Paps & Mams op Droomreis

OMG. Ik zit hier vol spanning mee te leven met mijn kat op schoot als geruststelling. Mijn buik vol knopen. Paps & mams gaan op droomreis. Hoewel dat natuurlijk super voor ze is, vind ík dat gewoon hartstikke spannend.

Miami!

De radar geeft op dit moment 4 minuten voor vertrek aan. Vliegen vind ik maar niets. Zelf vind ik het eng en leuk tegelijk, maar als mijn familie op reis gaat houd ik mijn hart vast. Zo spannend vind ik dat. Maar ook spannend als in leuk overigens. Mijn broer, schoonzus en mijn kleine nichtje gaan overigens ook mee, maar vliegen met een ander vliegtuig via Parijs. Mijn ouders vliegen met een tussenstop in Londen. Tuurlijk ben ik heel erg blij voor mijn ouders, omdat zij voor het eerst in hun leven zo ver gaan reizen. Het is vooral mijn vaders droom om naar Amerika te gaan. Nu is het zover en gaan ze naar Miami. Miami! Oh, ik zie nu dat ze taxiën voor vertrek.

Fijne zondag

Mijn broer gaat zoals ik eerder schreef ook mee naar Amerika. En daar zullen ze de familie van mijn schoonzus treffen en 14 dagen met elkaar doorbrengen. Ik wens ze de vakantie van hun leven toe. Met een in goede gezondheid verkerende toestand. Daar maak ik me best zorgen om, voor wat betreft mijn ouder(tje)s. Maar dat probeer ik los te laten. Missen ga ik ze zeker, aangezien ik hen dagelijks zie. Ze zijn er ook gewoon altijd, dus het is ook een beetje raar. Maar over twee weken zullen wij weer worden herenigd. Voor nu ga ik weer eventjes verder met “Tracken”. Ik wens jullie allemaal een heel fijne zondag toe. De zon schijnt, de lucht is strakblauw. Dat geeft deze dag een lente gloed. Enjoy!

Ik deel vandaag overigens wéér super nieuws in mijn shop! Kom dus zeker lezen als ik je nieuwsgierig heb gemaakt. 😉

Liefs Cynthia

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

9 Comments

 • Victor

  14 januari 2018

  Het gaat allemaal goed komen hoor. Ze zullen ervan genieten. Niet teveel zorgen maken hè lief.

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2018

   Ah dank je schatje. Enne: niet teveel miepen hé, dat ik de hele dag naar het Tracking scherm kijk?.. X

   Reply
 • Naomi

  14 januari 2018

  Spannend he!! Ik zit ook de hele dag bij hen met mijn gedachten. Maar het komt heus goed, ik gun het ze van harte en hoop dat ze het onwijs naar hun zin zullen hebben! Maar stiekem ben ik ook wel weer blij als ze er zijn hihi! Fijne dag! Xxxx Naomi

  Reply
  • Cynthia

   14 januari 2018

   Ik zal ook blij zijn wanneer ze weer terug zijn in goede gezondheid. Maar inderdaad; het komt vast goed!

   Reply
 • Ingrid

  15 januari 2018

  Snap het volkomen van uit jouw kant gezien. Maar wat fantastisch voor je papa en mamaatje om zo’n mooie reis te kunnen maken.

  Reply
  • Cynthia

   15 januari 2018

   Dat weet ik zeker, dat jij dat snapt! Ze zijn net geland gelukkig. Ik kan slapen.. Kusss

   Reply
 • Rachel

  16 januari 2018

  wat onwijs leuk voor ze meis 😀 en ja spannend is het zeker 😀

  Reply
  • Cynthia

   16 januari 2018

   Ik weet nu gelukkig dat ze veilig zijn aangekomen, dat scheelt!

   Reply
 • Ilona

  17 januari 2018

  Heel spannend lieve cynthia je ouders zo ver weg hoop dat ze heel veel mooie bijzondere herinringen mee naar huis mogen en voor jullie wennen niet ff langs te gaan voor een bakkie of een praatje dikke knuffels voor jullie

  Reply

Geef een reactie


Volg

Volg