply
 • nicoleveevy

  23 maart 2017

  Wat zie je er leuk uit!! Hier makkelijk! Spijkerbroek en vest! Een behoorlijke *piep* dag vandaag dus geen zin in leuke kleding..

  Reply
  • Cynthia

   23 maart 2017

   Dank je wel!! Spijkerbroek en vest. Niets mis mee. Vanwaar die piep dag? Dikke kus..

   Reply
   • nicoleveevy

    23 maart 2017

    2.5 jaar geleden is ons restaurant failliet gegaan, en we hebben gisteren ( ja echt nu pas! ) een rechtszitting gehad over de schuldsanering… en dat werkt nog even behoorlijk na! Even verwerken en dan weer door.. 😉

    Reply
    • Cynthia

     23 maart 2017

     Wat ontzettend naar moet dit voor jullie zijn. Ik hoop dat jullie de kracht behouden positief te blijven. Niets is voor eeuwig, maar jullie zitten er nu wel mooi in. Ik zou Willen dat ik zoveel meer kon doen dan je Heel veel sterkte te wensen.. Veel liefs.. x

     Reply
     • nicoleveevy

      23 maart 2017

      We hebben gelukkig 2 mooie meiden die alleen maar vrolijkheid brengen! En we komen er waarschijnlijk alleen maar sterker uit! Zijn we de afgelopen jaren al geworden! En het mooie aan het rechtssysteem in nl is.. het duurt ‘maar’ 3 jaar! dus het is even doorbijten, maar dan kunnen we helemaal schoon opnieuw beginnen! Dank je wel! Lief van je! Kus

     • Cynthia

      23 maart 2017

      Prachtig dat je het zo kunt bezien. Ik weet zeker dat jullie er sterker uit komen!! Je hebt strakjes enorme levenslessen geleerd, die je de rest van je leven kunt gebruiken! Ook in praktisch opzicht. 😉 Veel liefs. X

 • Ingrid

  24 maart 2017

  Wat een leuke lente outfit. Leuk ook met die blauwe panty/ maillot. Ik had vandaag, wat ik normaal nooit doe naar mijn werk, een paars met groen jurkje aan met een paarse panty. Ik moest om drie uur beginnen. Het was prachtig weer. Maar toen ik om half twaalf naar huis ging was het best wel brrrrr in mijn jurkje:)

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Dank je wel Ingrid. Jouw outfit klinkt ook erg lente- achtig en gedurfd. Leuk zeg. Heerlijk weer toch, lente? De avonden en ochtenden zijn inderdaad nog erg fris! Daar vergissen we ons nog in. Een fijne dag! X

   Reply
 • rachel

  24 maart 2017

  echt een heerlijke lente outfit 😀 ik ga het weekend even mijn kast opruimen want ik heb echt heel veel kleding maar draag het gewoon niet haha maar nu het lekkere weer er weer aan komt kan ik wel even een switch gaan maken 😀 fijne dag lieffie <3

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Zonde dat je het niet draagt. Ik koop nog heel weinig, omdat ik eigenlijk heel veel heb. En zo dus veel kan combineren. Ik ben simpeler en dankbaarder geworden. En door ‘Outfit off the Day’ ben ik me nog bewuster van wat ik allemaal heb. Ideetje voor jou misschien?? Fijne dag ook lief!! Xxx

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  24 maart 2017

  Ik draag een nieuwe rokje dat ik kocht bij de Hema en een roze t-shirt dat ik zaterdag kocht bij de H&M. Het rokje is knielengte dus ik heb lekker blote benen.

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Klinkt super fris en lente – achtig!

   Reply
 • Mooi hoor. Ik hou wel van jou stijl!

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Dank je wel. Leuk te horen! X

   Reply
 • marieke blogt

  24 maart 2017

  Wat een superleuke outfit weer! <3

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Dank je wel Marieke!! X

   Reply
 • Nadine

  24 maart 2017

  Wat een leuke combinatie, staat je goed. Voelt vast fijn om de dingen te dragen die je van lieve mensen hebt gekregen! Ik draag een zwarte broek, grijs Harry Potter shirt en een zwart vestje. Ben niet zo van de kleurtjes bij mezelf haha.

  Reply
  • Cynthia

   24 maart 2017

   Dank je wel. Leuk dat je weer blogt trouwens! Zwart en donker draag ik ook vaak hoor. Het kan heel mooi zijn. Maar met de lente vind ik frisse kleurtjes altijd heel fijn. X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg