Pannenkoekjes eten, thuis aanrommelen én koffie – Een échte zondag

Goedemorgen sweets! Even babbelen op de zondag. Hij begon lekker hier, in huize Theelepel.

 

Eerst ontbijt op zondag

Ik werd wakker met een nummer van Jan Smith in mijn hoofd. Eentje waaraan ik mooie herrinneringen heb overgehouden. Maar daarover zó meer. Het begon voor mij vrolijk & vrij. Niets is fijner dan een dag waarop niets hoeft, alles mag & waarbij ook alles nog openstaat. Het ontbijt bestond uit warme broodjes en croissants. Sinds lange tijd hadden we op deze zondag ook vers gebakken pannenkoekjes. Met een koffie-tje erbij was het compleet. We hebben een logeetje gehad. Een vriendinnetje van Sanne. Zij verschenen wat later aan tafel. Maar lol hebben ze zeker gehad.

Hoe mijn dagje er verder uitziet? 

Ik ga hier lekker aanrommelen thuis. Ons dekbed hangt fris uit het zolderraam. Zodat ze strakjes een schoon jurkje aan kan. Mét bloemetjes erop! Gisteren maakte ik beneden schoon, vandaag is de badkamer aan de beurt. De wasjes draaien vrolijk in het rond. De overloop geurt ernaar en ook beneden ruik ik mijn nieuwe, favoriete wasmiddel. Het maakt me blij. Verder zal ik nog gaan werken aan mijn webshop & vanavond kook ik chili.

💗Hier nog even het nummer. Toen het uitkwam draaide Vic deze vaak hard voor mij. Het deed hem aan mij denken. 💗

Wat doen jullie vandaag? 

🎀Liefs Cynthia. 🎀

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Geniet van je zondag!
  Wij hebben een lekker drukken… schoolfeest! 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 juni 2017

   Oh op een zondag? Oeh, zeker druk. Succes en ook jij een fijne zondag.

   Reply
 • Mooier Leven

  25 juni 2017

  Een goed begin is het halve werk zeggen ze he! Ziet er goed uit, Ik zit nu pas aan mijn eerste koffie van de dag, niet eerder aan toe gekomen!! 😮

  Reply
  • Cynthia

   25 juni 2017

   Zeker! Geniet dan maar lekker van je koffie! Fijne dag. X

   Reply
 • Ingrid

  25 juni 2017

  Klinkt ala een releaxte zondagochtend. Vandaag eerst lekker uitgeslapen. Vanmiddag wat spullen voor de tuin gekocht en een beetje gerommeld in huis en tuin.

  Reply
  • Cynthia

   25 juni 2017

   Uitslapen is echt lekker als je dat kunt. De laatste dagen is het mij ook eens gelukt. Jouw dagje klinkt ook relaxed! En het was perfect weer voor de tuin en een tuincentrum. 😉

   Reply
 • Joanne

  25 juni 2017

  Fijn zo’n rustige zondag met lekker eten 🙂

  Reply
  • Cynthia

   25 juni 2017

   Heel Joanne!

   Reply
 • rachel

  26 juni 2017

  was een lekker dagje zo te lezen 😀 hier alleen even naar de hornbach geweest en ook lopen rommelen en beetje werken 🙂

  Reply
  • Cynthia

   26 juni 2017

   Even lekker eruit is ook heerlijk! Jouw dagje klinkt fijn!

   Reply

Geef een reactie


Volg

Volg