Outfit off the Day

Het is vandaag donderdag. Dat betekent dat ik weer één van mijn outfit~ jes aan jullie toon. Vandaag is het heerlijk lente weer. Dus ik heb zin in snoepig. outfit

Outfit die wat ouder van stof is

Het roze shirtje heb ik een jaartje of drie geleden gekocht bij Primark. Het vestje en de rok komen van H&M en zijn ook (letterlijk) wat ouder van stof. 😉 En dat vind ik nu precies zo leuk. Dat je van alles wel een leuk geheel kunt toveren. Als je maar een toverstok & je fantasie gebruikt. Oh, de pumps komen van mijn mama. Zij heeft echt stijl & klasse en gaf mij haar schoentjes.

Dat ik alles al jaren in de kast heb hangen en ik het nog steeds leuk vind, daar geniet ik gewoon van.

 

Elven ketting. De ketting heb ik gekregen van mijn liefste. Herkennen jullie deze? Het werd gedragen door Arwen in The Lord off The Rings. Films waar ik dól op ben. Evenals op elven. Met deze ketting om, voel ik me een beetje een elf.


Stijlvol. Zoals jullie zien heb ik veel stijlen. Maar het meest houd ik van stijlvol, vrouwelijk en verzorgd. Dit dus. Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs Cynthia.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

26 Comments

 • bonsje

  16 maart 2017

  Het vestje is echt liefde helemaal mijn ding!

  Reply
  • Cynthia

   16 maart 2017

   Liefde! Goed gezegd. Dank je wel. X

   Reply
 • Aneta

  16 maart 2017

  Die rok is leuk!! Zelf ben ik ook van het combineren van oud en nieuw. Zo wordt oud ineens nieuw haha

  Reply
  • Cynthia

   16 maart 2017

   Dank je wel. Ik vind de lengte zo stijlvol. En inderdaad oud wordt nieuw! Op de échte oud en nieuw wachten we nog maar even.. x

   Reply
 • Ik vind het prachtig! En dat vestje is schitterend. De kat van mijn vriendin heette Arwen!

  Reply
  • Cynthia

   16 maart 2017

   Lief!!! Dank je wel. Prachtige naam: Arwen.

   Reply
 • Mooier Leven

  16 maart 2017

  Heel leuk!! Ik ben ook dol op Lord of the rings 😀

  Reply
  • Cynthia

   16 maart 2017

   Echt?? Hoe toevallig! Dank je wel. X

   Reply
 • Ingrid

  17 maart 2017

  Erg leuk hoor je donderdagse outfit. Heerlijk om te combineren. Ik heb ook best heel veel kleding en ben dol op kleuren bij elkaar matchen van verschillende stijlen. Wil ook altijd schoenen/laarsen/gympen in kleur.
  Oh ja…….Lord of the Rings…..All time favorites. De sfeer, de karakters. Alles klopt. Ook de boeken.
  Dusssss……..prachtige ketting:)

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2017

   Ook gek op kleuren en kleding matchen én The Lord dus? Dan lijken Wij op elkaar. Elk jaar met kerst kijken wij de drie delen. De ketting was dan ook een zeer welkom en waardevol geschenk. Bedankt voor jouw leuke reactie weer!! Xxx

   Reply
 • rachel

  17 maart 2017

  oh wat gaaf meis 😀 jasje en truitje love it 😀 en herkenbaar hoor kleding van jaren geleden hebben hangen en nog aan hebben hihih, fijne dag lieverd xxx

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2017

   Thank you! Ja? Dus jij draagt ook oude kleding? Niets mis mee! Hartstikke bedankt voor je reactie. X Gaat het een beetje met je?

   Reply
 • Claire

  17 maart 2017

  Wat een mooie outfit! Wat leuk dat je houdt van Lord Of The Rings. Ik vind dat ook een prachtige serie <3 🙂

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2017

   Mooi zijn de films he? Dank je wel!

   Reply
 • Vlijtig Liesje

  17 maart 2017

  Je ziet er keurig en goed gekleed uit zeg! Ik houd van rokken!

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2017

   Dank je wel! Leuk te horen. X

   Reply
 • Lisanne

  17 maart 2017

  Ah perfect voor het weer van gisteren! Vind de kleur van het topje zo leuk!! ♥

  Reply
  • Cynthia

   17 maart 2017

   Absoluut perfect! Dank je wel. 🙂

   Reply
 • Charel

  17 maart 2017

  Wat een schattige outfit! Lekker fleurig en staat je goed hihi!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je wel! Mijn dingetje. 😉

   Reply
 • Benthe

  17 maart 2017

  Supermooie combi ! Inderdaad heerlijk voor het lenteweer, hopelijk komt het gauw terug!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je wel! Er is nu niets meer van te bekennen. Net herfst..

   Reply
 • Sheila

  18 maart 2017

  Ik houd ook van combineren en dan zodanig dat het echt ‘jou’ wordt. Wat je nu aan hebt is niet mijn ding, maar het staat je ontzettend leuk! Ik ben zelf geen fan van platte schoenen, maar daar loop ik vooral tijdens de zwangerschap steeds meer op. Komt gewoon omdat mijn kuiten wat stevig/getraind zijn en dan is het zo ‘massive’ als ik op platte schoenen loop. Vooral gecombineerd met een rok die tot aan mijn enkels ofzo gaat. Dat is dan geen gezicht bij mij. Ik houd ook weer niet van fijne hakken of fijne schoenen. Geef mij maar grof geschut met stevige zolen 🙂 Dat past meer bij mij.

  En inderdaad, wat was het heerlijk weer donderdag. Ik heb met een hemdje aan in de zon een boek gelezen. En dan kijk je nu uit het raar en denk je: … zo, de zomer is weer voorbij.

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je wel! Jij lijkt me echt een stoer typetje. Met kisten enzo. Ik hou ook van stoer en draag diverse stijlen. Maar inderdaad: je moet dragen wat je echt jou maakt! Mooi toch? Dat je met kleding toch eigenlijk je eigen persoonlijkheid kunt ondersteunen? En jah: wat een herfst weer.. Bedankt voor jouw reactie!

   Reply
 • Florentine

  18 maart 2017

  Wauw! Je ziet er prachtig uit❤️❤️ Ik houd van dit stijltje!

  Reply
  • Cynthia

   18 maart 2017

   Dank je wel!! Me to, het allerliefst! X

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg